Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 25 mesajın 1-15 arasındakiler
İHH, Sri Lanka'da engelliler okulu açtı

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart İHH, Sri Lanka'da engelliler okulu açtı

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    İHH, Sri Lanka’da engelliler okulu açtı

İHH İnsani Yardım Vakfı, Hint okyanusunda bir ada ülkesi olan Sri Lanka’da yardıma muhtaç zihinsel engelli çocuklar için eğitim merkezi açılışı gerçekleştirdi. Bölgede yardıma muhtaç ailelerin zihinsel engelli çocuklarının eğitim göreceği okul, çaresiz Sri Lankalı ailelere umut ışığı oldu.

Açılışı gerçekleştirmek için bölgeye giden İHH ekibi, Sri Lanka’nın Hemmathagama bölgesinde, zihinsel engelli çocuklar için İzmit gönüllüleri tarafından yaptırılan eğitim merkezinin açılışını yaptı. İlk olarak zor durumda bulunan 25 engelli çocuğun eğitim göreceği okul ilerleyen zamanlarda kapasitesini artıracak. Ayrıca açılış sırasında Müslüman bölge halkına Kuran-ı Kerim hediye edildi.

Bölgede zihinsel engellilerle ilgili çalışmalar yürüten Serendib Vakfı, ülkede yoğun çalışmalar yürüterek ülkenin engelli haritasını çıkartmaya çalışıyor. Hemmathagama bölgesinin engelli haritası ise tamamlanmış durumda. Yapılan çalışmalara göre zaten fakir olan bölgedeki Müslüman ailelerin, çocuklarına normal eğitim vermekte bile güçlük çekerken zihinsel engelli çocuklarına gerektiği kadar eğitim vermeleri imkânsız gibi görülüyor.

Vakıf, bölge insanının en çok ihtiyaç duyduğu bu eksikliği giderebilmek için engelli çocukların eğitim alabileceği okulu Sri Lanka halkının hizmetine sundu. Açılan okul ile ilk etapta bölgede 25 çocuk eğitim görecek. Bölgede engelli eğitimi verecek personel sıkıntısı yaşanırken, ilk etapta açılan eğitim merkezinde 3 uzman eğitmen görev alıyor.

İHH, Sri Lanka

Güzel bir adım,teşekkürler İHH

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler
    Üye
    Son Giriş
    07.02-2012
    Saat
    11:33
    Yaşadığı Yer
    ŞANLIURFA / CEYLANPINAR
    Blog Mesajları
    126

Takdire şayan bir davranış.. Alkışlar..

kendi küçük dünyasının dışına çıkabilen duyarlı ufuk insanlarına çok güzel ve dokunaklı bir örnek.

zate işleri güçleri yurt dışını beslemektr de bu kadar ihtiyaç varken camiye lazım olan kiliseye haramdır ama bu zihniyet hiç değişmez zate ihh sanki yurt dışı için kurulmuş bi merkez

Allah razı olsun İslâma muhtaç insalara Yardım Ediliyor. Bu tür haberleri duymak istiyoruz.

sorarım şimdi tr de bedava muayne olmak için srilankalı veya libyalı olmak gerekiyor ben onların gerçekten allah rızası için bu işleri yaptıklarına inanmıyorum tr de bu kadar muhtaç güçsüz engelli varken başka ülkeye yardım gitmesi hiçde allah razı olsun dedirtecek bişey değil camiye lazım olan kiliseye haramdır

walera'nınki silinmesi gereken mesaj. Halkı yardım etmekten men edici tutumlar sergilemek. Ve yanlış fetva verme.
    Bu maddelere dayanarak üye nin ağırlaştırılmış müeebbet hapsini talep ediyorum. Editör bayanbey

önce türk halkının sorunlarını çözelimde sonra dışarıya yardım yapalım ücretsiz muayne olmak için libyalımı olmak lazım ihh bu gibi organizasyonların taaa rahmetli erbakan zamanında ki hikayeleri bilinir onların hangi amaca hizmetettiklerini biz çok iyi biliriz ihh srlankada açacağına trde böyle bi merkez açsaydı ya doğruları söylemekte suç ya

Arkadaşım ben seni anlıyorumda ihh ile ücretsiz muaynenin ne alakası var?
    Şikayetini sağlık bakanlığına yapıcaksın.
    Ayrıca muayne hakkında haklısın. Bende istiyorum ücretsiz muayende bunun ihh ile alakası nedir?
    Uluslararsı bir yardım kuruluşu o ülke bu ülke diye ayrım yapmaz.
    Türkiye muhtaç değilki. Bir sürü dolar milyarderi var.
    Sizinkilere söyle de bi zahmet zekat tahsilatı yapsınlar. Dağıtsınlar Türk insanına.
    Benim dediğimi yapın türkiyede çalışmadan herkeze 2-3 bin tl maaş bağlarsınız...!

walera doğru söyle görüyorsun okulun halini sıralara bak masalara bak böyle bir okul burda açılsa gidermisin olumsuzluklarla bir yere varılmaz. ayrıca bu bencileyin hep bencillik neyi çözer bilmiyorum. bizim sahip olduklarımızın 10 belkide 100 de birine ship degil ordaki insanlar yapılan güzel hoş birşey inşallah devamı gelir

saygılar

ihh için bir şey demeye gerek yok.sicili bellidir bilen biliyor .

insanlar ilk okuduklarında tepki vermeleri haklı bence...bende öyle düşündüm ülkemiz dururken niye başka bir ülke diye.
    ama İHH nın kuruluş nedenini ve yaptıklarını düşününce bana mantıklı geldi.hadi sri lanka degilde örnegin ekonomisi iyi olan bir ülkeye kursa bende karşı çıkardım.
    ALLAH(cc) devletimize zeval vermesin iyi yada kötü bir sağlık sistemimiz var yararlanıyoruz.bizden daha kötü olan ve ihtiyaç duyan ülkeler var.
    ALLAH(cc) yollarını acık etsin diyorum...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bazı arkadaşlar ihh dan bahsetmiş acaba o arkadaşlar ihhanın kuruluşunu falan bilirlermi erbakanla beraber yaptıkları işleri bilirlermi biz çok şey biliyoruzda neyse ihh gibi şirketler sadece kara para aklamak için kurulan şirketlerdir benim düşünceme göre niye diye sorcak olursanız mavi marmara baskınında ihh başkanı sanki devlet başkanıymış gibi çıkp tv lere beyanat veriyor gazzeden ambargoyu kaldırcaz sen kimsin be adam siz kimsiniz bak erbakancılarında foyaları yeni yeni ortaya çıkyor ihh kanal 7 denizfeneri kayıp trilyon davası bunlar hep birbirleriyle alakalı konular suyunaltında çok şeyler varda bak ihh sayfasını erbakan hocalarını anıyorlar oğuzhan asiltürk çıkyor tvlere erbakan kayıp trilyonları oğluyla damadının üstüne yaptı diyor bunlar ince meseleler ben ihh nın allahın rızası için iş yaptığını düşünmüyorum vardır yine bi bildikleri zate böyle bağış yapılan yatırım yapanlar bu yaptıklarını vergi olarak geri alıyorlar sadece birileri bişeyler yapıyor görünsün

Konu Kapatıldı!
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı