Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 5 / 15 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... SonSon
Toplam 223 mesajın 61-75 arasındakiler
[Üye buluşması] 30 Eylül - 1 Ekim Konya Buluşması

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    sağo canım duygucuğum gezi bahane sizleri görmek şahane olucak bensiz olmazdı olmasına ama listede hala göremiyorum adımı aliyeeeeeeeeeee

aliye hanım şems-i nura +1 ilave yaparmısınız lütfen,otelde kalmayacağız ben ve arkadaşım,ama organizasyonun diğer kısımlarına iştirak edeceğiz inşaallah..kolay gelsin,umarım son dakika aksiliği yaşamayızda,tanışırız sizlerle..HOŞCAKALIIIN

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Aliye ve Reyhan hanım; böyle güzel bir organizasyon için sizleri tebrik ederim, emeklerinize sağlık. İnanıyorum kii çook güzel bir buluşma olacak...
    Bizlerde KAYSERİ Grubu olarak, gelecek olan kişi sayımız kesinleşince ileriki zamanlarda bildireceğiz....

Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için...

SAĞLICAKLA KALIN....

tekerlekli sandalyeli olduğumu belirtmemişim yazar mısınız size zahmet

Beni listeden çıkarta bilirsınız saygılarımla yörük oğlu

Selam Aliyeciğim nasılsın, iyi misin? Mübarek ramazanı şerifini kutlar esenlikler dilerim. Güzel kardeşim kocaman yüreğinle mükemmel çok zahmetli ve meşakatli bir işe girişmiş bulunmaktasın. Ama ben ve diğer arkadaşlar bu işin altından yüzünün akıyla çıkacağına yürekten inanıyor ve dualarımızı eksik etmiyoruz. Katılacağımızdan kuşkun olmasın Allah tan bir mani gelmezse katılacağız.Ben ve ablan seni sevgiyle kucaklıyoruz kolay gelsin, kendine iyi bak.

allah razı olsun mahmut abim sizinde Mübarek ramazanı şerifinizi kutlarım.buyrun gelin abim başım gözüm üstüne ablamada benden çok selam söyle ayreten dualarınız için allah razı olsun dualarınıza ihtiyacım var kendinize çok iyi bakın abim görüşmek ümüdiyle

aliye hanım hayırlı ramazanlar cok güzel bir etkinlik.
    hafta içi olunca malesef izin vermezler gönül isterdi ki ben de aranıza
    katılayım.şimdiden sizlere iyi eylenmenizi ve vakit gecirmeniizi dilerim.

hayırlı olsun arakadaşlar ...

toplam kac paraya mal oluyor onu tam anlayamadım ben ama

aliye abla niye cumartesi pazar değilde cuma cumartesi ?cuma günü herkez çalışıyor ama
    birde cumartesi akşamı bitiyor mu organizasyon yoksa o akşamda dahilmi?

Arkadaşlar otelde 2 gece konaklanacak. bir gece için 60 TL 2 gece için 120 TL ödenecek. Tüm masraf bu.Zübeydecim; genelde yapılan organizasyonlar cuma başlayıp cumartesi geç saatte bitiyor pazar sabah kahvaltısı otelde yapılarak 12 de otelden ayrılma oluyor.Aliye arkadaşımız çok güzel bir program hazırlamış görülmesi gereken yerleri mümkün olduğunca bize göre düzenlemiş..Bu 2 günlük gezimiz dolu,dolu olsun istemiş.Program cumartesi akşam saat 7 de oteldeki akşam yemeğinden sonra bizleri saat 8 de semazen gösterisine götürülmek için otobüsler otelde olacak.Gösteri geç biteceği için program cumadan başlatıldı canım. Programda her şey düşünülmüş arkadaşlarımızın emeğine yüreğine sağlık diyorum ve…….

İSTER ENGELLİ OL İSTER ENGELSİZ OL HER NE OLURSAN OL YİNE GEL HZ.MEVLANA SENİ BEKLER....

Haydi arkadaşlar Hz. Mevlana’nın şehri Konya’da buluşalım….

hıımmm tşkler özlemcim..güzel olacağından şüphemiz yok zaten.Allah yardımcısı olsun Aliye ablanın.

Benide yazarmısın gökhan+2(çorumdan)

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    otobus bızı bulundugumuz yerden alıyorsa benı de yazın)

benıde yazınn)

Konu Kapatıldı!
Sayfa 5 / 15 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı