Tekerlekli sandalye kullananların yağmurdan korunması için bir tertibat arıyorum..?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.09-2009 10:24
Tekerlekli sandalye kullananların yağmurdan korunması için bir tertibat arıyorum..?
tekerlekli sandalye kullananlar işe giderken yağmur yağdığı zaman hem sadalyenin joyistiğini hem de kendisini yağmurdan koruyan yağmurluk veye akülü sandalyeye yaptırılacak bir tertibat arıyorum.
Bilen veya alan arkadaşların resimlerini site adreslerini yazmalarını rica ederim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.09-2009 10:57
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.09-2009 11:05
teşekkür ederim çok sağolun ilgi gösterdiğiniz için türkiyedeki siteler olursa daha iyi olur ürünü alırız.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.09-2009 11:09
Aslında yapımı zor olan ürünler değil. Türkiye' deki Şemsiye üreticilerine mail yazmak lazım. Fikir verelim de sayemizde pazar payları genişlesin
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.09-2009 11:22
tekerlekli sandalye üreticisine mail yazılsa
hani arabayı yapan yağmurlu günleridfe düşünmeli dimi ama..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.09-2009 11:47
Yağmurda hiç tekerlekli sandalyeyle işe giden yokmu?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.09-2009 12:02
16 yıldır çalışıyorum 23 yıldır sandalye ile yaşıyorum.
Yağmurlu günlerde başlığı olan omzdan aşğı bölümlerde kolların altından itibaren 2 çıtçıtı olan bir yağmurluk kullanıyorum .
Eğer yağmur çokşiddetli ve hava çok soğuk değilse ıslanmayıtercih ediyorum
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.09-2009 12:20
Yeni üretilen arabalarda üstü kapalı modeller gördüm ancak ne kadar korur kişiyi, bilemiyorum.Çok zor.sadece yağmur değil güneştende korunmamız lazım.Aslında en büyük sorunumuz bu diyebilirim.Bende dışarıda sıcaktan vede yağmurdan çok zor durumda kalıyorum.Hem yazın hemde kışın şemsiyeyle idare etmeye çalışıyorum.Ya araçlar bunları düşünerek üretilmeli yada uygun bi tertibat yapılmalı kesinlikle diye düşünüyorum.
Konu seker kiz tarafından değiştirilmiştir (07.09-2009 Saat 18:22 ).
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.09-2009 12:30
brandayla kaplatcan başka yolu yok
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.09-2009 12:30
Mırro kardeş sanırım sen Türk zekasını konuşturmak zorundasın bu gidişle çünkü aradığın tarz birşey yok.
iri bir şemsiya alıp tüpçülerdeki kelepçelerden kullanarak sandalyene sağlam bir şekilde sabitleyebilirsin mesela... gerektiğinde de sökebilirsin...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.09-2009 14:35
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.09-2009 14:49
Arkadaşlar bendende size ufak bi tavsiye bu çadır imalatı yapan arkadaşlarla bi görüşün aracınız ne manka olursa olsun yardımcı olacaklarına inanıyorum.. ben daha önceleri yaptırdım internet sitemizde 2 adet resim var belki fikir edirnirsiniz
http://www.engelliaractamiri.com/
05326301459--05053661550
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.09-2009 15:40
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.09-2009 18:27
Arkadaşlar araçlar zayıf olursa aracın arıza yapma ihtimali var.Bunlar araç üretilirken düşünülmeli bence.Sonradan eklenen tertibat sorun çıkarıyor.Motor bile çekmiyor en basit bir tertibatı ki akülü araba çeksin. Yukarıdaki gibi bir tertibat ha olmuş ha olmamış hiçbişey farketmez.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.09-2009 17:20
engelli araçları ihtiyaç için yapılmışlardır.zevk veya sefa için üretilmemişlerdir.ilk yapılımı iş yerlerin de okullarda işçilerin rahat hareket etmesi ve ufak tefek ihtiyaçlarını bağımsız bir şekilde yapmaları gayesi güdülmüştür.ama insan oğlu doyumsuz oluşu dahada fazlasını istemesi ihtiyaçın giderilmesi yerine zevklerin giderilmesi yolunu tercih etmeleri daha fazlasını doğurdu.
sonuç olarak bu araçlar arazi veya dış mekan için değilde kapalı alan için de kullanım için imal edilmişlerdir.bu araçlar yağışlı havalarda kullanıldığı tarktirde arızaya sebeb olabiliyorlar.yeni üretimlerde buna özğün şase ve motor seceneği ile bu ihtiyaçlara cevap verilecektir.
eski araçların motor güçleri fazla ağırlığı taşıyacak kadar büyük olmadığı için arızaya neden olabiliyorlar .çok mecbur iseniz sera naylonlarınsan bir çerçeve profil demir üzerine vidalama şekli ile geçici çözüm üretile bilir..
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları