+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 11 mesajın 1-11 arasındakiler
Zimer marka akülü aracı satmak istiyoruz. Sizce ne kadar eder?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Zimer marka akülü aracı satmak istiyoruz. Sizce ne kadar eder?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhaba
    Zimer marka akülü arabayi satmak istiyoruz, bunun bir alicisi var midir, degeri ne olur, yenisi kac para ?
    Aküsü 2 yillik artik ilk günkü gibi saglam degil, onun disinda bir arizasi yok benim bildigim.

Bu konuda bilgi verebilir misiniz ?

Simdiden tesekkür ederim

Standart Zimer marka akülü aracı satmak istiyorum

Merhaba
    Zimer marka akülü arabayi satmak istiyoruz, Piyasa degeri ne olur, yenisi kac para bir fikrim yok.
    Aküsü 2 yillik artik ilk günkü gibi saglam degil, onun disinda bir arizasi yok benim bildigim.

Ilgilenen varsa veya bu konuda yardimci olabilecek olan varsa özel mesaj veya konun altina yazabilir.

Simdiden tesekkür ederim

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Çin'den getirilen ve derneklerin dağıttığı sandalyeler bunlar sanırım... Sıfırken iyi de kullanıldıktan sonra ne yedek parça ne de tamir güvencesi olmadığı için tercih edilmiyor...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

zimer marka araçların sıfırı 2000 lira.Teknik serviside istanbulda.Ama siz kullanmışsınız.Aküsünü yenilerseniz uygun bir fiyata satabilirsiniz.

seker kiz;

1700e de alınabiliyor diye biliyorum
    AKÜLÜ ENGELLİ ARABASI #13321197 - sahibinden.com

zaten hepsi aynı made in china, zimerleri OFD dagıtmıştı bi ara

zimer marka akülü arabayı satmak istiyorsanız yazı bekleyin...şun anda 500 tly bile satan var ama yaza doğru 1000 ile 1.5 tly satarsanız...birde zimer marka araçlar nedense çin malı olmasına karşın baya dayanıklı çıktı....yazı bekleyin,yaza satın...şimdi mundar olur...

Tesekkürler

, 2. el alan varsa da olur.
    Yazi beklerim sorun degil. Dediginiz gibi saglam aslinda 2 seneyi geckin süre kullaniyor babam.

Dernek size ihtiyacınız var diye
    sizin alacak durumunuz yok diye veriyor
    sizde çevrenizde ihtiyacı olan birinee verseniz olmazmı? ücret almadan

naser siz hiç arca ihtiyacımız yok diye derneğe vereni gördünüzmü...hem hangi derneğe verceksiniz?derneklerin nasıl çalıştığını ben çok iyi biliyorum...bundan 2 ay önce aksarayda sakatlar derneğine yakın aracımın şarzı bitti.zar zor serneğe gittim,şarz cihazı sordum yok dediler.bende çocuğa telefon açtım o evden getirdi...şimdi dernekte şarz cihazı varmış ayrıcaalt katındada medşikal var oradada varmış...şimdi bende 50 tane araba olsa bu derneğe vermem...

ben manuelimi götürüp verdim yenisini alınca digeride eski degildi ama benim ihtiyaçlarımı tam karşılamıyordu ben çok veren gördüm.
    eger dernege güvenmiyosan kendin araştırırsın yok oda olmadı
    burada satıyorum yerine ihtiyacı oln birine vereyim diye ihtiyaç sahibini arasın
    daha iyi olmazmı daha etik olmazmı yani

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Satan kisinin sakatligi daha de ilerledi, suanki arac isini görmüyor ve baska bir araca ihtiyaci var diye düsüneniniz oldu mu acaba ?
    800 - 1000 TL ye bile satilsa durumu cok da iyi olmayan biri icin paradir bu.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı