+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 9 mesajın 1-9 arasındakiler
Hafif ve uygun fiyatlı manuel tekerlekli sandalye önerisi olan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Question Hafif ve uygun fiyatlı manuel tekerlekli sandalye önerisi olan var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar çalışıyorum ve araç kullanıyorum hafif transferleri kolay yapabileceğim ekonomik bir tekerlekli sandelye almak istiyorum
    şuan kifas markalı bir sandalye kullanıyorum ama inanılmaz zorlanıyorum
    ayrıca t12 omirilik felciyim...

Merhabalar ben ottobock start intro kullanıyorum çok memnunum

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

fiyatlar cok değişken, butceni soylersen daha kolay yardımcı olabiliriz..

+ kendi kendine mi otomobile almak istiyorsun? folding mi (capraz makaslı katlanır) yada rigid mi (capraz kapanmayan sırtlıgı oturagın ustune kapanan) olsun?

hangisi daha rahat olur bilemiyorum ki :S bütçe konusuna gelincede 2.000tl civarında olabilir....

OFF.CARR Srl - Carrozzine ortopediche ed ausili sportivi per disabili

Otto Bock Ortopedi ve Rehabilitasyon Tekniği Ltd. Şti.

internetten araştırmalarıma göre bu ikisi çok hoşuma gitti tahminime göre çok pahalıdır diye düşünüyorum

otto bock için 0-506-6494300 cem bey (kendiside omurilik felçli)
    off car için 0-533-4416511 elif hanım.. dersin numaranızı ozgur"den aldım, elinizden geleni yapıcagınızı soyledi dersin.. duzgun bir fiyat versinler.. insallah faydalı olur..

bence imc medikal e bir bakın internetten fiyatlar çok iyi

hafif olması için aliminyum olanlarından al. ottobock un birkaç tane modeli var: http://medikalas.net/index.php?optio...id=10&Itemid=3

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Ben 1 ay kadar önce aldım. Revolution marka 3400 TL ye aldım ama şu an fiyatında değişklik olmuş olabilir.. Kolay katlanabiliyor ağırlığı 11,9 kg. Birde istediğim gibi değişiklikler yaptırabiliyorum daha sonra sırt uzunluğu, teker yüksekliği, ayaklık uzunluğu v.s.
    Şu an çok memnunum kullanıyorum sürekli. Hatta işyerinde kullandığım koltuğu bıraktım artık masa başında bile sandalyedeyim daha rahat oldu böyle..

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı