meyra..otto bock
|
|
|
|
meyra..otto bock
Meyra X1 veya X3 başta olmak üzere,
AvantGarde Ti 8.9
Ağırlığı: 8.9 kg
Otto Bock Blizzard
Ağırlığı: 9.5 kg
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Arkadaşım ben spor t-sandalyesi istemiyorum benim fiziki gücüm kısıtlıdır bu yüzdende önceleri kaliteli akülü t-sandalye arıyordum ve bulmuşdumda E-fix e26 ama fiyat el yakıyordu (10 bin dolardan fazla idi) ve bunu alabilmem üçünde maddi kaynak bulamadım bu yüzdende manuel t-sandalyeye yöneldim, benim t-sandalyem Alman malıdır, 20 seneye yaklaşıyor sadece tekerler değişmiş ama çok rahattır ama eskidiyi üçün görüntü şıklığı baya yıpranmış buna görede yeni şık ve kaliteli manuel t-sandalye almak istiyorum, inanıyorum ki sizler bana bir çok çeşit suna bileceksiniz.
Ben birin buldum ama ayak koyulma yeri beni rahatsız etdi benim kullandığım eski t-sandalyede o bölümü rahatlıkla ya kenara çekmek olurdu yada istemezsen çıkara bilirdin, küçük yaşımdan bu t-sandalyeni kullandığımdan t-sandalyenin ayak koyulma yerin çıkarmıştık ve bu aynı zamanda yerden baya yer tasarruf ediyor, ayak koyulma yerin çıkartdığımda 8-9 yaşım vardı şuanda 29'dur ama halada ayak koyulma yerin kullanmıyorum ben böyle rahatım, acaba bu manuel t-sandalyenin ayak koyulma yeri nerden çıkıyor?
KAYNAK
Bu konu hakkında bilgisi olan yokmu?
MARKA: OFFCARR
MODEL: HALLEY
Taktim Medikal - Sağlık İçin Elele - HALLEY
Teşekkürler ilker027 acaba bunun fiyatı kaçtır?
Ben birin buldum ama ayak koyulma yeri beni rahatsız etdi benim kullandığım eski t-sandalyede o bölümü rahatlıkla ya kenara çekmek olurdu yada istemezsen çıkara bilirdin, küçük yaşımdan bu t-sandalyeni kullandığımdan t-sandalyenin ayak koyulma yerin çıkarmıştık ve bu aynı zamanda yerden baya yer tasarruf ediyor, ayak koyulma yerin çıkartdığımda 8-9 yaşım vardı şuanda 29'dur ama halada ayak koyulma yerin kullanmıyorum ben böyle rahatım, acaba bu manuel t-sandalyenin ayak koyulma yeri nerden çıkıyor?
KAYNAK
Kullananlar yokmudur?
merhaba bu senin gönderdiğin resimdeki sandalyenin ayakları çok kolay çıkıyor resimdede gördüğün gibi ufak arada bir tabanca var oradaki düğmeye bastığın zaman ayaklık içeri doğru veya dışarı doğru açılıyor istersen çıkarabilirsinde sandalye çok hafif aleminyum kasa fiyatıda hafif 800 tl tüm ölçülerde mevcut istersen arayabilirsin 312 3437875
503 6494300
Resimde 1. işaretli yerdenmi çıkıyor yoksa 2. ?
Birde bu Alman malımıdır ve birde acaba Alber firmasının E-fix e26 sistemin destekliyormu?
evet alman firması.. bildiğim kadarıyla evet efixide destekliyor
Açığı 800 tl olması beni şüphelendiriyor, kaliteli ürünler 1500 dolardan başlıyor, peki sen kullanıyormusun yani E-fix'i desteklediyin nerden biliyorsun?
Meyra model hakkında bilgi vermek isterim meyra ortopedinin türkiye temsilciği kapatılmış olup
ürünler yurtdışında kalan ürünlerdir eğer benim gibi parça sıkıntısı çekip ortada dımdızlak kalmak istemiorsanız yada parça uydurmak ile uğraşmak istemiorsanız size tavsiyem
artık meyrayı unutun başka modellere ağırlık verin özellikle parçası olan ve sağlam firmalara gidip sandalye alın şu anda sadece büyük ve kapsamlı çalışan
otto bock firması mevcut
sakın yanlış anlaşılmasın kimseyi kötülemiorum yada yüceltmiyorum sadece ben mağdur kaldım sizlerde kalmayın diye yazıyorum
meyra firması iflasın eşiğinde parçayla falan uğraşmayın diye arkadaşlar
herkeze sevgiler..
o arabayı ben kullanıyorum arabanın markası otto bock arabanın ayaklarını her iki şekildede sökebilirsin ikinci şekilde sökerken anahtarla sökeceksin birinci şekilde ise düğmesi var basıyorsun çıkıyor sağlam arabadlr hafiftir korkma al 2 yılda garantisi var zaten