+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 8 mesajın 1-8 arasındakiler
Akülü sandalye için hangi akü markasını önerirsiniz?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Question Akülü sandalye için hangi akü markasını önerirsiniz?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşlar yeni akü alıcam daha önce kullanıpta beğendiğiniz bir marka varsa önerilerinizi bekliyorum?
    bir de fiyatını yazarsanız iyi olur...

Standart jel aküler

arkadaşım, akülü sandalyelerde muhakkak kuru akü veya jel akü kullanmakta yarar var. Ben 80 amperlik 2 adet akü kullanıyorum.meyra mekanik direksiyonlu araba kullanıyorum.
    inanın haftada bir defa kullanıyorum, TOPİN marka jel akü.çok memnun kaldım,2 ylıdır şikayetim yok tavsiye ederim.Almaya karar verirsen yardımcı olurum,İstanbuldan aldım.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Akülü tekerlekli Sandalyeler konusunda uzman olan bir arkadaşım bana HAZE Marka Jelli Akü almamı önerdi,bende aldım.
    6 ayda kullanmasanız,akünüzü ne durumda bıraktıysanız o durumda tekrar kullanabilirsiniz ve 5 yıl ömür biçiliyor.

Standart akü

akünüz kaç amper fiyatı ne kadar? benim aldığım akü çok pahalı tanesini 250 tl. ye almıştım,2 yıl önce.Banada 5 yıl ömürlü dediler.
    Kullanıp göreceğız sizın aldığınız akünun amperi ve fıyatını yazın.

Tanesini 300 TL 'den aldım, 55 amper olsa gerek

jel akü olsun,çamurdan olsun

karakaya musa arkadaşım ben mutlu sulu akü kullanıyordum.12v 60 amper 2 adet.bana jel akü tavsiye önerildi.haze marka jel akülerin fiyatını kaç v0lt.kaç amper olduğunu tek veya çiftinin fiyatını alınacak adresini tel numarasını bildirirsen memnun olurum.

Thumbs up akü fiyatlarıı

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    s.a
    arkadaşlar araçlarınızda kullanmanız gereken aküler teknolojik yapıları ve üretim amaçları için incelendiğinde kesinlikle jel akü kullanılmalıdır kuru yada sulu aküler farklı amaçlarda işlemler için üretilmiştir ve size çözüm sağlamayacaktır. kuru akülerde işinizi bi nevze olsun görebilir fakat ucuz olsun diye alırsanız verdiğiniz paraya yazık olur ömürleri yanlış kullanım sonrası çabuk yıpranır
    yani kuru akülerii
    tamamen bitirmeden şarz etmeniz gerekir
    suludan baksetmeyeceğim bilee onu direk pas geçin
    jel akü ve deeb cycle aküler tam aradığınız şey buna karar verdikten sonraa markalar arasında seçim yaplmak kalıyorr bilginizeiii...

Her marka model Akülü tekerlekli sandalyelerin bakım ve tamirini uzman kadro ve ekipmanlar ile yapmaktayız.
    Yeni kurduğumuz şirketimizin çizgisi siz akülü tekerlekli sandalye kullanıcılarının tamir ve bakımda yaşadıkları eksiklik ve çözümsüzlükleri aşmaya çalışmak...
    probleminiz ile elgilenmek ve yardımcı olmaya çalışmak amacı ile irtibata geçmek isterim bana ulaşabileceğiniz adresler...
    senol2934@hotmail.com
    216 396 30 30 & 537 467 77 58
    Fevziçakmak mah. İnönü cad. Timurlenk sk. NO: 1 Üstkaynarca/Pendik-İSTANBUL

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı