Akülü sandalyemin kumanda beyni yandı. Ne yapabilirim?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.05-2010 14:52
ASrkadaşlar beyin joistik akü şarj cihazı elektronik kontrol kartları konusunda garantili olarak 1.elden işinizin görülmesini isterseniz Arayınız.
Saygılarımızla
Tel . 0262 412 88 86
Akülü Araba Tamiri | Engelli Araç Tamiri | Beyin Tamiri | Joistik Tamiri | Akü Şarj Cihazları | Türkiye Geneli Hizmet
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.05-2010 15:39
recep.fb;
kardeş sakın bir türk firmaya arabanı yollama ya orijinal beynini getirt yada hiç boş yere masraf etme sonra arabanı tamir ettik derler geldiğinde traktör gibi çalışır araban ve bu arabalar çok rahat çok güçlü orijinal beynini ankarada taktır derim ben invacarenin servisinde yani
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 18.05-2010 13:44
sevgili arkadaşlar akülü araçlarınızla ilgili elektrik veya elektronik olan tüm arızalarınızda sizlere yardımcı olabilirsem memnun olurum.Bende %70 özürlüyüm.Emekliyim sizlere yardıma hazırım.benimle iletişime geçmek için vurgun1959@hotmail.com veya 0533 5511801 i arayabilirsiniz.sizlere yardım edebilirsem çok memnun olacağım.Arıza tespit ücreti almıyorum.
sevgili arkadaşım ben almanyadan alman lisesi meslek bölümü mezunuyum.
sorunun devam ediyorsa mesaj at yardım ederim.selamlar
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 03.09-2010 21:28
yamuradam82 senin düşüncelerine katılmak istedim çok doğru.ama daha önce istanbulda bir firmaya göndermiştim.bende beyin anahtarıda göndermiştim.jostik yeni almıştım.araba olmadığı söylenildi.akülü arabayı istanbulda başka firmaya gönderdim.firma dışarı ülkeden yeni beyin getirtti.araba çalışıyor.benim yeni jostik ve anahtar gelmedi.allah razı olsun.beni sıkıntıdan kurtardılar.ilk firma ikinci firmaya gönderdiğini söylüyor beyin getirtiren firma gelmediğini söylüyor.artık elleri ve vicdanları varsa Allaha havale ediyorum.jostiği kilitleyen anahtarsız kaldım.küçük ufak siyah anahtar. ... senden ricam nasıl ayarlananır arkadaşlar. arabam g40 plus.
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları