Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 18 mesajın 1-15 arasındakiler
Zimer marka akülü sandalyemin arka tekerlerini en uygun nereden alabilirim?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    zimer FS110A-41 model bir akülü arabam var. arka tekerler dolgu. zimeri aradım 200 tl dediler. daha uygun alabileceğim bir yer var mı?

teker ebadı : 12½ X 2 1/4

yardımcı olur musunuz

Bildiğim en ucuz tekerlek temin yeri: pedalbisiklet.com
    Medikal firmalar tanesi 200 diyorsa orada 30-40 tl'dir!

Her marka ve her model standart ve akülü araba lastikleri mevcuttur.Olmayan ölçüler kısa süre icinde ithal edilerek arabanın yürütülmesi temin edilir.
    Bu ürünlere ait fiyatlar tek tek verilmemistir.Cok genis bir ürün yelpazesi oldugundan maille fiyat alınması veya telefonla sorulması önerimizdir.
    Bu lastiklere ait ic lastiklerde mevcuttur.
    İletişim bilgileri için buraya tıklayın
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Bülent abi çok teşekürler bahsettiğin yere mail attım inşallah cevap olumlu bir verirler

Ne yaptın Nihat?
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

konfor açısından dolgu önermem. dolgular aracı çok zıplatır...ne manuel de ne de akülümde dolgu tekerler ile yola gidemiyorum. beni müthiş derecede rahatsız ediyor...
    havalı lastiklerin havasınıda birazz indiryorumm, çok değil... araç çok rahat bir hal alıyorrr... firmalar genelde dolgu veriyor, patlayıp bizi şaşırmasın diye imiş. patlasada mühim değil, 100 ile gitmiyoruzki savursun patlamış halde de gönül rahatlığı ile devam edin, hiç önemli değil bi şey olmuyor inanın.

saygılarımla

Bu zıplama işinden bende fena halde rahatsızım.Hatta sinir krizleri geçiriyorum diyebilirim.Bizim yollarda malum ya kaldırımda bile zıpır zıpır oynayarak gidiyoruz maşallah!Ama tekerin patlamamasıda rahatlık oluyor bir yandan.Peki normal teker patlarsa nasıl tamir ettireceğiz ?

her lastikçi yaparr... inan dolaşmanın zevki katlarca artacakk... şiddetle tavsiye ederimmm.. dolaşırken azap yaşamıyorsun...

----------

kaldırımlar , parke yollar, yeni dökülmüş hemzemin yollar vs vs.. hepsi dolgu lastik düşmanı...

İyide buna iç lastik felan gerekmiyecekmi ? Kücücük iç lastiği bulunurmu lastikçilerde ? Ben daha önce sormuştum da olmaz demişlerdi?

kullandığın aracın ebadına göre her lastikçide bulunmayabilir... nadir bazılarında var..
    bülent abi yukarıda bi yer önermiş mesela.. medikal önermem fiyatlar uçuk oluyor.. lastikçilere tek tek bakınızz..

yalnız burada şöyle bi konu var, daha önce dolgu kullandığınız için. size havalı iç ve dış lastik kullanabilmek için yeni jantlar gerekli. ilk sefer maliyetiniz bu sebeble fazla olabilir.. ebadınıza göre jantı, lastiği bulduğunuz yerde kuvvetle ihtimal bulacaksınızdırr..

Standart slm

abi dediğin yerle görüştüm fakat halen alamadım aklıma yatmayan taraflar var birincisi dolgu teker nereye sorarsam sorayım 200 tl senin önerdiğin yer havalı yani iç lastikli al daha ucuz olur duyor ama bu seferde jant sorunu ortaya çıkıyor onuda sordum elindeki dolgu teker jantına sibop deliği açtır olur diyor bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum bir lastikçi ile görüşecem yarın eğer deliği delebilirsek öyle yapacam yoksa bir müddet daha ölü dolgu tekerle devam bu arada havalıda pek ucuz sayılmaz hani tanesi 54 tl

Standart Akülü sandalye tekerlek

Merhaba,

Akülü sandalye imalatımızda:
    ön tekerler olarak 200x50 dolgu teker (kullanımda sarsmaması için yumuşak dolgu ve kolay yönlendirme için özel balık sırtı profil) ,
    arka tekerler için 12 1/2 x 2 1/4 ebatında havalı teker kullanıyoruz ...

Fiyatlar:
    Ön tekerler için satış fiyatımız 47TL + KDV (göbek rulman dahil, göbek çapı olarak 8 ve 12 mm mevcut)
    Arka tekerler için satış fiyatımız komple (jant + dış lastik + iç lastik komple) 112 TL + KDV
    Sadece dış arka lastik fiyatı: 40 TL + KDV
    Sadece İç lastik (şamyel) fiyatı: 18.75 TL +K DV
    Sadece jant fiyatı: 60 TL + KDV

Not: Havalı/şişme teker kullanırken, iç lastik patladığında genelde sıfır almanıza gerek olmaz, herhangi bir lastikçide oto lastiği tamir eder gibi tamir ettirebilirsiniz.

Bilgi almak için:

Lamira Makina Ltd.
    www.lamira-easylife.com & info@lamira-easylife.com & 0212 549 2353

arkadaşlar dolgu arka tekerleğimi iç lastikliye çevirdim jantı değiştirmedim aleminyum jant vardı dolguyu çıkarınca zaten içinde sübop deliği var iç ve dış lastik taktım aynı ebatta çok ta güzel oldu şuan için gayet memnunum tek sorun Mersinde yaşadığım için aldığım ürünü görme şansım olmadı tanesine 57 lira ödediğim lastikler çok kaliteli gelmedi bana eğer almadan önce görme şansım olsaydı kesinlikle almaz daha kaliteli bir lastik seçerdim geldikten sonra çokta itiraz hakkım olmadı yani zatem çin malı biraz ezber bir laf olacak ama araştırsak bu lastiğin türkiyeye giriş fiyatı bu fiyatın çok çok altındadır inşallah bizi yarı yolda bırakmaz benden size tavsizye eğer dolgu teker kullanıyorsanız havalıya çevirin hem daha uygun hem daha konforlu tabii beim düştüğüm hataya düşmeden selamlar . . .

hayırlı olsun eren.... sevindim havalıya döndüğüne.... dolgu tekerin içinden sibop deliği çıkdığınıda belirtmen güzel olmuş, elimde benimde dolgu var hemen havalıya çeviririm..

eren ben senin mersinden oldugunu okumamişım yhaaa. bende bozyazıdan... ben lastiklerimi mersin sanayide bir yer var ordan temin ediyorum.... her türü lastik var... ben ilçemden arka lastikleri temin edebiliorum, bir scootor motor ile aynı olmasından ötürü, fakat önü bulamıordum, burayı bulduk sonra... hem kaliteli hem uygun bence...
    sen temin etmişsin amma, bundan sonra veya, başka arkadaşlara lazım olabilir...

Aytunç Makina
    Mersin Sanayi Sitesi B-21 Blok No:10
    Telefon: 0 324 234 22 55

iyigünler,bende zimer kullanırım,tekerler dolgu,3 senedir kullanmama rağmen yıprandı,değişmesi lazım ama kararsızım.havalı kullansam patlayım ,tamire gidene kadar iyice yıpranır,korkarım.eniyisi dolgu.dolgu temin edeceğim ama jjanta geçirebilirmiyim.

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    ozcam71;
    kardeşim kesinlikle karar verecek olan sensin tabiki dolgu tekeri senin janta geçirmen çok zor zira çok zahmetli bir iş ancak aldığın yer büyük ihtimalle o konuda tabiki ücret karşılığı sana yardımcı olacaktır ben yinede tercihini havalıdan yana kullan derim sonuçta otobanda seyehat etmeyeceksin patlarsa kısa mesafede bir motor-bisiklet tamircisi yada lastikci bulabilirsin hem bir kez masraf yaptıktan sonra çok uzun süre lastiklerine masraf yapmayacaksın bence iyici düşün bilen arkadalardan fikir al . . .

alperencsm;
    keşke daha önce haberim olsaydı en azından gider yerinde görürü öyle alırdım neye para verdiğimi bilirdim neyse vardır bunda da bir hayır ben arkadaşlara tavsiyem görme şansları yoksa mutlaka marka ve üretim yerini sorsunlar bana gelen çok kalitesiz bir lastik zaten dediğim gibi çin malı bakalım ne kadar dayanacak .Ben Silifke/taşucundayım Polis Merkzinden sorarsan beni bulabilirsin Anamur-Bozyazı maçında oradaydım sizinkiler amma kavgacı ya zor zapt ettik ama kötü yenildiniz evinizde

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık