Minderin markası ne? Kaça ve nereden aldın?
|
|
|
|
Merhaba arkadaşlar
Yeni bir tekerlekli sandalye oturma minderi aldım.
sizce nasıl?
roho'dan iyi mi kötü mü?
olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi yazar mısınız ?
![]()
Minderin markası ne? Kaça ve nereden aldın?
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Debbon Air Dynamics minderin adı bu
fiyatı 900 lira ama ben ödemedim tabi o ayrı mesele
vallahi onu sen kullanacaksın ve bize yazacaksın şu kadar kullandım patladı veya kullanışını beğenmedim diye şimdi ezbere bir şey yazılmaz ki
Ben bilenler varsa diyerek yazdım daha önce kullananlar varsa diyerek yenede kullananlar varsa yazsınlar roho hakkındaki yorumlarıda öğrenmek istiyorum
Merhaba..Mustafa..
Bahsettiğin marka minderin düşük profilini iki yıldan fazla zaman tekerlekli sandalyemde hemde özel otomobilimi kullanırken kullandım.Dikkatli ve itinalı kullanmanı tavsiye ederim
Benim kullandığım minder şişirme sibobunun tam minderle buluşma yerinden açılma yaptı
tamir yaptıramadım. Medikalim minderi tamir ettirmeye çalıştı. Garantisi bitti, değiştirme
imkanı olmadı.minder yapısı itibarı ile yapışkan tutmuyor. .Çok ince zar gibi..Soğutuculu
yapıştırıcıları denedik..Kendi tamir takımındaki yapıştırıcıda yapıştırmıyor..Kulandığımız minderlerin tamir edilip edilmediğine dikkat etmemizde fayda var.Zira fiyatları çok yüksek.