+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 1 2 3
Toplam 35 mesajın 31-35 arasındakiler
Tekerlekli sandalye kullananların yağmurdan korunması için bir tertibat arıyorum..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    nurullah baytekin;

yani engellilerin yağmurda dışarı çıkmaları,zevktenmi kaynaklanıyr...bu araçları yapanlar o kadar para alıyorlarda,şeffah bir çadır gibi bir şey araçlara monte edilemezmi?arkadaşım bu araçlara yağmurda gezilecek tertibat yapmak şaseyle falan alakalı değil...kafayla alakalı...ben gördüm istanbulda adam aracının üzerine şeffah bir çadır geçirmiş çokta güzel olmuş,ama şirketler malesef düşünemiyorlar...engelli ürünleri satanlar,kendilerini engellilerin yerine koysun ona göre ürün yapsın.

Tchibo 'da pelerin yağmurluklardan gördüm bugün , sanırım bu haftanın ürünü. İlgilenen arkadaşların bilgisine...

Tchibo.com.tr || Panço Yağmurluk

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Sema sanki biraz pahalı gibi?? asker yada balıkçılık/avcılık malzemesi satan yerlerde aynı tarzda biraz daha uygun bulunabilir diye umuyorum..

Merhaba ,

Tchibo mağazını dolaşırken gördüm , yakından inceledim kaliteli bir görünüşü var. Menekşe rengi
    Evet , Tchibo'nun fiyatları biraz pahalıdır. 2-3 yıl önce T-Box'tan 19,90-TL'ye yağmurluk almıştım. Katlanıp minik bir çanta şekline dönüşebiliyor oldukça pratik. Ama yağmurda içine olduğu gibi su aldı malesef. Piyasada yağmurluk diye satılan bir çok ürün su geçiriyor. Şemsiye kullanamayan biri olarak çok müzdaribim.
    Balıkçılık/avcılık malzemesi satılan yerler çok ilgi alanım dışında . Rastlarsanız , paylaşırsanız memnun olurum.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ben Bodrumda yasadığım için bu tarz şeyler çok bulunmuyor ama bir arkadasımda gördüm ve denemiştim oda askeriyeden kalma bir pançoydu..

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 1 2 3

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı