Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 9 mesajın 1-9 arasındakiler
Amerika'dan Roho Contour Select havalı minder getirteceğim. Var mı isteyen..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Amerika'dan Roho Contour Select havalı minder getirteceğim. Var mı isteyen..?

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    merhaba arkadaşlar

ben amerikadan roho contour select havalı minder getirteceğim (Tekerlekli sandalye için oturma minderi önerisi: ROHO Contour Select Cushion)
    ben THY SERBEST BÖLGEDE çalışıyorum. iş arkadaşımın arkadaşı vasıtasıyla gönderecek amerikadan. almak isteyenler bana ulaşabilir.
    OturanBoğa'nın dediği gibi (bkz) ne kadar cok kişi olursa kişi başına düşen kargo ücreti o kadar düşer.
    bu ay içinde getirtmek istiyorum.
    ilgilenen olursa bana yazsın. ister siteden ulaşın ister mailimden:
    nihat8102@hotmail.com

ilgilenenleri bekliyorum

roho mosaic alabilirim, goruselim mail atarım bugun size..

Yaklaşık kargo maliyeti konusunda bilgi edinip yazar mısın öncesinde...

Amazon'dan 444$ (319 + 125 kargo) maliyetle adrese teslim satın alınabiliyrmuş.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

amozonda roho contour select minderi tarattım. bu sonuclar cıktı
    nıye bu kadar fıyat farkı var. biri [ame="http://www.amazon.com/Roho-Contour-Select-Cushion-16/dp/B000OX7WI6/"]319$[/ame] iken bırı [ame="http://www.amazon.com/ROHO-CONTOUR-SELECT-Cushion-562036/dp/B002BV0I8K/"]627$[/ame] anlayanınız varsa cevap verebilirmi. ölçülerinden mi diye düşündüm ama açıklama yazın lütfen

Ne yaptınız, aldınız mı minder?

Nihat, bu minderler arasında nasıl bir fark var anlamadım ben de! İkisi de aynı görünüyor. Allah allah!
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

hiçbir fark yok. amazon üstünden satan yerin (yani o gördüğün 627'lik ilanı amazon'a verenin) kendi sitesinde bile ürün 539 dolara düşmüş (Sammons Preston - ROHO® CONTOUR SELECT? Cushion)

kafana takma, olur bazen öyle fiyat farkı. (sonuçta türkiye-abd farketmez, hepsi farklı farklı medikalciler...) )

319'lukla aynı.

Ben almayı düşünüyorum itribata gecebilirmiyiz.

ciddi alıcı olursa bende havalı minder isteyenler kuyruğundayım kargoyu paylaşabillirim getirip gümrükte uğraşabillecek arkadaş varsa menuniyetle 350$ cıvarına olur ama göz göre göre de 500$ + ya giremem

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    boyle bi başlık açtım bu konular için ama nedense bir kişi bile cevap yazmadı??

http://www.engelliler.biz/forum/alim...alzemeler.html

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık