Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 32 mesajın 1-15 arasındakiler
İnvacare comet marka akülü scooter hakkında bilgisi olan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart İnvacare comet marka akülü scooter hakkında bilgisi olan var mı?

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    4 tekerlekli invacare comet marka akülü scooter alacağım.
    bu konuda arkadaşların bilgi ve tecrübelerini bekliyorum.

arkadaşım bu scooderin fiatı ne kadarmış??
    scooderin ağırlığı motorun gücü çok önemli bunlara dikkar et tavsiyem sakın çok ağır bişi alma

efe can kardeşim fiyat 21.200 tl fiyat söylediler. pazarlık yapa yapa 10.350 tl'ye anlaştık. ağırlık: 136 kg. motor: 250 watt min. - 1200 watt max.

----------

uzunluk: 148 cm. genişlik: 66 cm.

fazla ağır değilmiş motoruda baya kuvvetliymiş biraz pahalı gibi ama bu markaların fiatları öyle amerikan malıydı sanırsam

ismayil;
    evet çok pahalı ama ucuzu da işe yaramıyor. scooter'ı beğendiniz mi? bir araştırırsanız sevinirim. şu anda shoprıder marka scooter'ım var onunla idare ediyorum. memnun da kalmıştım. ama çok gezdiğim için artık yenisine ihtiyacım var.

evet efe can anladığım kadarıyla scooter hakkında deneyimin var. herhalde sen de scooter kullanıyorsun. bilgilerine ihtiyacım var. paylaşırsan sevinirim.

kardeş siz bunu sıfır alıyosunuz demi pazarlık falan dedinizde ankarada o markanın yetkilisi roho center ver ben geçen yıl bi sordurmuştum 18000tl demişlerdi orası pazarlıkta yapmaz ama benim sordurduğum aynı arabamı bilmiyorum neyse araba sıfırsa 136kg ye 1200waat motor çok iyi markada sağlam fazla tereddüte gerek yok

evet efe can ben rehabcenter'ın eski müşterisiyim. herhalde ondandır. bu marka yeni gelmiş. o anlattığın invacare meteor şimdiki ise invacare comet, aküleri 75 amper, amatisörlü, acil fren vs. birçok özelliği vardır. motoru da en düşük 250 watt'ta çalışıyor en yüksek de 1200 watt'ta çalışıyor.

geredeli 80 kullandığın scooter'ın markası nedir.

merhabalar,
    scooter için yardımcı olmak isteriz
    hitay sağ.hzm.eng.araç.
    www.hitaymed.com

evet kardeş scooter'ınıza baktım. fiyat ne kadardı biraz küçük değil mi?

Invacare çok iyi bir markadır. Teknik servis açısından bir sorun yaşanmadığı sürece ürünün tatmin edici olacağını düşünüyorum.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

OturanBoğa kardeşim çok teşekkür ederim. ayrıca bu siteyi kurduğun için dahada çok teşekkür ederim. ürün iki yıl garantili. pazartesi alacağım başka arkadaşlar da görüşlerini yazsalar memnun olurum.
    Konu PARAPLEJİ 27 tarafından değiştirilmiştir (02.01-2010 Saat 15:48 ). Gerekçe: eksik harf

ikinci el 3 tekerlekli dusunurmusun

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    hayır, çok gezdiğim için sıfır olmazsa olmaz.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık