SGK ile TEB bu gun itibari ile anlasti. Soz konusu ilaclarin odemesi devam edecek.
Ama ben bu ilaclarin kullanilmasina karsiyim, kendim kullandim ve cok rahatliyordum.. Fakat hastaligi durdurdugu filan yok. Hastalik catir catir ilerliyor.
|
|
|
|
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
SGK ile TEB bu gun itibari ile anlasti. Soz konusu ilaclarin odemesi devam edecek.
Ama ben bu ilaclarin kullanilmasina karsiyim, kendim kullandim ve cok rahatliyordum.. Fakat hastaligi durdurdugu filan yok. Hastalik catir catir ilerliyor.
sesene haklı.Benim karaciğer enzimlerini yükseltti ve ilacı bıraktım.ilacı kullanırken hiçbir şekilde ağrı ve sancı hissetmiyordum.ilacı bıraktıktan sonra bütün ağrılar ğeri ğeldi.hepimize RABBİM peygamber sabrı versin