Sitelerine baktım da, Türkiye distribitörü görünmüyor. Ama bi ihtimalle Sinaps Grup 'da satışı yapılıyor.
|
|
|
|
arkadaşlar ben bulamıyorum bilen varsa SOPUR markasının distiribütörünün adresini verebilir mi?
Sitelerine baktım da, Türkiye distribitörü görünmüyor. Ama bi ihtimalle Sinaps Grup 'da satışı yapılıyor.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
bu marka sandalyeden bende edindim ama ayrlayamadım..boyum 1.93 küçük geldi..nerden nasıl ayarlanıcak..bi sürü vida var!!
sopur/quickie turkiyede yoktu bi ara ankarada bayisi var diye duydum ama emin değilim.. sandalyenin modelini yazarsanız yardımcı olmaya calısalım.. bende sopur kullandım kısa bi süre.. daha önce quickie revolution kullandım, şimdide quickie argon kullanıyorum.. belki fikir verebilirim..
quickie marka tekerlekli sandalyeleri türkiyeden nasıl bulabilirim bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.