+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 13 mesajın 1-13 arasındakiler
Bosch marka aküler, akülü sandalye için iyi midir?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Bosch marka aküler, akülü sandalye için iyi midir?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhaba arkadaşlar bu linkteki aküler akülü sandalye için uygun mudur
    almak istiyorum ,tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bosch Ak Online Satış Mağazası - www.boschaku.com - Yetkili Satıcı, Bayii ve Servisi

bosch hakkında bilgim yok fakat, biraz araştırdıysanız mutlaka jel akü almanız gerektiğini biliyorsunuzudur. kolay gelsin...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

fiyatları iyi ama akülü sandalyede kullanacağğını ssatıcıya danış,
    tel.no sitede mevcut

not:neticeyi buraya yazarsan akü ihtiyacı olanlar bilgilenmis olur.

İbrahimt5; akülü sandalyeler için Türkiyede bulabileceğin en uygun aküler Mutlu Full Enerji aküleridir. Ben 1.5 yıldan fazladır kullanıyorum ve çok memnunum...
    http://www.mutlu.com.tr/common/file/mutlu_minitrak.pdf

arkadaşım balıkesirde akü satışı yapıyorum yeni nesil akülerin hepsi iyi bosch delphi varta yuasa yiğit mutlu eas esan inci
    fiyatına ve satın aldığın yerin müşteri ile ilgisine dikkat et istediğin markayı al fark etmez hepsi zaten 2 yıl garantili

Evet arkadaşlar ben bosch bağımsız kuru tip akü kullandım, hiçte memnun kalmadım. Yaklaşık ömrü 4-5 aydır. Bu yüzden kullanmış biri olarak kesinlikle tercih etmiyorum. Ayrıca bir kez garantiden faydalandım. Bundan önce jel akü kullanmıştım. Tam 5 yıl gitmişti.

şekil A dada görüldüğü üzere jel akü almalısın

linkteki bosh akü yü aradık sorduk,bu akülerrin akülü sandalyeye uygun olmadığını,
    jelli akü kullanılması gerektiğini söylediler.

kesinlikle... şu gerçeği artık bütün akülü araç kullananlar bilmeliki, fazlaca üzülmesinler.... jel akülerin deşarj a ve özellikle sıcak bölgede yaşıyorsanız ısıya daha dayanıklı olduğu bir gerçek...çokda abartılacak bir fiyatı yok kuru aküler 400 falan iken jeller galiba 700-800... engellinin daha az problem yaşaması adına çokda önemsenecek bir fiyat görünmüyor...

alperencsm;

Arkadaşım;
    Jel aküler konusunu daha dün akücü bir arkadaşla konuştuk. Bana söylediklerini aynen aktarayım sizlere. İyi marka Jel akülerin çiftinin fiyatı 1500 tl civarındadır ve satışı çok olmadığı için bayinin deposunda birkaç yıl beklemiş oluyorlar. Böyle olunca da kullanım ömrü çok kısalıyor.

Ayrıca kendi kişisel tecrübemi de aktarmak isterim sizlere. Ben de 2.5 yıl önce tamah edip 750 liraya Jel akü aldım ve 9 ayda bitti. Bana sorarsanız hiç Jel aküye bulaşmayın ve Mutlu akünün Full Energy akülerinden alın derim. Çiftinin fiyatı 300 TL...

Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler bilgi ve paylaşım çin

Standart jel aküler

jel aküleri çok pahalı yazmışsınız. Ampere göre fiyatları değişir,markaya göre fiyat değişir.
    2 YIL önce 80 amperlik jel aküye kargo dahil 550 tl. verdim. Çok memnun kaldım,tik yok 2 yıldır yolda kalmadım. Sulu aküler eskisi kadar kaliteli üretilmiyor,otomobiller sürekli hareket ettiği için,2 yıl dayanıyor.
    tekerlekli sandalyede en fazla bir yıl dayanıyor.
    Jel akülere talep daha fazla olursa fiyat düşebilir. Aynı zamanda sızdırma tehlikesi yok,sağlığa da zararlı değil.
    Tavsiye ederim....

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bosh akü kuru kullandım memnun olmadım 7 ay sonra kullanamadım.mutlu aldım ondanda memnun olmadım.şarjı ful dolduruyorum 2 km sonra kalıyordum.sonun da jel aküler çifti 55 ah 600tl aldım.süper çok memnunum7 aydır hiç şarj sorunla karşılaşmadım.jel öneririm

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı