Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
23 yaşındaki kardeşim için nereden ve nasıl akülü sandalye alabiliriz?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Unhappy 23 yaşındaki kardeşim için nereden ve nasıl akülü sandalye alabiliriz?

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    merhaba, ben kardeşim adına yazıyorum
    23 yaşında konuşup yürüyemeyen bir kardaşim var. annem babam da cok yaşlandı taşıyomıyorlar. tekerlekli sandalyesi var ama sürmekte zorlanıyolarlar özelliklede kaldır indir ,yokuş aşşağı ,yokoş yukarı artık dermanları da kalmadı cok üzülüyorum
    acaba akülü araba alabilir mi illa akli dengesi yerinde mi olması lazım alabilmesi için

bunun cevabinı verirseniz cok sevinirim .

Kardeşinizin sağlık güvencesi varsa,rapor alın,devlet akülü sandalyenin bedelini ödüyor

alınan raporun sonuç bölümünde akülü tekerlekli sandalye kullanmalıdır yazması lazım burası önemli.

Sağlık güvencesi varsa: http://www.engelliler.biz/forum/teke...riterleri.html

Herhangi bir sağlık güvencesi yoksai o zaman yine yukarıdaki bağlantıda yazıldığı gibi rapor alın ve yaşadığınız yerdeki belediyeye başvurun. Onlar büyük ihtimalle gerekli akülü sandalyeyi temin edeceklerdir...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Bu olay beni çok etkiledi.. Yardım için BİSAF'IN sekreterinden söz aldım.. Size istenildiğinde nasıl ulaşabiliriz uğur 82.. Birde bu sandalye size nasıl ulaşabilir?
    Nerde ikamet ediyor kardeşiniz? Kardeşinizin hastalığı raporlumu..Bunları belirten bir özel mesaj atarsanız umarım bir yardımım dokunur..

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık