+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 18 mesajın 1-15 arasındakiler
Akülü sandalyeyi evde şarj etmek çok fazla elektirk faturasına yol açar mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Akülü sandalyeyi evde şarj etmek çok fazla elektirk faturasına yol açar mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşlar benim bir arkdaşım akülü sandalye almak istiyor.. fakat ailesi bırakmıyor fazla elektirik gider diye.. Akülü evde şarj etmek nekadar elektirik harcar diye sormamı istedi...

bilgilendirirseniz sevinirim ..teşekkürler

doğrusu çok şaşırdım nekadar elektrik gideceğini hesaplıyan bi aile düşünemiyorum.
    ki sevgili arkadaşımız için cevap veriyorum ne kadar gider bilmem ama faturadan biliyorumki bi fark yok.
    bence faturadan önce rahatlığı söz konusu.çok üzüldüm bu soruya.siz sorduğunuz için değil hesap yapan aile için.

not:akülü arabayı alıcak güçteki insan için elektrik faturası devede kulak kalır

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

evettt arkdaşımda biraz canı sıkkın..ne yapalım kuruş kuruş hesap yapanlarda var

üzücü bir durum vallahi hem çok
    dereden yıllardır hiç su akmaz ama bizimde paçalarımız kurumaz nasıl olacaksa artık bu

arkadaşım bu aküler 12 WOLT ben arabamı ilk aldığım zamanlar da bir kaç ay takip etmiştim ve elektrik faturasına 3 tl gibi bir fiyat yansıyor bildiğim kadarı ile...

nekadar giderse gittin,o çocuğa aracı alsınlar.canından kıymetlimi.elektrik parasını ben öderim.sözmü.

Rahat olsun arkadaşının ailesi, farkı hissetmezler,inanmazlarsa en yakın Akü satan bir işletmeden şarj hakkında tefauratlı bilgi alabilirler.

Akülü araç,elektriği tv,buzdolabı kadar harcıyor.Çok fazla bir yükü yok.Ailenin durumunu çok iyi bilmiyoruz tabi ama sırf bu sebepten bir insan eve mahkum edilmemeli.Bu kadar da olmaz..

Akülü sandalye aylık 1 yada 2 tl en fazla yakar. o aile utanmadan bunu hesaplıyorsa banka hesap numaralarını bana bildirsinler ve her ay 10 tl hesaplarına yatırayım.

bence dışarı çıkasından çekiniyor o aile evleri müsaitse alsınlar derim

ev ne kadar müsait olmayabilirki ?

bizim ev çok işlek bir yola sıfır. ve ailem bir kez olsun başıma bir iş gelir diye çıkarmamaışlığı yokdur... kilometrelerce gzerim, çarşı-pazar...

insanın başına bir iş gelecek oldukdan sonra evde koltukdan düşer yine gelir.

önce tedbir sonra tevekkül...

anlamadımki ! ailesi sosyalleşmesinde ne gibi bir engel görüyor :S

Arkadaşlarında yanıtladığı gibi,aylık 2-3 tl .
    O arkadaşınızın çalışmıyorda olsa ,sonuçta devlet 2022 maaşı ve evde bakım maaşlarını veriyordur.Sanırım o kadar paranın içerisinde aylık 3 tl lafı olmamalı.
    Ah bu duyarsız aileler,ne deyim...

bu cahilikten de öte benciliktir!
    yazık ki tokplum ve aile kendilerine layık gördüklerini bizlere layık görmeyerek engelliyorlar. işte bütün mesele bu...

Thumbs up

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Şarj aletinin arkasında harcadığı güç yazılıdır ama aşağı yukarı hepsi aynı sayılır.
    benimkini örnek vereyim
    24 volt X 5 Amp = 120 watt bir saatte çektiği güç tamamen boşken 8 saatte doluyor 120 X 8 = 960 watt yuvarlak hesap 1000 desek (1 KW) mayıs 2010 fiyatıyla 21 kuruş eder, hergün sabahtan akşama kadar gezsen Ayda 5 TL tutmaz

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı