evet karşılıyor yeşilkart bez ve sondayı rapor ve reçete ile herhangi bir medikalden alınabiliyo ben bu şekilde alıyorum 2 aylık olarak veriyo.....
|
|
|
|
evet karşılıyor yeşilkart bez ve sondayı rapor ve reçete ile herhangi bir medikalden alınabiliyo ben bu şekilde alıyorum 2 aylık olarak veriyo.....
Yapıyor ama her medikalçi uğraşmıyor ben size bir numara vereyim detayları ona sorup öğrenin.05310817878 veya 05545616129 arayın ğörüşün recep aydın
2012'de yeşil kart uygulaması iptal ediliyor. Herkes genel sağlık sigortası kapsamında olacak ve herkes aynı şartlarda aynı ürünleri alabilecek...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...