arkadaşım bu scooderin fiatı ne kadarmış??
scooderin ağırlığı motorun gücü çok önemli bunlara dikkar et tavsiyem sakın çok ağır bişi alma
|
|
|
|
arkadaşım bu scooderin fiatı ne kadarmış??
scooderin ağırlığı motorun gücü çok önemli bunlara dikkar et tavsiyem sakın çok ağır bişi alma
efe can kardeşim fiyat 21.200 tl fiyat söylediler. pazarlık yapa yapa 10.350 tl'ye anlaştık. ağırlık: 136 kg. motor: 250 watt min. - 1200 watt max.
----------
uzunluk: 148 cm. genişlik: 66 cm.
fazla ağır değilmiş motoruda baya kuvvetliymiş biraz pahalı gibi ama bu markaların fiatları öyle amerikan malıydı sanırsam
ismayil;
evet çok pahalı ama ucuzu da işe yaramıyor. scooter'ı beğendiniz mi? bir araştırırsanız sevinirim. şu anda shoprıder marka scooter'ım var onunla idare ediyorum. memnun da kalmıştım. ama çok gezdiğim için artık yenisine ihtiyacım var.
evet efe can anladığım kadarıyla scooter hakkında deneyimin var. herhalde sen de scooter kullanıyorsun. bilgilerine ihtiyacım var. paylaşırsan sevinirim.
kardeş siz bunu sıfır alıyosunuz demi pazarlık falan dedinizde ankarada o markanın yetkilisi roho center ver ben geçen yıl bi sordurmuştum 18000tl demişlerdi orası pazarlıkta yapmaz ama benim sordurduğum aynı arabamı bilmiyorum neyse araba sıfırsa 136kg ye 1200waat motor çok iyi markada sağlam fazla tereddüte gerek yok
evet efe can ben rehabcenter'ın eski müşterisiyim. herhalde ondandır. bu marka yeni gelmiş. o anlattığın invacare meteor şimdiki ise invacare comet, aküleri 75 amper, amatisörlü, acil fren vs. birçok özelliği vardır. motoru da en düşük 250 watt'ta çalışıyor en yüksek de 1200 watt'ta çalışıyor.
geredeli 80 kullandığın scooter'ın markası nedir.
merhabalar,
scooter için yardımcı olmak isteriz
hitay sağ.hzm.eng.araç.
www.hitaymed.com
evet kardeş scooter'ınıza baktım. fiyat ne kadardı biraz küçük değil mi?
Invacare çok iyi bir markadır. Teknik servis açısından bir sorun yaşanmadığı sürece ürünün tatmin edici olacağını düşünüyorum.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
OturanBoğa kardeşim çok teşekkür ederim. ayrıca bu siteyi kurduğun için dahada çok teşekkür ederim. ürün iki yıl garantili. pazartesi alacağım başka arkadaşlar da görüşlerini yazsalar memnun olurum.
Konu PARAPLEJİ 27 tarafından değiştirilmiştir (02.01-2010 Saat 15:48 ). Gerekçe: eksik harf
ikinci el 3 tekerlekli dusunurmusun