[Üye buluşması] 30 Eylül - 1 Ekim Konya Buluşması
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.08-2011 23:19
sağo canım duygucuğum gezi bahane sizleri görmek şahane olucak bensiz olmazdı olmasına ama listede hala göremiyorum adımı aliyeeeeeeeeeee
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.08-2011 13:37
aliye hanım şems-i nura +1 ilave yaparmısınız lütfen,otelde kalmayacağız ben ve arkadaşım,ama organizasyonun diğer kısımlarına iştirak edeceğiz inşaallah..kolay gelsin,umarım son dakika aksiliği yaşamayızda,tanışırız sizlerle..HOŞCAKALIIIN
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.08-2011 21:40
Aliye ve Reyhan hanım; böyle güzel bir organizasyon için sizleri tebrik ederim, emeklerinize sağlık. İnanıyorum kii çook güzel bir buluşma olacak...
Bizlerde KAYSERİ Grubu olarak, gelecek olan kişi sayımız kesinleşince ileriki zamanlarda bildireceğiz....
Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için...
SAĞLICAKLA KALIN....
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.08-2011 11:54
tekerlekli sandalyeli olduğumu belirtmemişim
yazar mısınız size zahmet
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.08-2011 13:22
Beni listeden çıkarta bilirsınız saygılarımla yörük oğlu
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.08-2011 18:26
Selam Aliyeciğim nasılsın, iyi misin? Mübarek ramazanı şerifini kutlar esenlikler dilerim. Güzel kardeşim kocaman yüreğinle mükemmel çok zahmetli ve meşakatli bir işe girişmiş bulunmaktasın. Ama ben ve diğer arkadaşlar bu işin altından yüzünün akıyla çıkacağına yürekten inanıyor ve dualarımızı eksik etmiyoruz. Katılacağımızdan kuşkun olmasın Allah tan bir mani gelmezse katılacağız.Ben ve ablan seni sevgiyle kucaklıyoruz kolay gelsin, kendine iyi bak.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.08-2011 00:38
allah razı olsun mahmut abim sizinde Mübarek ramazanı şerifinizi kutlarım.buyrun gelin abim başım gözüm üstüne ablamada benden çok selam söyle ayreten dualarınız için allah razı olsun dualarınıza ihtiyacım var kendinize çok iyi bakın abim görüşmek ümüdiyle
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.08-2011 11:37
aliye hanım hayırlı ramazanlar cok güzel bir etkinlik.
hafta içi olunca malesef izin vermezler gönül isterdi ki ben de aranıza
katılayım.şimdiden sizlere iyi eylenmenizi ve vakit gecirmeniizi dilerim.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.08-2011 23:09
hayırlı olsun arakadaşlar ...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.08-2011 10:21
toplam kac paraya mal oluyor onu tam anlayamadım ben ama
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.08-2011 11:12
aliye abla niye cumartesi pazar değilde cuma cumartesi ?cuma günü herkez çalışıyor ama
birde cumartesi akşamı bitiyor mu organizasyon yoksa o akşamda dahilmi?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.08-2011 12:36
Arkadaşlar otelde 2 gece konaklanacak. bir gece için 60 TL 2 gece için 120 TL ödenecek. Tüm masraf bu.Zübeydecim; genelde yapılan organizasyonlar cuma başlayıp cumartesi geç saatte bitiyor pazar sabah kahvaltısı otelde yapılarak 12 de otelden ayrılma oluyor.Aliye arkadaşımız çok güzel bir program hazırlamış görülmesi gereken yerleri mümkün olduğunca bize göre düzenlemiş..Bu 2 günlük gezimiz dolu,dolu olsun istemiş.Program cumartesi akşam saat 7 de oteldeki akşam yemeğinden sonra bizleri saat 8 de semazen gösterisine götürülmek için otobüsler otelde olacak.Gösteri geç biteceği için program cumadan başlatıldı canım. Programda her şey düşünülmüş arkadaşlarımızın emeğine yüreğine sağlık diyorum ve…….
İSTER ENGELLİ OL İSTER ENGELSİZ OL HER NE OLURSAN OL YİNE GEL HZ.MEVLANA SENİ BEKLER....
Haydi arkadaşlar Hz. Mevlana’nın şehri Konya’da buluşalım….
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.08-2011 13:49
hıımmm
tşkler özlemcim..güzel olacağından şüphemiz yok zaten.Allah yardımcısı olsun Aliye ablanın.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.08-2011 15:48
Benide yazarmısın gökhan+2(çorumdan)
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.08-2011 16:06
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları