03-04 Haziran (muhteşem) Amasya organizasyonu sonrası görüşler
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.06-2011 09:11
03-04 Haziran (muhteşem) Amasya organizasyonu sonrası görüşler
[Üye buluşması] Amasya 03-04 Haziran yatılı buluşma
Nasıl başlanır nasıl anlatılır nasıl teşekkür edilir bilemiyorum.Tek kelimeyle muhteşem bir organizasyondu diyeceğim ama tek kelimeyle anlatılacak gibi değil....
Duygu bahçesi en başta bana göre çok büyük bir cesaret göstererek bu işe girişti.Ve kocaman yürekli insan kocaman bir iş başardı.Biz bu iş için ona yardımcı olamadık ama organizasyona katıldığımda Amasyanın ona sahip ve destek çıktıklarını görmek beni rahatlattı.Duygu bahçesi muhteşem bir iş çıkardın helal olsun sana...Bence organizasyonların en iyisi buydu
...... ve diğerleri.........
İcra müdürümüz Murat bey;Bu organizasyondaki en büyük kazancım olarak gördüğüm bir dost.Nasıl bir insan nasıl bir yürek...Artık bizden biri diyorum onun için...Bir dakka oturmazmı insan bir kere of demez mi.Sürekli bizler için birşeyler yapmak için çabalayan ve çok fazla şey yapan.
Bizle oynayan dans eden kocaman yürekli müdürümüz iyi ki varsın iyi ki tanıdık sizi.Sizi çok sevdik biz.
Duygu bahçemizin kardeşi Dursun; Sanki hepimizin kardeşiydi ,abisiydi arkadaşıydı.Duygu bahçesinin en büyük destekçisydi.Bize çok yardımcı oldu.elleriyle kiraz topladı
Neler yapmadı ki.Sabah işe gitmesi gerekirken gece 2 lere kadar bizle ilgilendi..Hakkını helal et Dursun..
Sevgili Serpil;O güzel insan anlatılmaz yaşanır.Herşey için teşekkürler Serpil...
Suluovalı ve Duygu bahçelerinin muhtarı ;Muhtarımızı ben piknikte garson sanmıştım.Ama değilmiş
...Garsonlardan çok çalışan,koşuşturan ,genç ,yakışıklı ,pehlivan vücutlu insanın muhtar olduğunu duyunca çok şaşırmıştım.Aynı Murat bey gibi makamını bırakıp yüreğini ortaya koyup bizler için çabalayan bizlerle içli dışlı olup espiriler yapan bize takılan yani bizden olan insana da sonsuz teşekkürler...
Ve diğerleri...Belediye başkanları ,Müdürler ve bizim bilmediğimiz bir çok kişi...Bizler için çok şey yaptılar.Kahvaltı verdiler ,öğle yemeği verdiler,gezdirdiler çay ısmarladılar.Tek kuruş para harcatmadılar bizlere.O kadar çok şey yaptılar ki.Ama hiçbiri ortalıkta yoktu.Bize hoşgeldiniz dediler bizlerin içinde , bizlerle kahvaltı yapıp gittiler.Ne sıkıcı bir konuşma ne başka bir şey.Bu nasıl bir inceliktir.Hepsinin adını öğrenip burda tek tek yazmak istiyorum.
Hepsine sonsuz teşekkürler.Amasya'ya teşekkürler,şehzadeler şehri bizi çok mükemmel ağırladı.Şehrin girişinde Şöyle bir reklam tabelası vardı.''Eğer Amasyayı görmediyseniz ,Henüz en iyisini görmediniz demektir.''Çok iddialı gelmişti....Ama abartı değilmiş...
Ve yol arkadaşlarım Hasan kuyucak,Ahmet puslu kısaca koca çorumlu ve Ahmet abinin can dostu Mehmet abi.Yolculuk muhteşemdi.Hepinize çok teşekkürler.Çıkarım sizle her yola 
Ve not :
Not : Eğer ki ben bir organizasyon düzenlemesi içerisinde bulunursam ,üstlenirsem bu başlıkta isim yazdırıp sonra gelemiyorum diyen kişilerin hiçbirini listeme almayacağım.Kısaca fişliyorum onları
Yok öyle işyerinden izin alamadım , düğünüm var vs vs...Bu başlık boşunamı 3 ay öncesinden açılıyor...Admin sağolsun 1 ay öncesi kuralını görmeyip başlığın açılmasına izin veriyor.Kardeşim kendine güvenmiyorsan yazdırma ismini..Organizasyonu düzenleyen kişiye saygısızlıktır bu.Listeye göre oda ayırtılmış sonra sen çıkıyorsun gelmiyorum diyorsun.O odalar ne olacak...Ben bu şekilde düşünüyorum.Ha o kişiler gelmiyor diye organizasyon gerçeklemiyecek mi ? En güzel şekilde gerçekleşek inşallah..
Yukarıda ki yorumumu yineliyorum...Biz gelmiyoruz parasını gönderelim demekle olmaz bu iş.Elbetteki kabul edilir biz çözüm değil bu.Eğer her organizasyonda bu şekilde sorunlar olursa kimse bir daha organizasyon düzenlemez.Organizasyon şirketi değil gönül işi bu....Amasyayı gördüğüm için çok mutluyum.Harika bir yerdi.Ama başka illeri de görmek istiyorum başka yerlerede gitmek istiyorum.Başka illerde oması için en başta biz bu organizasyonlara gereken desteği vermeliyiz.YARI YOLDA BIRAKMAMALIYIZ..
Bu arada istisnalar hariç diyorum...
(Dönence hanım üstünüze alınmayın lütfen ben birçok kişinin neden gelemediğini biliyorum.Sözüm birkaç kişiye.İsmimi yazdırayımda olursa olur, olmazsa olmaz diyenlere.......)
Konu hasankrmn tarafından değiştirilmiştir (06.06-2011 Saat 11:22 ).
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.06-2011 10:50
gerçekten mükemmel bi olrganizasyondu emeği geçen herkese canı gönülden teşekkürler...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.06-2011 11:54
demek ki aldığım izlenimler telefonla an ve an katıldığım bu organizasyona KISACA """""YORUMSUZ""" YAZIYORUM....
ne den mi.....ANLATILMAZ YAŞANIR...UZAKTAN DA ANCA O ÇOŞKUYU HİSSEDERMİŞ GİBİ OLURSUNUZ DENMEK İSTENİYOR...
Giden bütün dostlara teşekkür ederim...DUYĞU BAHÇESİ ne ve orda bizzat gönül bağı ile gönülden yardım eden tüm dostlarada kendi adıma çok çok teşekkür ederim.. DUYGU sonun da bak bitti..hem de mükememl üstü mükemmel.....sen de artık büyük organizatörler arasında yer aldın....haydi yeni çalışmalara başla şimdiden.....
""sevgi selin de boğulasınız.."""
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.06-2011 11:54
Ben amasyada yaşamama rağmen organizasyona son anda katıldım. Duygu bahçesi detayları iyi analiz etmiş. Sorunsuz bir organizasyon oldu. Amasya halkının misafirperverliğini burada yaşadığım için çok iyi biliyorum. Tüm katkıda bulunanlara teşekkürler.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.06-2011 12:39
Tek cümleyle ''Süper''di devamını bekliyoruz..ÖZLEM ablaya ayrıca çok teşşekürler..HARİKAYDI
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.06-2011 14:26
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.06-2011 15:48
NOT: BU ARADA SEVGİLİ DAMAT CUMHUR VE GELİN KIZIMIZ ÇAGLA yada burdan mutluluklar diliyorum . dügünlerinde bütün arkadaşlarımızla beraber bulunabildigimiz için çok MUTLUYUZ. HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ MÜKEMMELDİ..
Bencede bir yastıkda kocasınlar. Çorum leblebileri yüzünden ufak bir tehlike atlattık ama yinede mükemmel ötesiydi
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.06-2011 17:08
Başta Hasan Hocam'ın,KRAL Kadir kardeşimin,Koca Çorumlu'nun,gökhan199'un,akradaşımın adaşı Mahmut Kaplan'ın ve Nurullah Ağabeyimin yazdıklarına Miremur imzasını atıyorum.
Sevgili Özlem Bacıma ve gönüldaş ekibine teşekkür ederken herşey gönüllerince olsun diyorum.
Not:ilk tebriği evlenenlere otelin koridorunda ben yaptım üstelik fotoğraflada belgeledim... bilginize sunulur.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.06-2011 17:15
Fotoğrafları bekliyoruz Miremur bey. İnşallah yolculuğunuz iyi geçmiştir. Tüm arkadaşlarla yine böyle güzel organizasyonlarda buluşmak dileğiyle. Mikocana Amasyadan selamlar gönderiyorum
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.06-2011 20:36
Efendimmmm.... Zamanında şehr-i amasya da yaşayan dünya tatlısı bir kızımız varmış. Birgün oturmuş ,düşünmüş ne yapsam da dostlarla bir araya gelsem demiş. Hemen harekete geçmiş yedi düvele haber salmış tez günde bir araya gelelim demiş. Ve dediğini yapmak için çok çaba sarfetmiş. Yüreği gümbür gümbür atıyormuş,heyecanlı çünkü kucak dolusu dostları varmış. Ve beklenen gün gelir..... Bir araya gelmişler , dünyalar onların olmuş. Şehr-i amasya şehzadeler şehri ama dostlarım müsade ederseniz ben bu kızımızı şehr-i amasya nın kraliçesi ilan etmek istiyorum. itirazı olan var mı ? Kimseden ses çıkmadığına göre itiraz yok.... İyiki varsınız sizi seviyorum <3 <3
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.06-2011 21:20
sayın ŞEF'im Özlem kızımıza "KRALİÇE"" sıfatını geçen yıl Kayseri de kendilerine ben ithaf etmiştim..zaten "KRALİÇE'lik kendisine çok yakışıyordu...kendi memleketinde de bizzat tescillenmiş oldu..sizlerin izlenimleri ile.....yaşasın bizim Kraliçe miz.... İYİ Kİ var iyiki tanımışım.....
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.06-2011 21:53
Beyler Osmanlıda Kraliçe denmez ....FERMANIMDIR O BİR AMASYA SULTAN'IDIR.BUNDAN BÖYLE ÖYLE ANILA....
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.06-2011 21:59
Slm .aranızda olamamak cok uzucu, fakat dostların yazdıklarını okudukca sevgı selı nın aktıgı harıka bır organızasyon olmus özlem bacı emeğine yüreğine sağlık ınsallah nasıp olursa bır baska organızasyonda bulusmak umıdıyle rabbım nasıp eder ınsallah .hepiniziiiii cok ama cokkk sevıyorummm.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.06-2011 22:15
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.06-2011 01:24
söylüyeceklerimizi hasan hoca miko ahmet abi ve diger kişiler yazmış nekadar anlatsak boş kelimeler kıyafetsiz kalır bosuna dememişler anlatılmaz yasanır diye gelemeyenler çok sey kacırdı nasip kısmetmiş artık ney diyek artık böyle bir buluşma hazırlayan özlem ve ekibine dursun abiye sonsuz tşkller sunarım gönlünüzde ney varsa o gerçeklesin
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları