+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 22 mesajın 16-22 arasındakiler
Sunrice medical marka tekerlekli sandelyeme yedek parça..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    quickie ve sopur aslında aynı sandalyeler sunrise birini amerika pazarında diğerini avrupa pazarında kullanıyor, nette gezinirseniz goreceksiniz..

dogrudur, nova... ayni sandalyeyi farkli ülkelerde, farkli isimle pazarlio olabilir tabe... burda her iki isime de rastliom da o yüzden farkli sanmishimdir ...

hatta shimdi baktim da devilbiss diye bi sandalye markasi da yokmush, nefes almaya yardimci aletleri o marka altinda topluomush sunrise... bi broshürde sunrise'nin bütün markalari siralanmishti da hepsini sandalye sanivermishim galiba, ehehee ... sölediklerimi geri aliom ...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

tel ile irtibata gecerseniz bende aradıgınız yedek parçalar mevcut yardımcı olabilirim

www.engelliaractamiri.com
    tel :0532 630 14 59

bak arkadaşım
    bende sunrice marka sandaliye kulanıyorum ankarada yan kolçak ve döşeme istedim bana sandalyenin yarı fiatın istediler döşemesini eski döşemenin üstüne yeni kumaş kaplatım bir iki yere sordum 50tl istediler ben 15 tl oto döşemeciye yaptırdım harıka oldu tavsiye ederim.

saol kavak66 denerim...

sunrise akülü sandalyeme yedek parça gerek. internette bende yeterli bilgi bulamadım. ne önerirsiniz?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Yan sanayi ürünler kullanın.Orjinal parçalar çok pahalı, abartmaya başladı medikalciler.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı