+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 13 mesajın 1-13 arasındakiler
Otomobilin bagajına sığabilen akülü sandelye önerisi olan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Otomobilin bagajına sığabilen akülü sandelye önerisi olan var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    merhaba arkadaşlarım

oğlum 18 yaşında normal yapılı bir insan.. akülü sandalye almak istiyoruz.. ama normal bir taksinin bagajına sığabilen olsun istiyoruz... bir yere gittiğimizde sandalyeyi arabaya koyması kolay ve pratik olsun istiyorum..
    bana yardımcı olabilecek misiniz
    nereden satın alabiliriz böyle bir akülü sandalyeyi ?

Normal aracın bagajına sığan akülü sandalye varmı bilmem amma normal sandalye var görmüştüm bir engelli arkadaşım var siteden reelde görüşürüz kendi arabasına rahatça koyuyor (yardım ile) fakat taksi demişsiniz taksilerin bazılarında LPG var, yani bagajı açınca bagajın yarısını lpg tankı kaplıyor, ve kapasite oldukça düşüyor. sığarmı bilmem.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

serkan ai artik taksilerin çoğu doblo yani bagaji akülü sandelyeyi rahat alir bence.

siz taksi durağinda taksi çağirinca belirtin akülü araç olduğunu ve bu yüzden doblo tarzi araç yollamasini isteyin

evet sadece 5 dakika içinde bölünüp ve katlanabilen akülü sandalyeler vardır. rehabcenter, hakerman gibi kaliteli mal satan yerlerde sanırım bulabilirsin.

pardon akülü araç şartmi yani uzak yerlerde tekerli sandelye kullanamaz mi?
    yedek bir tekerlikli sandelye alirsanizz sıkıntınız kalmaz diye düşünüyorum

arkadaşlar sadece elektirikli sandalye üzerine bilgi almak istiyorum...normal sandalye değil...mesela ne diyeyim ,,üzerindeki koltuk çıkartılarak rahatca arabanın bagajına sığabilenler...en büyük elektirikli sandalye satan şirket hangi türkiyede ?

mesela şu linkteki elektirkli sandalyenin üst bölümü içe katlanabilse herşey tamam olacak. HAKERMAN

akülü sandalyelerde aküler sökülmeden katlanılmaz. sanırım akü kutup başları fişlidir. ben 5 dakika dedim de en kötü ihtimal. el becerin kuvvetliyse sadece 30 sn. içinde bu işlemi yaparsın. tercih senin.

akülüyü katlamak 23 dk sürer hem kullanışlı hemde pratik katlansın istiyorsan müthiş bi araç bantex FİYATI 2.150,00 TL

http://www.sgms.com.tr/Ape-B.htm
    bu araçtan kullanıyorum akünün sökülüp sandalyenin katlanması 2 dakkadan az sürüyor

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı