+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 35 mesajın 1-15 arasındakiler
Tekerlekli sandalye kullananların yağmurdan korunması için bir tertibat arıyorum..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Tekerlekli sandalye kullananların yağmurdan korunması için bir tertibat arıyorum..?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    tekerlekli sandalye kullananlar işe giderken yağmur yağdığı zaman hem sadalyenin joyistiğini hem de kendisini yağmurdan koruyan yağmurluk veye akülü sandalyeye yaptırılacak bir tertibat arıyorum.
    Bilen veya alan arkadaşların resimlerini site adreslerini yazmalarını rica ederim

Hands-Free Umbrella

Hands-Free Umbrella Coolest Gadgets

Bir kaç site ;
    Shoulderbrella – hands free umbrella*-*The Red Ferret Journal
    Japanese hands-free umbrella
    Nubrella.com
    DROP Umbrella Freebag For Hands-free Comfort - The Design blog

----------

(Ellerin serbest kaldığı modeller bunlar , ama akülü sandalyeyi tamamen örter mi bilemiyorum)

----------

Böyle bir model buldum , güneşten korunmak için sanırım

Wheelchair Umbrella : Low Prices from Benefitsnow Shop

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

teşekkür ederim çok sağolun ilgi gösterdiğiniz için türkiyedeki siteler olursa daha iyi olur ürünü alırız.

Aslında yapımı zor olan ürünler değil. Türkiye' deki Şemsiye üreticilerine mail yazmak lazım. Fikir verelim de sayemizde pazar payları genişlesin

tekerlekli sandalye üreticisine mail yazılsa
    hani arabayı yapan yağmurlu günleridfe düşünmeli dimi ama..

Yağmurda hiç tekerlekli sandalyeyle işe giden yokmu?

16 yıldır çalışıyorum 23 yıldır sandalye ile yaşıyorum.
    Yağmurlu günlerde başlığı olan omzdan aşğı bölümlerde kolların altından itibaren 2 çıtçıtı olan bir yağmurluk kullanıyorum .

Eğer yağmur çokşiddetli ve hava çok soğuk değilse ıslanmayıtercih ediyorum

Yeni üretilen arabalarda üstü kapalı modeller gördüm ancak ne kadar korur kişiyi, bilemiyorum.Çok zor.sadece yağmur değil güneştende korunmamız lazım.Aslında en büyük sorunumuz bu diyebilirim.Bende dışarıda sıcaktan vede yağmurdan çok zor durumda kalıyorum.Hem yazın hemde kışın şemsiyeyle idare etmeye çalışıyorum.Ya araçlar bunları düşünerek üretilmeli yada uygun bi tertibat yapılmalı kesinlikle diye düşünüyorum.
    Konu seker kiz tarafından değiştirilmiştir (07.09-2009 Saat 18:22 ).

brandayla kaplatcan başka yolu yok

Mırro kardeş sanırım sen Türk zekasını konuşturmak zorundasın bu gidişle çünkü aradığın tarz birşey yok.
    iri bir şemsiya alıp tüpçülerdeki kelepçelerden kullanarak sandalyene sağlam bir şekilde sabitleyebilirsin mesela... gerektiğinde de sökebilirsin...

Arkadaşlar bendende size ufak bi tavsiye bu çadır imalatı yapan arkadaşlarla bi görüşün aracınız ne manka olursa olsun yardımcı olacaklarına inanıyorum.. ben daha önceleri yaptırdım internet sitemizde 2 adet resim var belki fikir edirnirsiniz

http://www.engelliaractamiri.com/
    05326301459--05053661550

Arkadaşlar araçlar zayıf olursa aracın arıza yapma ihtimali var.Bunlar araç üretilirken düşünülmeli bence.Sonradan eklenen tertibat sorun çıkarıyor.Motor bile çekmiyor en basit bir tertibatı ki akülü araba çeksin. Yukarıdaki gibi bir tertibat ha olmuş ha olmamış hiçbişey farketmez.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    engelli araçları ihtiyaç için yapılmışlardır.zevk veya sefa için üretilmemişlerdir.ilk yapılımı iş yerlerin de okullarda işçilerin rahat hareket etmesi ve ufak tefek ihtiyaçlarını bağımsız bir şekilde yapmaları gayesi güdülmüştür.ama insan oğlu doyumsuz oluşu dahada fazlasını istemesi ihtiyaçın giderilmesi yerine zevklerin giderilmesi yolunu tercih etmeleri daha fazlasını doğurdu.
    sonuç olarak bu araçlar arazi veya dış mekan için değilde kapalı alan için de kullanım için imal edilmişlerdir.bu araçlar yağışlı havalarda kullanıldığı tarktirde arızaya sebeb olabiliyorlar.yeni üretimlerde buna özğün şase ve motor seceneği ile bu ihtiyaçlara cevap verilecektir.
    eski araçların motor güçleri fazla ağırlığı taşıyacak kadar büyük olmadığı için arızaya neden olabiliyorlar .çok mecbur iseniz sera naylonlarınsan bir çerçeve profil demir üzerine vidalama şekli ile geçici çözüm üretile bilir..

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı