+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 18 mesajın 1-15 arasındakiler
Hangi akülü arabayı önerirsiniz?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Exclamation Hangi akülü arabayı önerirsiniz?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Hangi akülü arabayı önerirsiniz,alman malı olan meyra veya başkalarıda olabilir,kullananlar bilgi verirse iyi olur,benim durum omurilik felçliyim,teşekkür edrim.

Kardeş bu iş için ayırdığın bütçe önemli. rakam olarak mesela...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

bütce önemli değil senin tavsiye edebileceğin marka varmı

Amerikan malı İNVACARE'den şaşmayın. fiyatlar baya yüksek ama çok kaliteli bir markadır. şu an ben invacare comet Scooter kullanıyorum ve çok da memnunum.

Tropy Boostar Hollanda malı üç tekerleklisi ideal...ikinci el fiaatı 2500 tl.

ottobock b600 bakın derim

Ben Lıfe Stand kullanıyorum,çok memnunum.

otto bock b-500 kullanıyorum 3 yıla yakın oldu sorun çıkarmadı..rahat bide...

miremur abimize katılıyorum booster marka engelli aracı diğerlerinden kalitelidir.

Lütfen www.atamar.com.tr Sayfasını inceleyin.Amerikan kalitesini ekonomik fiyata kullanma şansını yaşayın.

Otto Bock A-200 ve ya B-400 eğer asansör kullanıyorsan dar asansörlere de sığıyormuş (58cm genişlik)

buradan bir incele derim Akülü Tekerlekli Sandalyeler

Alber E-fix e26 şu ana kadar beğendiyim en iyi akülü t-sandalyedir.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Alber E-fix e26 bu ürünü türkiyede satan var mı acaba?

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı