[Üye buluşması] Mardin 24-26 Haziran buluşması
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.05-2011 21:42
[Üye buluşması] Mardin 24-26 Haziran buluşması
24-26 HAZİRAN TARİHLERİNDE BÜYÜK BULUŞMA ""ENGELSİZ YÜREKLER"" MARDİN BULUŞMASI..
Organizasyonun Tanımı: ENGELSİZ YÜREKLER Mardin'de buluşuyor. Gezme, Tanışma, kaynaşma, dostluklarımızı ölümsüzleştirme, birlikte bol muhabbet, eğlence
Organizasyonu düzenleyen kişiler: Dilek Tuba TEKİN (dilektuba) ( 0534 227 13 61 )
Organizasyonun gerçekleşeceği yer: YAYGRAND OTEL
Organizasyon düzenlenme Tarihi: 24 - 26 Haziran 2011 tarihleri arasında olup 26 Haziran öğleden sonra sonlanacak iki günlük bir organizasyon.
Organizasyona katılım ücreti: 1 Gece 55 TL. Ücretler otele girişte ödenecek. ( yatak, sabah ve akşam yemeği dahil)
2 kişilik ve 3 kişilik odalarda toplam 25 oda rezervasyonu yapılmıştır. Tek kişilik odalar 90 TL ücretle başkalarına rezerve edilmiş konumdadır.
NOT 1: Odalardaki mini barlar ücretlidir.
Çevre illerden sadece yemekte bizle olmak isteyen arkadaşlara yemek ücreti 25 TL olacaktır..
ÖNEMLİ: Buluşmaya katılacak olanların kontenjanımız sınırlı olduğu için en son 05 Haziran 2011 tarihine kadar isimlerini bana bildirmeleri rica olunur. Lütfen katılımınız kesinleşmeden listeye isminizi yazdırmayınız.
Yay Grand Otel - Mardin - Mardin, Otel, Konaklama, Turist, Turizm, Rezervasyon
24-25 Haziran Mardin Gezi Programı
24-25 Haziran Mardin Gezi Programı
Hareket- 24 Haziran Saat 10:00 OTELİN ÖNÜNDEN KALKILACAK.
Saat 11:00 da SUR HAN da kahvaltı
Saat 14:00 SUR HAN’IN ÖNÜNDEN HAREKET EDİYORUZ.
Saat :14:30-15:30 Öğle Yemeği
Saat:15:30-Mardin Deyrul Zaafaran Manastırı
Saat:16:30-Mardin Kasım Paşa Medresesi
Saat:17:30- Mardin Çarşı Gezisi
Saat: 20:30- Reyhani Gecesi
Hareket-25 Haziran Saat 09:30 OTELİN ÖNÜNDEN HAREKET EDİYORUZ.
Saat:10:30 Dara Harabeleri
Saat:13:30-14:30 Midyat Öğle Yemeği
Saat:15:00-Midyat Deyr-ül Umur Manastırı
Saat:15:30-Midyat Mor Gabriel Manastırı
Saat:16:30-Midyat Konak Gezisi (sıla Dizisinin Çekildiği konak)
Saat:17:30 Midyat Çarşı Gezisi
Saat:20:30 Eğlence
arkadaşlar gelecekleri saatleri ortalama bir şekilde bildirirseniz bir 8 de bir 9 da bir de 10 da araç firmaların önünden arkadaşları alıp otele götürecek ordan da otobüsle saat 10:30 da kahvaltı yapılacak yere gidilecek
1. Organizasyona katılacak arkadaşlar
1- Efsane Gençlik
2- İlker abi
3- Gökhan
4- Aytaç
5- Ayıntaplı +4
10-YÖRÜKOĞLU
11-Adıl Korkmaz eşi ve 2 çocuğu
14-Mehmetmehmet
15-Ramço
16-Sultan
17-Halilibrahim
18-Matrix
19-Acetes
20-Doğan 74
21-Ada + 4
26-Zöhre + 1
28-Seçil
29-Rengda
30-Birtan
31-Duygu Bahçesi+8
40-Abdullah +2
43-Medine abla
44-Selahattib Bey
45-Yaşar abi
46-Çetin abi+1
48-Aliyem +6
55-Nuray-34
56-
arkadaşlar mardin de otogar yok gelen arkadaşların geldikleri firmanın mardin yenişehirdeki yazıhanelerinde inmeleri gerekiyor. Gelecek arkadaşlar beni arayıp hangi firmayla geleceklerini bildirseler onları bulundukları yerden gelip almamız daha kolay olacaktır
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 24.05-2011 08:43
Dostlara günaydınnnn!!!
))
Sevgiye sevgi katmak için
yola çıkanlara günaydın.
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.
...Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alın terini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terk edenlere günaydın.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 24.05-2011 09:17
Benim adımı naci silermisiniz? 24 cuma günü mahkemem var gelemem. Hem adımı da yazdırmadım ki?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.06-2011 20:13
yanlışlık oldu herhalde naci bey siliyoruz
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.06-2011 11:25
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.06-2011 11:27
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.06-2011 22:07
Evett programda eklendi evet arkadaşlar tüm engelsiz yürekleri Mardin ve ben büyük bir heyecanla bekliyoruz görüşmek dileğiyle
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.06-2011 22:32
güzel günler geçecek inşallah bu organizasyonu düzenleyen Değerli arkadaşımız Dileğe sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum kendi adıma. Evet heycanla bekliyoruz bizlerde mardini görmeyenler daha çok heycanlı gibime geliyor. Şimdiden herkese iyi eğlenceler diliyorum. Saygılarımla;
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.06-2011 22:33
Proğram muhteşem.Gitmeyen ,gidemeyen çok şey kaçıracak..Güzel ülkemin otantik güzel bir şehri.Görülmesi gereken bir yer kesinlikle.Ufak bir ihtimali olan kesinlikle zorlasın.....Türkiye mozağinin en kıymetli parçalarından biri Mardin.Tekrarı olurmu bilemiyorum.O yüzden kaçırılmaması gereken bir fırsat.Birde bana göre başka bir özelliği daha var bu buluşmanın....Bizi yönetenler ya da herkimseler...Bizi birbirimize düşürenlere karşı çok büyük bir fırsat..Hepimizin kardeş olduğunu,tek bir yürek olduğumuzu,mozağin parçaları olduğunu gösterme fırsatı belkide bizdedir....Şemmammeyle ,konyalımı ....Mardin halayı ile karadeniz horununu birlikte oynanacağını en iyi biz göstereceğiz eminim...Beni çok heyecanlandırdı bu olay...
Şuan için kesinleşmedi katılma durumum.Ama çok istediğim bir organizasyon.Dileğinde emeklerine sağlık çok sıkı bir proğram olmuş...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.06-2011 23:10
yanıbaşımıza geleceksiniz ama katılmayı çok isterim ama maalesef çalışmadığım için şimdilik param yok katılamayacağım
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.06-2011 02:26
hasanım gerekenleri özetlemiş gerçekten belkide tekrarı olamıyacak bir fırsat en çokta bizler istiyoruz orada dostlarla tekrar bir arada olabilmeyi inşallah netleşirde gelebilmemiz aranızda olabiliriz. sevgili dilek seninde o kocaman yüregine saglık diyorum helal olsun kızlara önce amasya şimdide mardin . yurdumun bir çok ilinde banamısın diyen erkek arkadaşlarımızdan henüz bir tıs bile yokken siz ler harikasınız ya yüreginize saglık diyorum . gelemezsekte biliyorumki çok güzellikler kacıracagız ve çok üzülecegiz. inşallah netleştiririz. tüm katılımcı arkadaşlara şimdiden iyi eglenceler diliyorum belkide hep beraber egleniriz diyorumm...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.06-2011 10:33
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.06-2011 10:43

Alıntı Yapılan Kişi:
koca çorumlu
hasanım gerekenleri özetlemiş gerçekten belkide tekrarı olamıyacak bir fırsat en çokta bizler istiyoruz orada dostlarla tekrar bir arada olabilmeyi inşallah netleşirde gelebilmemiz aranızda olabiliriz. Sevgili dilek seninde o kocaman yüregine saglık diyorum helal olsun kızlara önce amasya şimdide mardin . Yurdumun bir çok ilinde banamısın diyen erkek arkadaşlarımızdan henüz bir tıs bile yokken siz ler harikasınız ya yüreginize saglık diyorum . Gelemezsekte biliyorumki çok güzellikler kacıracagız ve çok üzülecegiz. Inşallah netleştiririz. Tüm katılımcı arkadaşlara şimdiden iyi eglenceler diliyorum belkide hep beraber egleniriz diyorumm...

evett bekliyozzz herkesi
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.06-2011 03:59
önçelikle aranızda olamıyaçagım için çok üzgünüm harika bir buluşma olaçagından eminim dilek abla yaparda olmazmı ama malesef gelemiyeçegim konya grubu olarak kendi adıma üzgünüm böyle bir güzel buluşmada aranızda olamıyaçagım için artık inş başka bir buluşmada görüşmek üzere
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.06-2011 06:26
Katılan arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler diliyorum,
İnanıyorum ki hayatınızda tekrarını aynı keyifle yaşayamayacağınız bir organizasyon bekliyor sizleri.
bizdee sizdeeenn ikinci Mardin kapısı vakasıı bekliyoruzz 
1.si
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları