Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 31 / 31 İlkİlk ... 21 27 28 29 30 31
Toplam 460 mesajın 451-460 arasındakiler
[Üye buluşması] 9-10 Temmuz 2. geleneksel Kayseri engelliler buluşması

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    KRAL;
    Adaş; o gün akşamında yayınlanmış ama ne yazıkki bende göremedim...

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: denizkızı88 Mesajı Gör
    evet kadir abi ben ve aynurla röportaj yaptılar cok güzel bi konusma oldu...türkiye duysun sesimizi dimi kadircan abi kameranın arkasından beni güldürmeye çalıssanda ben dicemi dedim adamda cok begendi zaten
    Esra, sen kameraya konuşma yaparken seni o kadar güldürmeme rağmen sen çok güzel bir konuşma yapmayı becerdin. tebrik ederim seni.....(bu arada sizden öncede ben konuşma yapmıştım ki... )

Akadaşlar güzel yorumlarınızdan ötürü çook teşekkür ederim sizlere, hep beraber olmanın avantajıda bu işte, bizler yeterki bir arada olalım gerisi bahane....

Her zaman dediğim gibi; Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için.....

Sağlıcakla kalın...

ne konusması yaptınız yahuu ? bişe anlamadım ??

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

esracım sendemi? canımsın sen benimm süpersin..yaa peki nerde ne zaman yayınlancak
    bilgi verin bakalım..

tühh yayınlanmış haa kaçırdık..ama biz eğleniyorduk dimi? sanırsam o saatlerde

Firdevs'ciğim cumartesi sabah kahvaltıdan sonra yaptılar sen o gün yoktun ki

Üye
    Son Giriş
    12.01-2012
    Saat
    22:22
    Yaşadığı Yer
    İstanbul / Üsküdar
    Blog Mesajları
    27

Selamlar arkadaşlar.. Harika bir buluşmanın ardından hepimiz evlerimize döndük.. Her bi şey çok güzeldi.. 2 gün çok güzel vakit geçirdik.. Sevgili Kadir ve Öner ve emeği geçen diğer arkadaşlar; hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum.. Tüm arkadaşlara sevgiler

Başta Öner ve Kadircan olmak üzere bu buluşmada emeği geçen herkeze çok teşekkürler,çok güzel iki gün geçirdik sayenizde,çok kapsamlı ve başarılı bir organizasyondu,ben çok keyif aldım.Dostları yeniden görmek ve beraber vakit geçirmek çok güzeldi.
    Ayrıca bizi (15 kişi ) evinde misafir eden baldızım Dönence'ye çok çok teşekkür ederim.
    Belki zaman çok çabuk tükendi ama akıllardan silinmeyecek hatıralar bıraktı.

çoookk teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlarınızı okudukça mutluluğumuz kat kat artıyor bu güzel yorumlar bizi daha fazlası için itekliyor inşallah kendimizi her defasında aşıp daha güzel buluşmalarda hep beraber oluruz...
    buluşma görüntülerinden elimde olanlardan site albümüne ekledim etkinliğe gelemeyen gelip hatıraları tazelemek isteyenler ordan bakabilirler...

firdevsim sen o reportajın akşamına geldin bebeim ama iyki geldin canım benim

Keşke haberimiz olsaydı mutlaka gelirdik.

Neyse belliki güzel bir buluşma olmuş. Kurulan yeni dostluklarla mutlu olmak var bizde onu yapalım

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    esracımmm öpüldün.. sultanımm öpüldün.. bende diom ki hangi kanalda yayınlandı nie kaçırdık izleyemedik..
    sesinizi duyururken tüm tc ile birlikte izlemek isterdim demeçlerinizi.

Konu Kapatıldı!
Sayfa 31 / 31 İlkİlk ... 21 27 28 29 30 31

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı