Akülü sandalyeniz tek şarjla kaç kilometre yol gidiyor?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.02-2009 21:01
halil abi benim arabamın markası OTTO BOCK A 200 alman malı tek sarjda 15-20 km falan yapıyor kuru jel aküler ben yeni aldım sıfır yani sabahtan akşama kadar yetiyor
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.02-2009 15:08
Araçların kullanma klavuzunda yazılan mesafe düz yol koşulları ve dur kalksız sürüşler için geçerlidir. 0 bir aküyle normal kullanım koşullarında kat edebileceğiniz mesafe en fazla 25 KM dir. Bendeki aracın coystiki dijital göstergeli ve km ölçerli olduğundan bunu kesin olarak biliyorum. İyi günler.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 01.03-2009 14:50
Yok be Halil arkadaş benim akülü sıfır kullanma kılavuzunda 20 km yol yapar yazılı ama10 km anca ama bide kilo ranpa bayır sıcak soğuk havalar bile şarz süresini etkiliyo...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.05-2011 09:55
yardıımmmmmmmm
arkadaşlar ben yeni akülü sandalye aldım daha yola ilk çıkışımda 1 kilometre gitmeden yolda kaldım
full dolu gösteriyodu birden kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı..allahtan yanımda biri vardı onunla bi magazaya gittim..yanımda olan şarja taktım 4 saatte doldu.sonra gene yola cıktım tekarar 1 km gitmeden yolda kaldım..acaba aküler ölmüşmü daha 2 hafta oluyo alalı..yardımcı mesajlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.05-2011 12:54
Ben akülü invacare comet Scooter kullanıyorum. şarjı 50 km yol yapıyor. çok memnunum.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.05-2011 22:53
aylin
büyyük ihtimal aracı aldığın mağzada dura dura aküler özelliğini kaybedip,şarj tutmaz olmuş..
zaman kaybetmeden garantili aldığın aracın akülerini değiştitir,aldığın yere.
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları