Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 9 mesajın 1-9 arasındakiler
Otto Bock marka havalı minder kullanan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Otto Bock marka havalı minder kullanan var mı?

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Bugün tekerlekli sandalye bakmak amacıyla İzmir Ottobock merkeze gittim. Orada roho marka havalı minder gibi bir minderle karşılaştım. Geçen seneye kadar böyle bir ürün yokmuş ellerinde. Sayfada ve kataloglarda da yok. Orjinal markalı ürün yani. 5 cm standart havalı minderin fiyatına kdv dahil 825tl dediler.

Merak ettiğin şu. Bu üründen kullanan arkadaşlar var mı. Ürünün pozitif ve negatif yönleri nelerdir.

Hiç rastlamadım...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

10 yıldır roho havalı minder kullanıyorum çok kullanışlı. ancak sık sık deliniyor ve bunun serviste onarımı çok pahalı, Dikkatli kullanılması gerekiyor.
    Pozitif yönü engelliler için gerekli ve rahat bir minder, negatif yönü kendisi ve onarımı çok pahalı (tüm engelli ürünlerde olduğu gibi)

Neden deliniyor Levent?
    Benimki bu güne dek dışarıdan müdahaleyle hiç delinmedi. 10 yılda iki kez üstüne aşırı ağırlıkla abandığım için çatladı/patladı. Birinde 50 tl gibi abartı bi ücret ödedim firmaya (çünkü patlak o kadar köşe bir yerdeydi ki, kendim tamir edemedim).
    Ama şimdi işi çözdüm Bir tane roho minderi hurdaya çıkardım Olası patlaklarda gerek yama yapmak için gerekse bütün bir hücre nakli için onu kullanıyorum.
    Mesela, bir kere tam bir hücre nakli gerçekleştirdim. Halen onu kullanıyorum. Bir yıl oldu.. İddia ediyorum, hepsi patlar o patlamaz

Not: Yapıştırma için zodyak botların yama yapıştırma tutkalını kullanıyorum. İstesem de ayıramam gibi geliyor bana... Eğer hücreye ihtiyaç duyarsan, mutlaka yaz bana...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Merhaba arkadaşlar;
    ottobock marka havalı minder i tavsiye ederim.bu ürünlerden satıyorum.roho veya comform dan farklı değil.
    Minderle beraber kılıfları da almayı unutmayın.
    Tüm minderlar kauçuk olduğundan lütfen güneşten koruyunuz.
    Fzt.bilal koca

Bülent bey,
    Sanırım arabaya indin çıkart koy dermen patlamalar oluyor halen ufak bir delik nedeniyle yapılan bir hata nedeniyle 4 adet hücre yırtıldı , 300 ytl istediler yaptırmadım öylece bekliyor yardımın olursa çok makbule geçer, (Hücre temini ve takılması konularında)selamlar

Bende roho 5cm standart minder kullanıyorum. Hala delmeyi patlatmayı beceremedim. Benim gördüğüm ottobock marka havalı minderin et kalınlığı rohonun 2 katı idi. Üzerine oturdum hemen hemen aynı duyguyu hissetti mabadım. Fakat fiyat daha cazip idi.

Roho marka minder tercih etmek istemeyenler için ikinci bir alternatif olabilir. Görüş bildiren arkadaşlara teşekkür ederim.

Sayın Oturanboğa;
    Zodyak botlar için yama yapıştırma tutkalını nasıl temin ettiğini öğrenmek istiyorum.

Sayın Bilal bey. Minderin üzerinde ki kılıfın haricinde 2. bir kılıf daha mı verilmesi gerekiyor...?

Levent, 4 hücre dedin ama, hücrelerin deliği nerde? En alt sınırda olmadığı sürece bütün hücre değiştirmeye hiç gerek yok ki. Bu foruma bir başlık açıp, resim de eklersen konuya oradan devam edebiliriz...

Zodyak bot tamir yapıştırıcısını bir arkadaşım vermişti bana. Bot satan yerlerde illa ki vardır. İnternette şunları buldum mesela:
    -- İletişim --
    BOT TAMİR KİTİ AVmarketi.com
    marintekstore.com: Şişme Bot

Ama internetten almadan önce bence minderin özelliğini/yapısını bir uzmanın görmesi çok daha iyi olur. Olur ya yapıştırıcı malzemeyi eritirse, tam rezillik!

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Teşekkürler Oturanboğa...

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık