+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 7 mesajın 1-7 arasındakiler
4 yaşında, oturamayan ve boynunu tutamayan oğlum için özel sandalye yaptırmak..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart 4 yaşında, oturamayan ve boynunu tutamayan oğlum için özel sandalye yaptırmak..?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ben oğluma dışarda gezdirebilmek için araba yaptırmak istiyorum bi nevi bebek arabası tarzında
    4 yaşında ve oturamıyo boynunu tutamıyor
    devletin ücretsiz olarak verdikleri işimize yaramıyor.
    acaba özel olarak nerde yaptırabiliriz ve devletin bu konuda ücret olarak yardımı var mıdır acaba?

Bu türlü ürünler bir çok firmada var aslında. Mesela

Sinaps:
    SEREBRAL PALSİ İÇİN ÖZEL ÇOCUK TEKERLEKLİ SANDALYE

ÇOCUK TEKERLEKLİ SANDALYESİ

Ayakta dik pozisyonlandırma ürünleri de var mesela: Ayakta Dik Durma

Bu tür ürünleri satan firmalar sgk'ndan nasıl ücret alınır onun yolunu da bilir ve yönlendirirler genelde...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Wink

Ben oğlum için bu hafta içinde yani bir sandalye yaptırdım ve kesinlikle çok kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim. www.kifas.com adresinden bakabilirsiniz ve özellikle skuter filexi modeli tam aradığınız özelliklerde bence mutlaka ihtiyacınızı giderir. özellikli tekerlekli sandalye için sgk 300 lira ödeme çıkarıyormuş yılbaşından sonra bu artabilirmiş diye duydum ben.

teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için ne zamandır bakamıyodum siteye.ancak gördüm cvplarınızı saolun işime yarar şeyler var ...

İzmirde özel ihtiyaçlara göre tekerlekli sandalye imalatımız var isteğinize ve ihtiyacına en uygun sandalyeyi piyasadakilerden çok daha uygun bi fiyata size sunabiliriz. Bi seçim yapmadan önce görüşmek faydalı olur sanırım bize mutlaka ulaşın..

www.efe-elektromekanik.tr.gg

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Sayın Nusay saraylı hemşerim merhaba' bende Vize Evrenli köylüyüm ,Eğer sgk' ya dahil iseniz(ssk,bağkur,emekli sandığı gibi) 2010 yılı ortez protez listesinin şablonu belli oldu ve yayınlandı sadece ürünlerin karşılığındaki ödenecek rakamların açıklanması bekleniyor.Sizi ilgilendiren 225.700 kodlu ürün açıklaması şöyle Standing table (ayakta dik konumlandırma cihazı) yenileme süresi 5 yıl (açıklaması ise şöyle destekleri ve eklemleri postüre göre yukarı aşağı ' öne arkaya ayarlanabilen metal/ahşap modüler tarzda) biliyorsanız bu ve benzer ürünler oturma şeklinide alabiliyor 01.04.2010 tarihinden itibaren tüm Türkiyede uygulanacağı bekleniyor,muhakkak takip edin inşallah biraz yardımım dokunmuştur.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı