+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 1 2 3 SonSon
Toplam 31 mesajın 16-30 arasındakiler
SGK (SUT) sağlık uygulama tebliğindeki protez ve ortez ödemeleri değişikliği..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    devlet koklear implant pillerinin TAMAMINI ödüyordu. sonra azalttılar!!!!!!!!!!!!!

karbon afoyu sgk yı karşılıyormu karşılıyorsa ne kadarını karşılıyor.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler
    Forum Moderatörü
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    11:02
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Blog Mesajları
    10

Petitgirl;

Doktorunuza reçeteye yazdırıyorsunuz ayrıca bulgularınızı da içeren bir raporla medikale gidiyorsunuz aldığınız faturayıda ekleyip SGK ya teslim ediyorsunuz..Daha sonraki birdönemde ziraat bankasına yatırıyorlar ödemeleri..

işitme cihazını devletten almadım ama pilini doktora yazdırabilirmiyim

koklear implant pilleri doktor yazıyor. ama sgk'nın geri ödemesi devede kulak. yani az. selamlar

Teşekkürler selam ödese şaşardım nasıl alcaz parasını devletten peki

pil faturasını ve beyaz reçeteyi (doktorun yazdığı raporu) SGK'ya vereceksiniz. hesap numaranıza gönderiyorlar. önemli olan fatura ile rapor arasındaki tarih 5 günü kesinlikle geçmeyecek ve sgk'ya teslim edilecek.

çok teşekkür ederim sizler olmasaydınız nerden bilirdik

ama benim raporum sürekli her pile rapormu çıkratcaz

Teşekkür ederim benim rapor sürekli ozaman her pil için rapor çıkarmama gerek yok

Benim ayakkabılarım 300 tl bana devlet 40 geri ödeyecekmiş hiç deymez o yüzden herzamanki gibi alırım olur biter.

Aslında pek bir değişiklik bulunmamaktadır. Asıl ihtiyaç olan bot,kanadyen, nebiliyim daha burda bir çok ürün sayabilirim. üst ekstremite protezleriyle ilgili herhangi bir gelişme yok. Bence ilk önce engelliyi gazi , iş kazası vs diye ayırma yerine mağdur ve engelli olarak değerlendirip her engelliye aynı imkanı sunmak gerektiği inancındayım. Bence listede hiç bir değişiklik ve gelişme yok.

pronet beni yanlış bilgilendirdin sgk kulak arkası işitme cihazı pillerini ödemiyomuş doktorda ödemiyo dedi sgk daki görevlide lütfen bilgisi olmayanlar yazmasın

ekinos sen cok biliom diyenlere ne bakiyosun pil kac paralik sey aliveririz kendimizdeole bilenler 4 kanallidan soooora daaha cok para vercek diyolarya adami guldurmesinlersana bana kac kanalli diye zahmetmi etcek doktor milleti isitme cihazi diye biseye yaramayan analog kakalamasalar dijital icin zahmet edip birkac bisi yazmak bilem zor geliyor doktorlarimiza
    dijital yazip 450 liraya sevincekmisiz iste
    kobay olup kulaginin isitmesini bagislayip koklear implant taktirirsan doktor milleti seviyorda iste o zaman kablo pil bedava aliyosun
    isitm e cihazina 450 liradan baska para yok 5 yilda alicaz onda

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    evet saçma olan iplantın ödüyo işitme cihazının pilini ödemiyo

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı