+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 38 mesajın 1-15 arasındakiler
Akü almak istiyorum . Uygun akü markası hangisidir? Haze markayı önerir misiniz?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Akü almak istiyorum . Uygun akü markası hangisidir? Haze markayı önerir misiniz?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    merhaba arkadaşlar benim akümün verimi cok azaldı markası bb baterry 12 volt 40 amper hemen desarj oluyor.
    haze marka 12 volt 55 amperlik akü buldum sizce iyi midir bu akü?
    bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse cok mutlu olurum.

Akülü araçlar konusunda çok tecrübeli ve Gazilerin araçlarının bakımından sorumlu bir abinin bana söylediği:
    -Akü alacaksan haze markadan şaşma ve jelli akü al.5 yıl ömrü vardır.

Ben haze kullanıyorum.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

canyıldız kardeşim eğer maddi durumun iyi ise jel akü öneririm. ben 5 yıl kullanmıştım. diğerleri en fazla bir yıl gidiyor. tercih senin.

haze akü alacam zaten bana dedikleri 480 lira haze ev jel aküyü önerdiler bu akü uygun galiba tekerlekli sandalyeme 5 yıl ömrü varmış..
    şuan ki akümü sarja koyuyorum sarj aletinin fanı 1 saat çalışıyor daha sonra ses kesiliyor evin için bi kaç kere dolandığım zaman sarj düşüyor yükseliyor bu yüzden strese girdim çıkamıyorum da dışarı yokuşun oldugu yerde oturuyorum zor oluyor.

tek akü mü 480 TL?

50-55 amper ise fiyat uygun. en az 3 yıl idare edecek ise al derim. ama iki akü bu fiyata biraz düşündürücü...

iki akü 480 lira 12 volt 55 amper jel akü yani haze jel(hev) jel akü 5 yıl ömrü var dedi

2 yıl garantisi varsa fiyat iyi.

garantisi var 2 yıl 5 yıl gidermi sence bu akü nede olsa haze marka hev jel akü

2 yıl garanti olması iyi. tereddüte gerek yok. şarjını tam boşalmadan doldurursan daha da fazla gider. yani 5 yıl da gidebilir. sonuç; al derim.

kardeşim bu forumda bi arkadaş aküyü tam boşaltarak sarj edebilirsin felan demişti tam bitmeden sarj diyorsun hangisini yapmalıyım kardeşim

can kardeşim; ben daha önceki jel akülerimi bitmeden günlük şarj ederdim. tam 5 yıl gitti. bunu tecrübeme dayanarak söylüyorum. tercih senin.

yani bitmeden dedğin kırmızı 3 e yada 2 ye gelincemi sarj edim

akülü aracında toplam kaç renk ışık var. kaçı kırmızı, kaçı sarı, kaçı yaşil yazarsan net yazarım.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    üç kırmızı dört sarı üç yeşil

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı