Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 5 / 31 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... SonSon
Toplam 460 mesajın 61-75 arasındakiler
[Üye buluşması] 9-10 Temmuz 2. geleneksel Kayseri engelliler buluşması

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ekliyorum kardeş biz teşekkür ederiz ...

benide ekleyinbelki 2 kişi daha gelebilir

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

seni ekliyorum dilara diğer 2 kişi kesinleşince söylersin onlarıda + olarak ekleriz

bende geliyom allahh bi mani vermese eklermisiniz benide listeye

ali_42

ekleyip gelemeyen üyeler için bir zorunluluk varmıı

laleli;
    tabiki ekleriz memnun oluruz...

ali_42;
    ekliyorum ali bey, gelip gelmeyeceğiniz kesinlik kazanınca tekrar yazarsanız seviniriz çünkü daha sağlıklı bir organizasyon olabilmesi için kişi listesini oluşturup o sayıya göre programlarımızda gideceğimiz yerlere kişi sayısını vereceğiz...

Üye
    Son Giriş
    12.01-2012
    Saat
    22:22
    Yaşadığı Yer
    İstanbul / Üsküdar
    Blog Mesajları
    27

merhaba arkadaşlar,

geçen sene ki kayseri buluşmasını resimlerden ve arkadaşlarımızın yorumlarından takip ettik.. harika bir buluşma olmuştu.. bu sene ki kayseri buluşması çok daha harika olacak inşaallah.. öyle tahmin ediyorum

siz dostların katılımıyla herşey çok güzel olacak inşallah...yeni dostluklar edinme sanal ortamdan reel ortama taşınan dostluklar çokk güzell olacak...

Standart Selam

Aslında bu yıl bende katılmak istiyorum,son anda bi aksilik çıkmazsa ve ben işyerinden izin alabilirsem.bunu gerçekten istiyorum.hem arkadaşları tanımak hemde kayseriyi görmek adına.bu arada orası temmuzda sıcakmıdırçok sıcağı sevmem lafaramızdadüşünsenize memleket sıcak,arkadaşlar sıcak bu kadar sıcaktan bunalırım ben.70 lik kalbim buna dayanamaz.ayrıca otel veya yurt benim için farketmez.güzel vakit geçecekse bi tarlada yanan ateşin başında sabahlayabilirimde.sabaha kadar müzik güzelde olabilir hani.

özge mıko ben marastan gıtcem kayserıye ..kucucuk özge senı göce eden leylegın bırısıne sölerım alıverır kayaserıye kadar nasılsa yolunun ustuşaka bıyana gel ınsallah özge mıko sende gel ha söyletme benı

_DELAL_
    yeni dostluklar arkadaşlıklar edinme adına çok güzel bir buluşma olacağına eminim...temmuz ayında bildiğiniz gibi tüm yurt sıcak olduğu gibi kayseride sıcak oluyor genelde tabi o gün hava nasıl olur şimdiden kestiremeyiz belki yağmur belki serin bi hava belkide cok sıcak bunu şimdiden kestirmek mümkün değil. sıcak olursa erciyese çıkar o buz gibi suyundan içer serinleriz
    katılacak arkadaşlar çok güzel 2 gün geçirecek buna emin olabilirsiniz...

Elif_gibi;
    ekliyorum elif_gibi
    şuanda her hangi bir para talebimiz yok herşeyi ücretsiz yapacağız ve onun uğraşı içerisindeyiz...evet yurt olursa ücretsiz yatılacak sizleri düşündüğümüz için bunu göz önüne aldık geçen yıılda yurt da konaklama yapmışdık maddi durumu müsayit olmayan arkadaşları düşünüp...otel tercihi ağır basarsa otel fiyatı olacak buda ilerleyen günlerde kesinlik kazanacak yurtmu otel mi yapmış olduğumuz anket sonucu...ayrıca yurtlarımız erciyes üniversitesi öğrenci yurdu olup engelliye uygundur gerek lavabo olsun gerek girişler güvenlik herşey üst düzeyde...

teşekkür ederimmmm ilk antalya buluşmasınaa katılmıştımm ve çok güzel değerlii insanla karşılaştım bu vesileyleee kesinleşince mutlaka haber verecem ilginiz için ayrıca teşekkür ALLAH.a emaet olunnnnnnn huzurlu günler dilerimmmmm

temmuzda buralar (kayseri ) cok sıcak oluor. aksama doru serinlior ancak. sıcak oldu mu baskın sıcak havası oluor. Ayrıca burda otel fiyatları pek ucuz sayılmaz.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    9-10 temmuzda kpss sınavı var tarihi ertelenebilirmi arkadaşlar bizde gelmek isterdik kayseriye

Konu Kapatıldı!
Sayfa 5 / 31 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı