+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 17 mesajın 1-15 arasındakiler
İzmir'de balayı için otel tavsiye eder misiniz?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart İzmir'de balayı için otel tavsiye eder misiniz?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    merhaba arkadaşlar
    21 nisanda allahın izni ile yuvamızı kuracağız.balayı için izmire yakın bir otel arıyoruz.izmirin ilçeleri ve çevre illerde tavsiyelerinizi bekliyorum...

Allah mesut etsin.. Malesef bilmiyorum ama mutlu huzurlu bir balayı ve sonrası dilerim

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Öncelikle mutuluklar dilerim. Bende İzmir'de olduğum için nikaha gelmek bile isterim.

Engellilik durumunu bildirirseniz yer önerebilirim. tekerlekli sandalye mi, değnek mi, hiçbiri mi gibi

Allah mutlu mesut etsin kardeşim

ÇANAKKALE'de doğa ile içiçe,güzel ve sakin bir yer önerebilirim.

Manici Kasr

öncelikle mutluluklar Allah mesut etsin size çeşme şerıtın oteli önerebilirim ömür boyu mutluluklar

arkadaşlar iyi temennileriniz için teşekkürederim darısı tüm bekarların başına inşaallah.
    ikimizde görme engelliyiz.özel donanımlı bir otele gerek yok.muhafazakar oteller ve herşey dahil önceliğimiz.izmire yakın yerler olursa memnun oluruz.izmir ilçeleri aydın muğla vs...
    tabi hepinizi beklerim buyrun gelin inşaallah

Muhafazakar ve herşey dahil "Karaburun uyarsa " orada bir otel var. Otelin ayrıntılı bilgisini buraya atarım birazdan.
    BURASI:

http://www.firmasec.com/firma/ykryf-club-asya-hotel/

İİzmir merkezden Çeşşme istikametine gidiyorsunuz. Urla'yıı geçince sağğa burunu takip ediyorsunuz. Haritasını atarım. Otelde ayrıca indirim sağlayabiliriz sizin için.

Club Hotel Asya | İslami Otel | Tesettür Otel | İzmir, Karaburun

Uploaded with ImageShack.us

Club Hotel Asya | İslami Otel | Tesettür Otel | İzmir, Karaburun

m ne yazık ki asya club nisan ayında kapalıymış...arkadaşlar yokmu aranızda başka tavsiyede bulunabilecekleriniz...

Aydın Didim - Caprice Thermal Palace var
    Caprice Thermal Palace Bodrum Havaalanı'na 70 km uzaklıktadır.
    • İzmir Adnan Menderes Havaalanı 140 km
    uzaklıktadır.
    • Karayolu ile Kuşadası'na 60 km.
    • Denizden Bodrum Yalıkavak'a sadece 19 mil
    (32 km) uzaklıktadır.
    • Otelimize Söke-Bodrum yolunu takip ederek
    Didim yol sapağına girmeden 3km ileride
    Akbük yol ayırımından direkt ulaşabilirmişsiniz

Caprice Termal (Thermal) Otel Didim Akbük Koyu

Caprice Termal (Thermal) Otel Didim Akbük Koyu

nisanda kişi başı günlük fiyat 23 euro (53.8 tl imiş)

illa islami otel demezseniz, ben Sheraton Çeşme derim..

blake caprice ye ulaşamadık ki bi türlü telefonları cevap vermiyor.termalmiydi ya caprice?yani odalarda termal su falan var mı?
    nova illa islami demiyoruz tabiki sheraton çeşmede olur tabiki gittinizmi oraya siz peki?merkeze yakınmı uzak mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ben çeşmede eğitim nedeni ile 5 yıl bulundum.. sheraton otel ve ılıca otel ılıca merkezde bulunuyor.. izmirden şaksi aracınız ile giderseniz 1 saatte filan çeşmede olursunuz.. eğer çeşme seyahat ile giderseniz (çeşmeye giden tek firmadır) eğer altındağ ya da bizler bornova terminal derdik terminalden giderseniz 2 saat üçkuyulardan giderseniz yine 1 saatte çeşmede olursunuz.. çeşme dalyan mevkiini tercih ederseniz orada da ontur otel var.. oda 5 yıldızlı.. çeşme merkezde isterseniz pırıl otel ve daha irli ufaklı çok otel var.. ayrıca nisan ayında alaçatı'da da sezon yavaş yavaş açılmaya başlar..

ayrıca turizm sektöründen biri olduğum için seyahat acentesinde çalışan arkadaşlarımdan bilgi alabilirim arzu ederseniz..

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı