SGK tarafından işitme cihazlarında ne kadar ödeme yapılıyor?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.03-2011 19:28
SGK tarafından işitme cihazlarında ne kadar ödeme yapılıyor?
iştime engelliler için alınan rapor'un kullanım süresi yani cihaz alımı için ne kadar bekleyebilirim,birde cihazlar için yapılan ödemenin artık belli bir sınırı olmadığına dair forumda yazılar var,doğruluğu ve kesinliği konusunda bilgilendirebilirmisiniz.aksi durum ise kızım 5 yaşında ne kadar ödeme yapılır
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.03-2011 19:31
Kesin bildiğim tek şey cihazların beş yılda bir değiştirildiği. Ödeme konusunda ise belirsizlik var . Hala netleşmedi. Ben de bekliyorum.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 31.03-2011 13:23
SLM...sgk işitme cihazları için analoğ cihaza 210 tl dijital işitme cihazına 420 tl ödüyo......yalnız emekliden %10 çalışandan %20 katkı payı düşürülerek ödüyor
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 31.03-2011 15:11
umutcan can
acılan dava sonuclandı işitme cihazına ödeme sınırı kaldırılmıstı. COk az ödüor die. artık o fiyatlarda deil sadece simdilik durum kesinleşmedi. ne kadar ödenecği belirsiz.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 31.03-2011 15:11
teşekkürler,18 yaş alı çocuklar için farklı bir durum varmı,duyduğuma göre %50 fazlasını ödüyormuş,doğruluk durumu hakkında bilginiz varmı ?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 31.03-2011 15:40
Arkadaşlar,
sgk cihaz parasını 380-480 her neyse öderse kalan parayı veya paranın tümünü bizler peşinmi ödüyoruz bayiye ?
Taksit veya kredi kartıyla ödeme yapma imkanı yokmu?
Eğerki sgk den paramızı alana kadar biz tüm ödemeyi kendi imkanımızla peşin yapacaksak sgk neye yarıyor söylermisiniz ?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 31.03-2011 20:23
süreç şöyle,cihazı siz kendi imkanlarınızla alıyorsunuz,daha sonra sgk size ödemeyi yapıyor,ben çocuğuma 2 yıl önce cihaz aldığımda bana 5 taksit yapmışlardı,cihazı satan bayiinin anlaşması olan bankanın imkanıyla alakalı.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 31.03-2011 22:05
evet özgürün dediği gibi. taksitlendirme yapabilirler. 5-7 ay arası .o da firmaya baglı.cihazı aldıktan sonra verilen faturayı sgkya veriorsunuz. bilmem kac ay sonra bankaya yatırıolar.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.04-2011 22:04
s.a 25.08.2010 da cihaz alabileceğim raporu aldım.ve aynı gün cihazlarıda aldım.çifti 3000 tl dediler en son 2700 tlye anlaştık.kredi kartına 10 taksitte çok uğraştım ama 6 taksitle zor aldım.gereken evrakları edinip memlekete gönderdim.tarım bağkurlusuyum.prim borcum olduğu için ve bazı tersliklerden dolayı ödeme yapılamadı.torba yasadan yararlanıp prim borçlarımı ödedikten sonra tüm belgeleri sgk ya geri göndereceğim.
şimdi bana ödemeyi 25.08.2010 olan cihaz kullanmamızı onaylayan raporun tarihine göre mi ödeme yaparlar yoksa söylentiler doğru olurda tümünü öderlerse son yasaya göremi ödeme yaparlar.
sgk para ödememek için elinden geleni yapıyoda bu da olabilir mi?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.04-2011 08:15
geriye dönük ödemeleri yapmaz sgk. yeni tarihli olmasını isteyebilirler..
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları