+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler

Standart Invacare g40 plus akülü sandalyem arıza yaptı. Nerede ve kime yaptırabilirim?

Engelli Araç Sistemleri ve Engelli Ürünleri
    Sen bildiklerini paylaşmazsan, senin sorularını kim neden cevaplasın ki?
    Selamlar invacare g40 plus aracım arıza yaptı ve çalışmıyor. bu işin ehli garantili bir şekilde tamir edecek servis arıyorum. ben samsundayım.

şimdiden Teşekkürler

----------

bülent abi konuyu güncel tutmamız mümkünmü 1 aydır dışarı çıkamıyorum 1 yer buldum samsunda yapamadı aracı sistemi çok karışık deyip ellemedi bile.

Firmaları tanımıyorum, hiç bir iletişimim olmadı, ama onlar halleder gibi geliyor bana:

http://www.engelliler.biz/forum/alim...lektornik.html
    http://www.engelliler.biz/forum/alim...yomedikal.html
    Lütfen sorularınızı ÖM ya da e-mail ile değil, ilgili foruma yazarak gündeme getirin. Böylece soru-cevaplardan herkes yararlanmış olur.

sağol abi bunlarla ben bir iletişime geçim inşallah hallederler.

Standart tamir

Her marka model Akülü tekerlekli sandalyelerin bakım ve tamirini uzman kadro ve ekipmanlar ile yapmaktayız.
    Yeni kurduğumuz şirketimizin çizgisi siz akülü tekerlekli sandalye kullanıcılarının tamir ve bakımda yaşadıkları eksiklik ve çözümsüzlükleri aşmaya çalışmak...
    probleminiz ile elgilenmek ve yardımcı olmaya çalışmak amacı ile irtibata geçmek isterim bana ulaşabileceğiniz adresler...
    senol2934@hotmail.com
    Tel&Fax : 216 396 30 30
    GSM : 537 467 77 58
    Pendik-İSTANBUL

Engelli Araç Sistemleri ve Engelli Ürünleri
    Sen bildiklerini paylaşmazsan, senin sorularını kim neden cevaplasın ki?
    Merhabalar Giresun ve cevresinde Trabzon dahil akülü engelli aracları bakım tamir ve teknik sorunlarınızı cevaplandırabiliriz ..Babam ve ben 7 yıldır Giresun ve cevresinde servis ve bakım hizmeti vermekteyiz ..İrtibat tel : Bülent Küçük 05374527609

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık