+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 19 mesajın 1-15 arasındakiler
Ankilozan Spondilit hastalarının kullandığı Enbrel isimli ilacı artık SGK ödemiyor!?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Ankilozan Spondilit hastalarının kullandığı Enbrel isimli ilacı artık SGK ödemiyor!?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ankilozansipondilit ve as. hastalarının kullandıgı enbrel sgk ödeme listesinden cıkarılmış yaklaşık 4 senedir üçret ödemeden aldıgım ilaç sgk nın üretici firma ve eczacıların anlaşamamasın dan ödeme kistesinden carılmış 3 aylık ilaca yaklaşık 500 tl bir ödeme cıkıyor bunuda bizim karsılamamız zor sizce ne yapmalıyız saglık bir yönden iyi gidiyor der ken çatırtılar gelmeye başladı doktorlar bizde maduruz diyorlar bütün asistanlarımızı aldılar bizde kendi işimizi kendimiz görüyoruz diyor lar anlıyacagınız ileride daha kötü günler olabilir

raporunu cıkarmak için her üc ayda bir kan idrar akciger filimi artı 3 doktorun imzasını alı yoruz tam bir işkence bimere saglık bakanlıgına yazdım inşallah cevap gelir cünkü birçok hasta arkadaşımız zordurumda zaten ilacın bide bu para olayını ortaya cıkardılar zaten aldıgımız üc kuruş kullandıgımız ilaclar zatenpahalı sosyal güvencemiz vardiyorduk birde başımıza bu çıktı anlaşılan devlet baba millet ilaç kullan masın diye necinlikler çıkaraçak

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Bence SGK'ya yazmak, BİMER eliyle talepte bulunmak lazım. Özellikle konudan mağdur olan arkadaşlarımızın yazması çok daha etkilidir. Durmadan yazılı talepte bulunun...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

bu gün ilaç yazdirdim 7kutu 3aylık malesef 3kutu alabildim çünki 7kutusu yaklaşık 600tl fiyat farkıcıkıyor onuda karşılamamız zor asgari ücretten malülen emekli olduk maaşımzla evmi geçindirelim cocukmu okutalım maaşi ilaçlaramì yatıralım inşallah düzeltirler aksi taktirde ilaçı kesmek zorunda kalıcagım bütcemi aşıyor çünki daha önce kesilmeyen şimdi niye kesilmek isteniyor anlamış degilim ben bu ilaçı yaklaşık 4 senedir ücret òdemeden alıyordum?

selam bende ankilozan spondilit hastasıyım.ilacını değiştir aynı etkiyi gösteren 2 seçeneğin daha var.enbrel i yazan diğerlerinide yazar ben diğerlerininde daha hızlı ve etkili oldugunu düşünüyorum.ara vediğinde dahi uzun süre etkisi devam ediyor.iletişim kurmak istiyorsan 0533 395 0450 Muammer ULUÇAY

TNF Blocker ilaclar icin ciddi problemler olusmaya basladi. Muhtemeldir ki bu ilaclarin verilmesi durdurulacak. Soylediklerim herhangi 1 aciklamaya dayali degil, kisisel gozlem. Bende Remicade kullaniyordum ve bu serumu almayi birakdim.. Enbrel de Alpha Blocker oldugundan ayni katagoride degerlendiriliyor. Kanser riski olusturdugu kesinlesti (bazi kanser turleri lenfoma gibi), ayrica FDA son yayimladigi raporda TNF Blocker ilaclarin prospektuslerini de degistirtti. Meseleye bu gozlede bakmakda yarar var.

engel oranın % kaç.benim %42

Standart ankilozan spondilit hastasıyım

herkeze iyi forumlar. bende 18 senelik ankilozan spondilit hastasıyım. E özür raporum var. 1 yıldır Remicade kullandım. yan etkilerinden çekindiğim için 5 aydır bıraktım. yeni yayınlanan SUT (sağlık uygulama tebliği)de ilacı alırken fark ödenecekmi.? bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim. herkeze geçmiş olsun.

Tnf türü ilaçların hepsinden alınmaya başladı ilaçlar pahalı oldugundan farkıda büyük oluyor

Uğur bey teşekkür ederim. Desenize hapı yuttuk.

mrhb geçmiş olsun ilacınızı fark ödemeden almanıza yardımcı olabilirim ben benimle irtibata geçerseniz istanbul için yardımcı olurum

ben istanbuldayım tlf özelden gönderirsen ben sizi ararım egerki böyle imkanımız varsa birbirimize yardımcı olalım düşenin halinden ancak düşen anlar

ben isanbuldayım ilacı yeni aldım ve büyük farklar cıkıyor katkı payı ödemeden nasıl alabiliriz özelden tlf yazarsan araryıp konuşalım birbirimize yardımcı olalım

arkadaşlar bildiklerinizi lütfen paylaşın ki katkı payı ödemeden ilaçları nasıl alabiliriz? birbirimize yardımcı olalım.

merhaba arkadaşlar ben de 7 yıldır enbrel kullanıyorum yeşilkartlıyım allakasi arkadaşımızın 1 .başlıktaki konu benim kafamı karıştırdı şöyleki; ilacın sgk ödeme listesinden çıkarıldığını belirtmiş ve katkı payı ödeneceği yani bu ilaç tutarının %20 si oluyor emeklilerde %10. ilaç raporunu bu yüzden çıkartmıyormuyuz ilaç katkı paylarını ödememek için ilaç ödeme listesinde çıktı ise sgk bunu hç bi şekilde ödemez benim bildiğim bu yanlış da biliyor olabilirim bu arada benim dr. randevum 13 şubat bakalım ne olacak paylaşırım burda herkese sağlıkllı güzel günler.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    müjde arkadaşlar eczacım bu gün aradı kısmetse bu gün itibarıyla ilacları yeniden ücretsiz alacakmışız inşallah birdaha problem olmaz aksi taktirde işimiz zordu yarın eksik kalan ilaclarımıda alacagım kısmetse

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı