Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 18 mesajın 1-15 arasındakiler
Akülü Tekerlekli Sandalye için önereceğiniz akü markası var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Question Akülü Tekerlekli Sandalye için önereceğiniz akü markası var mı?

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Arkadaşlar slm.
    Zimer firmasının ofd. verdiği sandalyeden kullanıyorum uzak doğu ürünü yalnız aküsü beş para etmez 1 senede işi bitti ben konyada yaşıyorum benim araca en uygun uzun ömürlü akü markası istiyorum ve nerden bulacağım ilgi ve alakanıza teşekkürler..

Forum Moderatörü
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:51
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Blog Mesajları
    10

Arkadaşım bu aküler doldur boşalt aküler olduğu için haliyle arabalardaki gibi ömrünün 2-3 yıl olmasını bekleyemezsin, o yüzden hemen hemen 1 yılda en kalite dediğin aküler bile iptal oluyor o yüzden fazla kasmana gerek yok...

konyada oturuyorsun bizde konyada fabrikası olan bir firmayzı evet en iyi akü mutlu akü Akülü Engelli Arabası Sakat Sandalyesi Arabaları www.sgms.com.tr den arkadaşlarımıza ulaş yada yüzyüze git görüş en iyi şekilde yardımcı olacaklardır

Forum Moderatörü
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:51
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Blog Mesajları
    10

valla ben mutlu mutsuz hepsini denedim hemen hemen hepsi aynı süre dayanıyo.Ha birde aracına da bağlı benim aracım aküler tam şarjlıyken 16 km yapıyo ama şimdi meyranın 45 km gezdireren araçları var .Ne kadar az sıklıkta şarj , okadar aküde uzun ömür...

s.g.m.s arkadasım sizi tanıyorum 2006 yılında size scoder marka golf aracı tipinde akülü araç satmıştım yeşil renkli avrupa malı bişey ama akü sattığınızı bilmiyordum..tamam arkadaşım kesin uğrarırım teşekkürler.

merhaba arkadaşlar biz ölü diye hurdaya ayırdığınız akülerin yenilemesini yapıyoruz bu hem sizi belirli bir masraftan alıyor. bu işlemi sanırım sadece biz yapıyoruz. mühendislerimizin geliştirdiği akünün yenilenmesine yardımcı olacak kimyasallar olsun hemde cihazlarımız olsun bu iş için bire bir işlem yapabilmektedir ve bu konuda biz türkiye özürlüler derneği olsun diğer derneklerlen osun çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir ilgilenirseniz

Standart bir yıl kullandıgım aküyü

benim aküler bir yıl kullandım şimdi işe yaramıyo ,bunları nasıl aktif hale getire biliriz yardımcı olursanız menmun olurum..bu telden ulaşa bilirsiniz

tel.05455094910

iki yıl garantili ve kullanım süresi takribi 3/4 sene akü isteyen arkadaşımız olursa beni arasın burada akü ile alakalı çok yazı yazdım onlarıda bulup bi okuyun yardımcı olayım size
    DYNAMİC ELEKTRONİK
    www.engelliaractamiri.com
    505 3661550-----5326301459

bildiğim kadrı ile motorlu tekerlekli sandalyelerde kullanılan akü kuru tip yada jel olmalı sulu aküler bunlara nazaran daha ucuz ama şarz günlük biter nedeni ise bu akülerin otomobil aküsü olduğu ,araçlardaki dinomo sistemi ile kendini devamlı şarz ettiği için sorun yok ama bizim kullandığımız sandalyelerde kuru yada jej olmalı özellikle jel daha uzun ömürlü hatta markaya görede 5 yıl garanti,10 yıl kullanım süresi veriyorlar

arkadaslar mutlu alacagım fuul enerji 120 tl dedi jellide pahalı n yapalım dersiniz

Konu tarihi baya geçmiş ama ben yinede size bilgi vereyim.
    Engelli araçlarınız için sulu akü yerine 3 kuruş fazla vererej jel akü almanızı tavsiye ederim.
    Daha uzun ömürlü olur ve daha fazla verim alırsınız.
    Tabiki herkes kendi sattığı ürünü yüceltecek ama birde işin doğruları vardır.
    Ciddi bir araştırma yaparsanız jel akü veya deep cycle akülerin sulu akü veya kuru akülere göre daha iyi olduğunu anlayacaksınız.

Ve özellikle fiyatı çok düşük olan kuru akü veya jel akülerden uzak durmanızı tavsiye ederim.

www.a1enerji.com.tr

30 ve 50 ah arası akülerin fiyatlarını sıralarmısınız deep cycle jel ve kuru tip. en kısa zamanda akü almam lazım.

ben mutlu full enerji kullandım... diğer dandik markalara göre biraz farkı var.. ama hepsi aynı... taş çatlasa 8-9 ay... ama buradada bilgilendirildiği gibi jel ve deep cycle aküler varmışl... benim araba şu an mefta,, yenisini aldığımda kesinlikle deep cycle i bi denemek istiyorum

çünkü

biz akdenizliyiz, buralar sıcak memeleket, ve kuru tip akülerin sıcaktan çok etkilendiğini duydum... bu deep cycle ler bu konuda güneş ve sıcağa çok daha dayanıklı imiş... ve kuru tip akülere göre gerek kullanım mesafesi gerekse ömrü bakımından iki kat fazla daha uzun gideceği garanti edildi... bakalım deneyip görmeyi düşünüyom...

deep cycle ve kuru tip iki aküyüde kullanmış ve farkını görmüşelerin yorumunu yazmasını bekliyorum...

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    www.engelliaractamiri.com
    0532 630 14 59 0505 366 1550

2YIL GARANTİLİ DEEP CYCLE AKÜ : (DİP ŞARJ)

Tam kapalı, bakımsız tip, jel elektrolitli, yüksek performanslı akümülatörlerdir. Temizlik makineleri (yer silme makineleri), özürlü araçları, golf arabaları gibi zorlu şartlarda kullanılmak üzere dizayn edilmişlerdir

NOT :HER JEL AKÜ ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN UYGUN DEGİLDİR...arkadaşlar akü alırken yanılıp endüstiriyel tip jel akü almayın sakın ...

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık