+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 30 mesajın 16-30 arasındakiler
İnvacare comet marka akülü scooter hakkında bilgisi olan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    hadi bakalım..çok hoş bir arac ama bana türkiye şartlarına göre çok pahalı geldi..kargo konusunda hiçbir tereddütün olmasın...

hepinize teşekkür ederim. araç geldiğinde yine paylaşacağım. hayırlısı

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

kıymetli arkadaşlar Scooter'ım bugün geldi. deneme sürüşünü yaptım. umduğumdan daha da iyi gördüm.

kısaca özellikleri şöyle; süratlı, çekişli, amartisörleri çok yumuşak, virajlarda otomotik sürat düşürüyor, acil fren, far ve sinyal sistemi, fren lambası, 75 amper aküler ile 55 km yol yapması, tasarımı çok şık
    kısacası bu araçta yok yok. sıfır Scooter almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.
    sormak istediğiniz birşey varsa yazabilirsiniz.

20 gün pazarlık yapa yapa zar zor bu fiyata aldım. param da yoktu. kredi çektim. sonuçta evde kal kal zaman geçmiyor.

sağolun, teşekkür ederim. Cenabi ALLAH lazım olan bütün arkadaşlara versin.

Standart İlk önce hayırlı olsun Arkadaşım Aldığın scoterın

İnvacare nin hangi modeli ve kaç paraya maloldu bizi bir aydınlatırsan tşkler

Teşekkür ederim. 10.500 tl'ye mal oldu. invacare comet marka, güçlü motor, virajlarda hız düşürücü otomotik, yumuşak amortisörlü, acil durum freni, 15 km sürat, çekişli, konforlu,en: 66cm geişlik: 147.5 cm, ayarlanabilir koltuk ve direksiyon, tekerlek ebadı 4.00-5 fren lambası, ışıklandırma sistemi vs. birçok özelliği var.

Standart scooter ??

hayırlısı güzel kardeşim almaya çalıştığın marka gercekten peşinden kovalamaya değer ama bence türkiyede asıl dikkat etmen gereken konu servis ve yedek parca sıkıntısı evet bahsi gecen araç kolay kolay sıkıntı veren bi araç değil ama?? ye verirse garantiside bitmişsee işte sorun burda başlıyooo ben bu işi yaptığım için sıkıntılarınıda biliyorum tamir ve bakımları çok maliyetliii sana tavsiyemm acele etme madem elindeki araç iyi kötü seni idare ediyor fiyattan önce yedek parça v.b şeylerini araştırr bu işin yarınıda varr ama tekrar söylüyorumm bahsi geçen araç 10 numara adım şenol KAYA

Her marka model Akülü tekerlekli sandalyelerin bakım ve tamirini uzman kadro ve ekipmanlar ile yapmaktayız.
    Yeni kurduğumuz şirketimizin çizgisi siz akülü tekerlekli sandalye kullanıcılarının tamir ve bakımda yaşadıkları eksiklik ve çözümsüzlükleri aşmaya çalışmak...
    probleminiz ile elgilenmek ve yardımcı olmaya çalışmak amacı ile irtibata geçmek isterim bana ulaşabileceğiniz adresler...
    senol2934@hotmail.com
    Tel&Fax : 216 396 30 30
    GSM : 537 467 77 58
    Fevziçakmak mah. İnönü cad. Timurlenk sk. NO: 1
    Üstkaynarca/Pendik-İSTANBUL

speed medikal; öncelikle dürüst yorum yaptığın için teşekkür ederim. dediğin gibi araç 10 numaradır. aldım ve kullanıyorum. tatmin edeceğini düşünüyorum.

Bende ınvacare g3000 marka ıkıncı el çok az kullanılmış 4 tekerleklı Scooter var. ılgılenırsenız 3500 tl veya joystıklı akulu arabyla takas olur: http://www.engelliler.biz/forum/alim...a-satilik.html

Standart ınvacare meteor

arkadaslar ınvacarenın araçları saglamdır kolay kolay sorun acmaz bendede meteor var ve arabayla baya gezdım araç dayanıklı kaldırım su camur toprak hıc etkılemıyo bazen kaldırımı cıkarken motor vuruyo cok dıkkat etmek lazım o konuda ama yınede bırsey olmadı yanı bu araç cometten buyuk zaten baya bır motorsıklet yanı meteor tavsıye ederım arkadaşlar tum ozellıklerle dolu araç ve gosterısı olan bır araç yolda gıderken mıllet acayıp bakıyo bır kere bakan yıne bakıyo allah dıger arkadaslarada nasıp etsın ( gerçi kısın gezılmıyor ama olsun )

mariyahci;
    Arkadaşım yanılıyorsun. comet meteordan ölçü olarak daha büyüktür. ayrıca comet'te son teknoloji kullanılmış. şu an kullanıyorum ve çok memnunum. tabi ki meteor da comet'ten geri kalmaz. Scooter dedin mi akla ilk gelen invacare ve shoprıder markalarıdır.

Standart meteor

kardesım bu meteor buyuk arac bendekı buyuk comet kucuk geldı gozume
    ben aku ıstıyorum ya kuru aku bıtıyo ama aracıma maasallah tas

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Hayırlı olsun. güle güle kullan. Fakat ilk fiyattan düşürdüm dediğin fiyat arasın da nerdeyse bir otomobil fiyatı kadar fark var. Nedense ülkemiz de engelli ürünleri çok hem de çok yüksek rant sağlayarak satılıyor.

(fiyat 21.200 tl pazarlık yapa yapa 10.350 tl) Bu ne kardeşim arada ki farka bakın! İlk fiyatta da kâr yapıyordu ikincisinde de yapıyor. El insafff

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı