[Üye buluşması] 09-10 Temmuz Kayseri Erciyes engelliler buluşması
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 27.04-2011 03:22
[Üye buluşması] 09-10 Temmuz Kayseri Erciyes engelliler buluşması
Site Yöneticisinin notu: Bu konu forumda yer alan benzer içerikte görülen şablona uygun olmadığı için kapatılmıştır. Lütfen o şablona uygun şekilde (etkinliğin yapılacağı yer, olası etkinlik planları vb. bilgilerin yer aldığı) bir başlık açalım...
Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız ,engelli dostları bir araya getirmek ,birliktelik için de dostlukları pekiştirmek,sanaldan reele geçmek adına ""SİZ DOSTLARI KAYSERİ' de"" görmekten onur duyarız..
Buluşma tarihi,,09-10 Temmuz 2011
Diger gelişmeler daha sonra sizlere bilği verilecektir.
Buluşmayı siz dostlara elçi olarak ben duyuruyorum..
bilindiği üzeri sizleri KAYSERİ 'ye bekliyoruz...
randevu defterinize not ediniz......haydin tüm dostları bekliyoruz...
devamlı dediğim gibi ""SEVGİ SELİN DE BOĞULUNUZ""
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 27.04-2011 09:47
Nurullah kardeş,
Beni listene yazabilirsin ayrıca ev sahibi olarak elimden gelen yardımıda sağlamaktan gurur duyarım.
Selamlar
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 27.04-2011 12:41
eylül ekim gibi olsaydı daha güzel olurdu bence bu buluşma, temmuz ayı genelde insanların tatilde olduğu zaman diliminlerine rastlıyor..şimdiden gideceklere iyi eğlenceler diliyorum..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 27.04-2011 13:28
inş. herşey güzel geçer abi nasip olursa katılırız buluşmaya katılamassam benim yerimede eylenirsin abim.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 27.04-2011 15:45
abi benide yazın 1 kişi olarak ayrıca 2 kişide konyadan geleçek onlarıda eklerseniz sevinirim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 27.04-2011 16:11
Allah'tan bir aksilik olmazssa ben de gelmek istiyorm hemsommmm duy gidelim kayseriye))
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 27.04-2011 16:45

Alıntı Yapılan Kişi:
KRAL
2 Temmuz'da da İzmir var... Keşke biraz daha ileri bir tarihe ertelenebilseydi... Nacizane fikrim.
Kadir izmir bulusmasini kim duzenliyor resmilestimi?
)
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları