Tekerlekli sandalye nereden alabilirim?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.09-2009 17:14
Tekerlekli sandalye nereden alabilirim?
Ben 22 yasındayım trafık kazası sonucu of'lu oldum kendı paramla t-sandalye aldım arabmda yollar yuzunden dayanamadım kırıldı 16 ay oldu.
sımdı t-sandalye ıcın basvuru yaptım babamın uzerınde menkul-gayrı menkul mal oldugu ıcın verılmedı babamda maddi manevi benımle bır ılgısı yok..
ne yapmam lazım
önerılerınız için teşekkürler
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.09-2009 00:16
sn.besalti,
bu konuda size en hızlı şekilde farklı ürün seçenekleri yada sizin aradığınız özelliklere göre ürünlerle yardımcı olabiliriz.Ayrıca firma merkezimiz Bursa da olmasına rağmen Gaziantep te bulunan firma yetkilimizi size yönlendirebiliriz böylece örnek ürün de görebilirsiniz
saygılarımızla
hitay sağlık hizmetleri
www.hitaymed.com
not: ürünler -manuel t.sandalyeler kısmındaki
1-aktif kullanıcı sandalyesi
2-genel kullanım aktıf kullanıcı sandalyelerı
3-manuel sandalyeler resım 2
bu ürünler bölgenizdeki yol şartlarına daha uygundur( çift şase özelliği ve bazı modellerdekı tıtanyum alaşım özelliği sebebiyle)
ayrıca bu saydığımız ürünler diğerlerine göre cok daha hafif oldugundan size büyük rahatlık sağlayacaktır
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 25.09-2009 08:04
sizin ürününüz nasıl merdiven çıkıp iniyor?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.09-2009 00:41
sn.çiçek
merdiven çıkma ve inme aparatları olarak 2 farklı ürünümüz mevcut.
www.hitaymed.com buradan merdiven aparatlarımızla ilgili çalışma videolarını seyredebilirsiniz
merak ettiğiniz tüm sorular için
0-224-224 44 32 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz
saygılarımızla
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.09-2009 18:17
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.09-2009 23:27
Ucuza Kalite Yakında
Arkadaşlar inşallah yakında ucuza kaliteyi alma imkanı sağlayacağım, tekerlekli sandalye ve ortapedi ürünleri ile.... Saygılarımla
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 01.10-2009 11:44
bedensel engelliler dayanışma derneği sandalye vermekte, ister yerli ister yabancı bilginiz olsun.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.10-2009 13:50
Akülü sandalye
akülü sağlam yedek parçe desteği olan klasik görünümlü bir akülü araç istıyorsanız burdan resmıne bakabılırnısz. bu firma üretici bir firma ayırca firma direk alıcıya ürün vermez
920 ME ELEKTRONIK tekerlekli sandalye

www.medikalortapedi.com'dan sipariş verebilirsiniz
Başlığın Etiketleri
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları