Anadolu yakasından otomobiliyle gelecek olan olursa benzin parasını paylaşabilirim Tuzla'dan Beylikdüzü'ne gitmek toplu taşım araçlarıyla çok yorucu zira. Önemli bir organizasyon katılmak lazım...
|
|
|
|
Can, video kaydını ayarlayabilirsen çok güzel olur.
Servisler var fuar alanına ulaşmak için. Sanırım en kolay yol o: ARTST 2010
ÜCRETSİZ SERVİS SAATLERİ
1. TÜYAP FUAR VE KONGRE MERKEZİ'NE FUAR SÜRESİNCE GEÇERLİ ÜCRETSİZ SERVİSLER
ANADOLU YAKASINDAN GELENLER İÇİN
BAKIRKÖY DENİZ OTOBÜSLERİ İSKELESİ OTOPARKI
Geliş: 10.00 - 16.00 saatleri arasında her yarım saatte bir hareket edecektir.
Dönüş: 14.00 - 19.00* saatleri arasında her saat başı hareket edecektir.
Otobüs son hareket saati Hafta içi 19.00 - Hafta sonu 20.00 olacaktır.
* 20 Kasım 2011 günü fuar alanından son otobüs hareket saati 19.00 olacaktır.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
METROBÜS İLE GELENLER İÇİN
AVCILAR METROBÜS SON DURAK
Geliş: 10.00 - 17.00 saatleri arasında her 15 dakikada bir hareket edecektir.
Dönüş: 13.00 - 19.00* saatleri arasında her saat başı hareket edecektir.
Otobüs son hareket saati Hafta içi 19.00 - Hafta sonu 20.00 olacaktır.
* 20 Kasım 2011 günü fuar alanından son otobüs hareket saati 19.00 olacaktır.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
BÜYÜKÇEKMECE - FUAR ALANI SEFERLERİ
ECZANE- BÜYÜKÇEKMECE ANA ÜST GEÇİT-FUAR ALANI
duraklarından 11.00 - 13.00 - 15.00 saatlerinde yapılmaktadır.
Fuar alanında dönüşler 16.00 ve 18.00 saatlerinde yapılacaktır.
BAHÇEŞEHİR SERVİS SAATLERİ
KALKIŞ: BAHÇEŞEHİR F ÇARŞISI YANI-KIZLI HAVUZ BELEDİYE OTOBÜS DURAĞI ÖNÜ
TÜYAP’A GELİŞ: 13.00-13.30-14.00-14.30-15.00 VE 15.30 SAATLERİNDE HAREKET EDECEKTİR.
TÜYAP’TAN DÖNÜŞ: 17.00-19.00-20.00* SAATLERİNDE HAREKET EDECEKTİR.
(HAFTA İÇİ VE SON GÜN KALKIŞ 19.00’DUR)
HAFTA İÇİ
MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ (Fındıklı)
Geliş: 10.00 - 13.00
Dönüş: 16.00
2. İETT OTOBÜSLERİ HAREKET NOKTASI VE SAATLERİDurak Yeri Fuar Süresince geçerli hareket saatleri
Avcılar Metrobüs Son Durağı Fuara Geliş 10.30 / 16.00 arası
Fuardan Dönüş* 13.00 / 19.00 arası
Fuar süresince İETT otobüsleri, metrobüs noktasından on beş dakika arayla hareket edecektir.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Anadolu yakasından otomobiliyle gelecek olan olursa benzin parasını paylaşabilirim Tuzla'dan Beylikdüzü'ne gitmek toplu taşım araçlarıyla çok yorucu zira. Önemli bir organizasyon katılmak lazım...
Fuara gelecek arkadaşlar, 16:00 - 16:30 saatleri arasında fuar ana girişinde olacağım. Bana ulaşırsanız davetiyler elimde... Velev ki buluşamadık, o zaman fuara giriş 5 tl. Ben bir süre Koç Yayınları'nın standında olurum, sonra biraz dolanırım.. 17:30'da panel başlayacak...
Panel: Marmara Salonu'nda olacak.
Koç Üniversitesi Yayınları: 3. salonda 312B numaralı standda
Fuar yerleşiminde standa erişimi kırmızı çizgi ile, uygun wc'yi pembe ile belirginleştirdim:
![]()
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Bülent, kitabı satın alma imkanımız olacak mı? Bu konuda bilgin var mı?
Bütün planlamaların kitabı fuara yetiştirmek üzerine olduğunu biliyorum. Çok çok büyük olasılıkla evet, kitabı fuarda satın alabileceğiz...
Keşke kapalı ortamlar beni rahıtsız etmeseydi sizlerle tanışmak ve orada bulunmak benide mutlu ederdi.
Bülentciğim,fuarda yedip içtiğin senin olsun,yorumlarını bekliyoruz![]()
ee bişey annatmıcan mıyy ?
Herşeyden önce Sakatlık Çalışmaları (Sosyal Bilimlerden Bakmak) isimli kitabın çıktığını haber vereyim. Dün fuarda elime geçti. Bu alandaki eksikliği yıllardır hisseden biri olarak acayip keyif aldım. Her ne kadar akademik makalelerden oluşuyor olsa da meraklı ve hevesli kişilerin okumasına mani ağır bir dili olmadığını söylemeliyim. Büyük bir özenle okuyup bundan sonraki yazılarımda ve tartışmalarda referans alacağımdan eminim.
Kitap internet üzerinden satın alınabilir...
_____
Panel 1 saat gibi kısa bir süreye sıkışmış olması dışında gayet güzeldi. Konuşma yapma deneyimim olmadığı için ben biraz bocaladım, ama olsun o kadar
Panele siteden Metehan, Reyhan, Doğa ve Can katıldı. Daha doğrusu, onları gördüm bir tek. Koşturmacadan sadece merhabalaştık ama, bu bile güzeldi.
Can sağolsun tüm panelin videosunu çekti; kısa bir süre içinde internete yükleyecektir...
____
TÜYAP kitap fuarına gelince, o kadar çok sayıda yayınevi ve o kadar çok sayıda kitap var ki, tıklım tıklım kalabalığın içinde yayınevi ve kitap bakınmak benim açımdan tam bir eziyet. Fuara gitmeyi düşünen arkadaşlara hafta içi gitmelerini ve 5-6 saatten az olmamak üzere zaman ayırmalarını öneriririm.
Not 1: Fuara girişte tekerlekli sandalye kullandığımı söyleyince araç yoğunluğunu by-pass eden bir girişten içeri alındım. E-5'ten fuar alanına girer girmez sağda güvenlik personeli ile hallettim bu işi.
Not 2: Fuarda kullanabilmemiz için uygun tuvaletler var. Bu açıdan hiç bir sorun yaşanmıyor.
Videoyu büyük merakla bekliyorum Bülent. Kitabı da bugün internet üzerinden sipariş vereceğim. Eline, koluna, diline , emeğine sağlık![]()
Tabıkı cok guzel bır yaklasım sosyoloji boyutuna ınmek ,ındırgenmek guzel.heyecanla vıdeoyu paylaşmanızı beklıyorum .
"engelsiz bir yaşam için el ele"
can sagolsun videoya cekmis internete yuklicek
hadi bakariz videoyada konusmalari anlamayiverelim isitme engelliler
her halde onu da ! Dusunmuslerdır shukufe hanım .
Panel güzeldi fakat katılım azdı. Türkiyede akademik anlamda cevrilen ilk kitap sanırım. ama gecen yıl bazı üniversitelerde sosyal hizmetler adı altında bir bölüm acıldığını ve akademik olarak sakatlık özürlülük rehabilitasyon v.s ilgi alanında olduğunu duydum bu bile iyi bir gelişme Türkiye için..!