SGK ile akülü tekerlekli sandalye anlaşmalı firmalar var mı?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.01-2009 00:52
SGK ile akülü tekerlekli sandalye anlaşmalı firmalar var mı?
arkadaşlar ssk dan evraklarım tamam, 3 ay oldu firmaya gönderdim, hatta vekaletli ssk dan ödeme yapılmamış firma arabayı bana göndermediği için. ssk yı aradım sana senetle versinler arabayı biz ödemeye onay vereceğiz diyorlar. firmayı aradım çekle senetle vermiyoruz diyorlar. firmanın adını yazayım mı biemiyorum...
benim param olsa zaten bu kadar uğraşmam . ssk yatkilisi onayı verecek benim firma arabayı göndermezse evraklarını iste geriye dedi. firmadan cevap bekliyorum. senetle akülü tekerlekli sandalye alabileceğim bi yer bilen varsa yazarsa sevinirim
teşekkürler şimdiden..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.01-2009 16:26
arkadaşlar sgk ile anlaşmalı firma biliyorsanız i.celik11@hotmail.com mail adresimden bana ulaşabilirsiniz.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.01-2009 10:30
Son alınan bilgiye göre SGK artık vekalet ile ödeme yapmıyor. Dolayısı ile SGK ile anlaşmalı firma diye bir şey söz konusu değil..
Akülü sandalye imalatçısıyız. Senet ile akülü sandalye vermek konusunda size yardımcı olabiliriz.
Nasıl bir yol izleneceği konusunda görüşmek üzere bizimle aşağıdaki detaylardan temas kurmanızı rica ederiz.
Saygılarımızla
Sertel Şen
lamira Makina Ltd.
İkitelli Org. San. Bölgesi
Esenler San. Sitesi 23. Blok No: 8
K.çekmece İstanbul
www.lamira-easylife.com
t: 0212-549 2353
Konu sertelsen tarafından değiştirilmiştir (13.01-2009 Saat 11:14 ).
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.02-2009 14:11
arkadaşlar sertel beyile temas kurdum. ssk dan ödeme yapılana kadar senet karşılığı ve en kısa sürede az bir fark ödeyerek akülü tekerlekli sandalyeme kavuştum evime kadar getirdiler araba emsallerine göre şase yönüyle kullanışıyla çok süper ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiye ederim. LAMİRA...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.02-2009 15:09
selam bende akülü sandalye ihtiyacım var 60C oturabiliyorumsenin aldığının fiatı ne kadar sgk kurumu ne kadar ödedi sen ne kadar fark verdin ben kastamonuda duruyorum benim temin etme şansım ne kadar yardımcı olursan sevinirim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.02-2009 20:10
arkadaşım sgk 1.700 tl sini karşılıyor konu başlığının altındaki sertelşen in yazısını okuyun ve oradaki adresle iletişime geçin gerekli bilgiyi sertel şen beyden alabilirsin. benim akülü arabayı aldığım üretici firma burası size yardımcı olurlar.firma telefon:02125492353 .
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 02.03-2009 23:07
lamira yerli üretim mi yapıyor.
Konu alieczane tarafından değiştirilmiştir (02.03-2009 Saat 23:42 ).
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 12.12-2009 16:09
0532,5596727 Kadir Gündoğduyu Arayın.
Bir Ara konuşalım bakalım yardımcı olmaya çalışacam
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.12-2009 14:25
evet lamira yeril üretim yapan firma ben akülü tekerlekli sandalyemi aldım lamira easly live B model . senet yaptık sgk dan paramı alınca ödedim senetimi gönderdiler gereken kolaylığı sağlıyorlar...
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları