SGK takma diş ücretini karşılıyor mu?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.02-2011 12:43
SGK takma diş ücretini karşılıyor mu?
sgk engellilerin diş tedavi masrafların tamamını karşılıyormu bide çakma diş yapıyorlarmı bilenler cevap verirse sevinirim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.02-2011 13:24
sgk karşılıyor ancak özürlü olanda olmayan farketmiyor.katkı payı alıyorlar.yani paralı
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.02-2011 15:09
evet aslında %40 üzeri engellilerde dışarıda yaptırabiliyorlar ama devlet hastanelerinde bununda onünü tıkamışlar fazla bir esneklik yok. sevk alman lazım yoksa başka türlü her hangi bir karşılama yok, sevksiz gidildiği zamanda cepten karşılarsınız.
sevk almayada kalktığın zaman aynen ifadeleri siz hastanemize gidip gelelebilen durumdasın burda tedaviniz yapılıyor yapamadıklarımızı dışarıya sevk yapıyoruz.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 20.08-2011 18:12
Oda Yönetimi bildirdi::
SGK'nın 07.09.2009 da yayınladığı 2009/110 sayılı genelgesinde belirttiği üzere % 40 ve üzeri sürekli engelliliği olan kişiler, direkt (SEVKSİZ) olarak serbest dişhekimine gidebileceklerdir. Uygulanacak tedaviler ve bu tedaviler için gerekli olan evraklar ve dikkat edilecek hususlar aşağıdaki belirtilen şekildedir. Uygulanacak tedavilerin ödemeleri TDB ASGARİ FİYAT LİSTESİ üzerinden yapılacaktır. |
BEN BURANIN YALANCISIYIM: SGK’NIN ENGELLİ VATANDAŞLARIN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI TEDAVİLERİ İLE İLGİLİ GENELGESİ
yakın zamanda sürekli engelli olup protez yaptırıp parasını alan varsa buraya yazssın
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.10-2011 22:08
ben diş yaptırıyorum özelde bir kuruş vermiyecem bilginize sevk aldım yaptırıyorum
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.10-2011 14:04
direkt (SEVKSİZ) olarak serbest dişhekimine gidebileceklerdir
SGK'nın 07.09.2009 da yayınladığı 2009/110 sayılı genelgesinde belirttiği üzere % 40 ve üzeri sürekli engelliliği olan kişiler, direkt (SEVKSİZ) olarak serbest dişhekimine gidebileceklerdir.
cümle açık ve net.mahkeme yolu açık.
yönergelerini uygulayacakla işlerini bilmiyorlarsa birileri öğretmeli .ben şimdi dilekçemi yazıyorum.cevabı bildiririm.
bu şekilde tedavi olan varsa bildirsin.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 20.01-2012 11:32
ben mayıs 2011 de sevkle özelde bakıldım.Yani ben bakıldığım da sevk şartı istiyorlardı
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları