+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 37 mesajın 1-15 arasındakiler
Akülü sandalye ile hangi diklikteki rampalar güvenle çıkılabilir?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Akülü sandalye ile hangi diklikteki rampalar güvenle çıkılabilir?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaslar akülü sandalye ile dik rampaları cıkmak mumkunmudur? kullanan arkadaslar tecrubelerini yazarlarsa sevinirim..

kullanma klavuzunda 12 derecelık rampalara cıkabileceği yazıyor ama tahminim daha fazlasına cıkıyor

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

En fazla 17 meilik rampada çıkıyor.benim ilki 12 cıvariydi.şimdiki üzerindeki kulanım klavuzunda 17 meilki rampalarda yazıyor

Ben akülü arabamla rahatca yüzde 18 veya 20 meyilli rampayı çıkabiliyorum hiç tınmıyo araba arkamda 15 kg yükle hemde rahatca çıkıyorum çıkamıyca kolay kolay rampa yoktur bence

hangi markayı önerirsiniz bantex mi? kısmetse yeni işe başlıyacagım ve otomobil ile gidip gelmek yerine bir akulu alayım benzin masrafımda olmaz inip binmek ilede ugrasmam diyorum ama yolda dik bir rampa var..

ya buyuk ihtimalle çıkar.. benim etrafımda kritik 2 yokuş var... kendide çıkıyor ama, yanımda biri varsa hafif arkadan ittirmesini söylüyorum, aküden yükü almak için...

Bence akülü tekerlekli sandalye ile çıkışlardan ziyade inişler daha tehlikeli dikkat edelim...
    kasisli inişlerde ön tekekerler savrulabiliyor...

Forum Moderatörü
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    17:04
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Blog Mesajları
    10

Bantex nasıldır bilmiyorum ama eğer alabilirseniz benim önerim meyra ... meyra bildiğiniz traktör gibi bişey, valla dağda, bayırda ,asfaltta nerede kullanırsanız kullanın , tekerinin tutunabildiği heryere rahatlıkla çıkabilirsiniz(tabii tutunsa bile arka tarafa aşmamaya dikkat etmek şartıyla..) Çok çok yetenekli değilseniz kolay kolay da devrilmiyor ilginç bir denge olayı var ..Üstelik yeni modellerde 40 km. gibi bi mesafede de aküyle ilgili problem yaşamıyorsunuz...

sevgili nova,
    uzun yıllardır akülü tekerlekli sandalye kullanıyorum.
    Oldukça dik rampaları çıktım,hatta yanımda yürüyen arkadaşlarım zorlanırken ben aracımla çok rahat çıkabildim.
    Rampanın resmini çekip siteye koyarsan,net bir fikir verebiliriz sanırım.
    Lakin çok dik rampaları inerken,dişliler kayıp kontrolü yitirebiliyorsun.

tamam musa en kısa zamanda rampanın resmini ekleyeceğim,ilginize tesekkurler

OTTOBOCK B-500 Ayak paneli dahil uzunluğu 106-108 cm.
    Ayak paneli hariç uzunluğu 84 cm.
    Toplam yükseklik 103 cm.
    Dönme yarıçapı 78 cm.
    Minimum oturma yüksekliği standart oturma minderi ile 45 cm.
    Oturma genişliği 43-48 cm.
    Oturma açısı 0°/3°/6°
    Kol yüksekliği 24-36 cm.
    Sırt yüksekliği 45/55 cm.
    Sırt genişliği 40 / 44 cm.
    Sırt açısı 0°/10°/20°/30°
    CE Sertifikalı
    Menzil, yol ve akü durumuna bağlı olarak 30-35 km. yol yapabilir.

herseyı guzelde bırazda hızlı gıtse benımkı cok yavas yerdekı karınca benı gecıyor

yorumlar için tesekkurler arkadaslar.. marka ve fiyat bilgilerini de yazarsanız sevinirim

bugunlerde ilgilendiğim bir araba ..... soylene ne göre minik bir tank en az meyrra kadar dayanıoklı ve kaliteli

ersan bey ne süredir kullanıyorsunuz . bu süre zarfında yasıdığınız problemler var mı

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    5 yıldır 3 sene önce bi lastik yeniledim motoru süper bi akülü araç tam bi tank yani eyer bana soracak olursanız akülü araba olarak tek önercem OTTOBOCK OLUR

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı