Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 10 1 2 3 4 5 ... SonSon
Toplam 140 mesajın 1-15 arasındakiler
[Üye buluşması] 16-17-18 Mart 2012 - 3. Adana Buluşması

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart [Üye buluşması] 16-17-18 Mart 2012 - 3. Adana Buluşması

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar

ADANA BULUŞMASINA gelecek olan arkadaşların dikkatine:

Organizasyonun Tanımı: Adanada yeniden yürek yüreğe, hep birlikte mutluluğumuza mutluluk katmak üzere haydi buyurun diyoruz

Organizasyonu düzenleyen kişi: DENİZKIZI88 (ESRA), ŞEF-532 693 34 99 (Mahmut ÜZELGÖK), MİREMUR- 533 621 98 75 (Emrullah Maksom)

Organizasyon Tarihi: 16/03/2012 CUMA öğleden sonra başlayıp 18/03/2012 PAZAR ÖĞLE VAKTİNDE SONLANACAKTIR.

Organizasyonun gerçekleşeceği yer: GrandAdanus Otel Seyhan/ADANA
    Booking.com: Grand Adanus Hotel, Adana, Türkiye - 11 Konuk değerlendirmeleri. Yerinizi hemen ayırtın!

Organizasyonakatılım için gerekli katılım ücreti:Herkes kendi ücretini karşılayacak.Ücretler otele girişte ödenecek.
    ÇİFTKİŞİLİK VEYA ÜÇKİŞİLİK ODA KİŞİ BAŞI GÜNLÜK 60 TL(sabah kahvaltısı -öğle yemeği-akşam yemeği)
    TEKKİŞİLİK ODA GÜNLÜK 80 TL (sabah kahvaltısı -öğle yemeği-akşam yemeği)

CUMA GÜNÜ İÇİN MENÜ:

SABAH KAHVALTISI : AÇIK BÜFE

ÖĞLE YEMEĞİ: TAVUK SOTE, ÇORBA, PİLAV, SALATA, KOLA

AKŞAM YEMEĞİ: TAVUK ŞİŞ,ÇORBA,SALATA, AYRAN

CUMARTESİ GÜNÜ İÇİN MENÜ:

SABAH KAHVALTISI: AÇIK BÜFE

ÖĞLE YEMEĞİ: KÖFTE, PİLAV, ÇORBA, SALATA,MEYVE SUYU

AKŞAM YEMEĞİ: ADANA KEBAP, ÇORBA, SALATA,ŞALGAM

NOT:Günü birlik katılımcılar, OTEL YOĞUNLUĞU NEDENİYLE SADECE 17 MART CUMARTESİ GÜNÜ saat 18.00-23.00 saatleri arasında otelde bulunacaklardır. OTELE GİRİŞ ÜCRETİ 10 TL DİR.ÜCRETLER GİRİŞTE ALINACAKTIR. Net gelecek olan kişiler isimlerini yukarıda isimleri ve numaraları belirten MAHMUT ÜZELGÖK VE EMRULLAH MAKSOMU ARAYIP EN GEÇ 4 MART 2012 TARİHİNE KADAR TEKRAR BİLDİRMELERİ RİCA OLUNUR.

NOT: YERLİ İÇKİLER %40 İNDİRİMLİDİR. KİŞİLERDEN ÜCRET İLGİLİLER TARAFINDAN PEŞİN ALINACAKTIR.

NOT: DIŞARIDAN YİYECEK VE İÇEÇEK KESİNLİKLE GETİRİLMEYECEKTİR.

NOT: TEKERLEKLİ SANDALYELİ OLANLAR, KONAKLAMA YAPACAK KİŞİLER, KAÇ GÜN KONAKLAMA YAPACAĞINI VE GÜNÜBİRLİKÇİ KATILACAK KİŞİLER EN GEÇ 04 MART 2012 TARİHİNE KADARLÜTFEN NET BİR ŞEKİLDE BELİRTSİNLER.

NOT: CUMA GÜNÜ SAAT 09.00 İLE 11.00 SAATLERİ ARASINDA GELECEK OLAN ARKADAŞLARIMIZ HAVAALANINDAN VE OTOGARDAN KARŞILANACAKTIR. BU SAATLER DIŞINDA GELECEK OLAN ARKADAŞLARIMIZ OTELE ULAŞIMLARINI KENDİLERİ SAĞLAYACAKTIR.BİLGİLERİNİZE.

HAVA ALANI-OTEL ARASI ( 10 TL)-TAKSİ İÇİN KENAN BEYİN TEL: 542 820 14 48

OTOGAR-OTEL ARASI (15 TL)- TAKSİ İÇİN KENAN BEYİN TEL: 542 820 14 48

NOT : KONAKLAMA OLACAK ARKADAŞLARIMIZ LÜTFEN BİLET GÜNÜ VE SAATLERİNİ AYRINTILI BİÇİMDE EN GEÇ 04 MART 2011 TARİHİNE KADAR BİLDİRMELERİ RİCA OLUNUR.

NOT: KONAKLAMA İÇİN OTEL KAPASİTEMİZ 100 KİŞİLİKTİR.

Buradan Devam:

[Üye buluşması] 16-17-18 mart 2012 - 3. Adana buluşması
    Konu denizkızı88 tarafından değiştirilmiştir (18.01-2012 Saat 21:13 ).

hadi bakalım hayırlı olsun, adana ekibi yine yaptı yapacagını ee bizede tabiki dostlarla tekrar buluşmak üzere adana ya gelmek düşer.. var olun sağolun, ellerinize, yüreklerinize sağlık... hadi dostlar yine EL ELE ADANAYA.... bekle bizi ADANA....

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

bidenemmmm koca çorumlu kısaca : canımsın bee okadarrr.....

haydi canlarrrrrrrrrrrrrrr başlıyoruzzzzzzzz

Herkese açık sıcak Adana'mıza eğlenmeye buyrun,siz sevgili dostlarımızı elimizden geldiğince en güzel şekilde ağırlıyabilmek için buluşma gününü şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz.Zaman yaklaştıkça süprizlerimiz hakkında bilgileri buradan takip edin,sevgili dostlar duyanlar duymayanlara haber versin bu buluşma bence kaçmaz,sizce?En içten sevgilerimle,hoşkalın...

ellerinize, yüreklerinize sağlık...2 eklerseniz sevinirim

arkadaşlar misaifirmiz olmaya buyurunn sizleri görecem diye heyecanlıyım süper eylence oluyorrr hep beraber olacağızz yuppi ))))

Hemşehrilerim kolay gelee Mevsim olarak en uygun zamanı seçmişsiniz.

Adana yolcusu kalmasınnnnn )))) buluşmalrın neşee kaynağı esroşumuzz ve ben gene danss edecezz haha ..ama hareketlii parçalarda gene kaçmaya devamm edicemm

aynennn kalmasın adanaa yolcusu ) evet en uygun tarih bu zamanlar hemde havada cok iyi baharın sımcıcak zamanındaa coşcaz eglencezz )

Adana buluşmasını tavsiye ederim arkadaşlar muhakakk gidin. Ben 1 Ocak'ta Adana'daydım. Semacım saolsun beni gezdirdi baya Daha önceki buluşmalarda gidilen yerleri gösterdi harikaydı. Sıkmasını, kebabını yedim, şalgamını içtim Adana çok değişmiş harika olmuş kaçırmayın bence

Marttaki buluşmaya gelemesem bile -ki gelmeye çalışacagım muhakkak- bir Adana yapmak niyetim var tekrardan inşallah

Semacım bir sürpriz hakkım var daha di mi

kalem ablacım beklerizzz....

Tekrar belirtiyorum tekerlekli sandalyeliler, konaklama olacak ve günübirlik katılacak arkadaslar belirtsinler.

slm merhaba günü birlik olarak alidogan ve ailesi olarak eklersenız sevınırım .simdiden kolay gelsin .

Vay böyle bir buluşma müthiş bir güzellikte oluyor şimdiden bütün abilerime kardeşlerime ve arkadaşlarıma çok güzel vakit geçireceklerine inanıyorum emeği geçen herkesede teşekkür ederim benim yerimede doya doya eğlenin hepiniz

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    abicim çok tsk ederz keşke sende aramızda olsaydınnn yüreğimizdesin bilesin

Konu Kapatıldı!
Sayfa 1 / 10 1 2 3 4 5 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı