+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 14 mesajın 1-14 arasındakiler
Scooter PF Scooter ile ilgili bilgisi olan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Scooter PF Scooter ile ilgili bilgisi olan var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Scooter PF MYSTERE
    Scooter ile ilgili bilgisi olan var mı?

çin değilse muhtemelen taıvan malıdır. sanırım atamar medikal bayisi oluyor.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

almak istiyorum ama sağlam mı değilmi kullananan arkadaşlar varmı bir bilgi sahibi olmak istiyorum daha önece rehabcenter alıdığın İnvacare marka vardı ama miyadını doldurdu

ben de rehabcenter'den invacare comet marka Scooter aldım. onlar kaliteli ürünler satarlar. A ve B firması şart değil. alırken birkaç kuruş fazla olsun sağlam bişry al. bu arada eski kullandığın Scooter'ın markası neydi ve kaç yıl kullandın. yazarsan sevinirim.

daha önce kullandığım Scooter ınvecare augro du yaklaşık 2001 den bu tarafa kullandım iyi ve sağlam marka ama dediğin gibi bizar pahalı senin aldığın scoter marka ve modeli özellikleri ve tam kaç paraya mal odu birde rehabcenter de internet sitesinde sadece iki model scoter markası var leo ve meteor biri 3000 Euro leo meteor da 9000 Euro diyolar

ozyy kardeş önceki başlıkta sana bütün özelliklerini yazdım. invacare comet Scooter isimli başlıktan

----------

meteor'un yerine de comet marka geldi. ürün mükemmel...

tşkler vermiş olduğun bilgiler için

PF 5 MYSTERE Scooter modelini atamar medikaldan sordum. fiyat 6000 tl dediler. ancak indirim yapacaklarını söylediler.

fiyatı uyğun ama sağlamlığını bilmiyorum bilgisi olan ve kullanan bir arkadaş varsa bilgi almak için soruşturmuştum ama özellikleride hoşuma gitti aklıma takılan sağlammı degilmi

ozyy kardeş, dediğin Scooter taıvan malıdır. amerika ve alman malıyla kıyaslanamaz. daha önce invacare Scooter kullanmışsın. ve çok memnun da kalmışsın. yerinde olsam yine invacare alırım. ben de invacare comet marka Scooter 10.500 tl'ye aldım. çok mükemmel. tercih senin. scooterlar hakkında bimediğini sorabilirsin. daha önce de shoprıder kullanıyordum.

renhab center şimdi ellerinde leo marka scoter sordum özelliklerine göre bana fiyatı biraz fazla geldi ondan daha düşüge PFmystere özellik bakımandan ondan iyi ama kararsızım yedek parçaları falan da ucuz tekerlekler olsun yarı fiyatına hayırlısı bakalım ilgin içinde ayrıca teşekkürler.

slm ozy pf5 mystre model sukuter oldukca guclu ve ideal bir modeldir heartway bir amerikan firmasıdır bu araçla ilgili şu ana kadar gelmiş bir şikayet yok ama araştırmalarına yardımcı olmak adına turkiyedeki migroslarda bu arac uzun yıllardır kullanılmakta onlardanda referans alabilirsin.saygılar

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    evet arkadaşlar bahsettiğiniz sukutırın fiyatını 4950 tl'ye düşürmüşler.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı