+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 36 mesajın 1-15 arasındakiler
Akülü sandalyeniz tek şarjla kaç kilometre yol gidiyor?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Akülü sandalyeniz tek şarjla kaç kilometre yol gidiyor?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşlar, sıfır akülü sandalyelerin hemen hepsinin broşürlerinde tek şarjla 40 – 45 K.M gittiği yazıyor. Ben 15 yıldır akülü sandalye kullanıyorum ve tek şarjla max 10 K.M yol ancak yapabiliyorum.
    Benim merak ettiğim şu benim kullandığım sandalyeler hep 2. el sandalyelerdi tek şarjla gidilebilen K.M deki bu fark acaba benim araçların 2. el olmasından mı kaynaklanıyor yoksa bu 40 -45 K.M hikâyemi.
    Sıfır akülü sandalye kullananlar tek şarjla kaç K.M gittiklerini buraya yazarsa bu merakımda giderilmiş olur.

Hikaye o Halil arkadaş bana sıfır geldi araç ilk denemde bile 20 km yi geçmiyor gittiğim yerde tekrar doldurup öyle geldim evime...gerçi benim akü dandik bişey ama yinede işimi görüyor. ne olursa olsun şarj cihazınızı yanınızdan eksik etmeyin geçtiğiniz yerlerde mutlaka elektrik bulursunuz tuhaf bi durum ama öle işte aslında şarj dinamolu bi araç şart saygılar...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Merhaba Durakoğlu, senin sandalyenin marka ve modeli nedir yazarmısın lütfen.

Bu 40-45 km işi hakketen benim kafamı kurcalıyor. az bir mesafe değil ben akülüleri yeni alsam bile max 10 km ancak gidiyor 3-5 ay sonra 7-8 k.m ye düşüyor. bunun sebebini sandalyenin eski oluşuna bağlıyorum. sıfır arabalarda da aynı durum varmı onu merak adiyorum Durakoğlu'nun verdiği bilgi aydınlatıcı. diğer arkadaşlarda arabalarının yaş / marka / modellerini ve kaç k.m gittiklerini yazarlarsa herkeste bilgilenmiş olur. sevgiler.

benim akülü sandalyenin aküleri küçük 25amper falan ama 12km falan gidiyo rampada çıktığım halde sandelyem belmo 3 ay oldu alalı
    zaten katoloğunda 20km gider yazıyo devamlı düzde kullansam gider galiba

Forum Moderatörü
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    17:04
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Blog Mesajları
    10

meyra nın eski bi modeli ama aküleri ilk aldığım zamanlarda 17km kullanıyorum..Zamanla bu süre düşüyor (Meyranın 15 yıl önce üretmiş olduğu bir sandalyeymiş ancak ben 2000 yılında kullanmaya başladım ve ilk el)

Forum Moderatörü
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Blog Mesajları
    10

Evet Halil bu modeli yanlız benimki yandan kumandalı değil bir tabla var ve kumanda ortada..

Bu arada efe can senin belmo'nun kataloğunda kaç k.m gider yazıyordu?

Benim asıl merak ettiğim katolog da yazanla gerçeği aynımı bunu çözmek.

Anladım mac aynı arabayı kullanıyormuşuz. Modeli eski olmasına rağmen tank gibidir ben dağ bayır geziyorum yinede tık demiyor namussuz.

katologda 20km yazıyordu hatırladığım kadarı ile
    aküler tamamen bitene kadar hiç denemedim ama tahminen 10-15 km gider
    tabi şarj mesafesi kullanılan yolun eğimine ve kullanan kişinin ağırlığına göre değişir
    katalogda yazan km düz bir yolda makul bir ağırlıkla ve kaliteli bir akü ile ölçülür

Kataloğunda 20 yazıyor, ben de 3 yıldır kullanıyorum,düzenli olarak hergün şarz ediyoruz,maksimum 10 km gidiyor,ilk aldığımda da en fazla bu kadar gidiyordu..Daha fazla mesafe giden akülü sandalye kullanan var mı arkadaşlar ben de merak ediyorum..?

Forum Moderatörü
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Blog Mesajları
    10

Evet tank gibi olduğunu ben test ettim onayladım valla sandalyeyle birlikte 50 cm yüksekten yan olarak düştüm ne sandalyeye bişey oldu nede bana.. (Allaha şükür)

nasil oldu o is biz biraz sakariz galiba genel olarak engelliler biraz sakariz ne dersiniz olmadik yerde duseriz ... bende gecen gun benim kulusturle az kalsin yuvarlaniyordum kucuk bir seye takildim beni gezmeye cikaran bayan arkadan yitiyordu ) neyse ucuz atlattim kazayi )

Forum Moderatörü
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Blog Mesajları
    10

Benimki benim sakarlığımdan değil teknik arızadan dolayı oldu.. Akü kaynaklı bi problem oldu evimizin önündeki bana ait rampadan iniyordum kontrolden çıktı sandalye ve hoopp hızlı iniş sonra yana uçuş..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Benimkide aynı bu akülü sandelyeden meyra marka ama 30,40 km yaptıgım çok oldu tabi aküler yeni olursa..

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı