Nihayet karadeniz tarafına bir buluşma düzenlenıyor bir karadenızlı olarak banada bu buluşmaya gitmek düşer hadi hayırlı ugurlu olsun duygu kardeşim.. Benı 2 kişi yazarmısın ablamm):
|
|
|
|
Nihayet karadeniz tarafına bir buluşma düzenlenıyor bir karadenızlı olarak banada bu buluşmaya gitmek düşer hadi hayırlı ugurlu olsun duygu kardeşim.. Benı 2 kişi yazarmısın ablamm):
tabiki yazarım salim abi sen iste yeter ki...
Konu duygu_bahçesi tarafından değiştirilmiştir (07.04-2011 Saat 08:00 ).
uyuz listeye beni yazmamışın bnde gelmıyorummm![]()
abla beni de yazarmısın?![]()
Hadi bakalım hayırlı olsun.İlk adım atıldımı gerisi gelir...İnşallah güzel bir organizasyon olur....Allah yardımcın olsun şekerimKatılmayı çok istiyorum , bakalım inşallah şartlar uyar...Kısmet..
Ben burda birşey söylmek istiyorum; Sizlerinde bildiği üzere bu organizasyonları düzenlemek kimsenin görevi değil bu işler sadece gönül rızası ile yapılıyor...Bir mardinde, bir Amasyada organizasyon düzenlemek sanıldığı kadar kolay değil...Maddi ve manevi açıdan çok zahmetli bir iş.Hele tek başına üstlenilmişse...Ben bazı yapılmış- yada yapılacak olan eleştirileri çok ağır buluyorum...Yapıcı olanlar tamam ama diğerleri....Kardeşim kimse kimseyi kolundan çekip götürmüyor...Beğeniyorsan adını yazdır.Beğenmiyorsan oturoturduğun yerde...Köstek değil destek olalım arkadaşlara...Bir örnek vereyim; Koca çorumluyla her sohbetimizde güldüğümüz bir durum.Aydından arkadaşın biri Antalya organizasyonunun başlığıydı sanırım '' Aydında organizyon yapmıyormusunuz ? '' diye bir soru sormuştu.Biz hala gülüyoruzlan sanki organizasyon şirketi var burda.Düzenle aydında bizde gelelim...
lan sanki organizasyon şirketi var burda.Düzenle aydında bizde gelelim...
yahu istanbuldada yapın ne olur bizde gelek![]()
şşşşşş sen konuşma sen cezalısın![]()
Şimdiden Emeğine sağlık,mutlak geleceğiz ''çoğul''yazıyorum benim Adana'dan engelli arkadaşlarımda niyetli onlarla konuşup bilahare isimlerimizi yazdıracağım....Sevgiler,
HASAN HOCAM ; çok haklısın yapılan bir işi destek yerine köstek olmaya veya başka mecralara çekmeye çalışanlar ne hikmetse bunlardan ne haz alır bilemiyorum..bir yerde bir iş yapılıyorsa bir aile azizliği ile onu desteklemek motive etmektir.illa mesaj sayısı yükselsin illa ben de varım burdayım reklamını yapmasın da ne anlam varsa anlamak çok zor..
bu buluşmalar gönül işi severek yapılan duygu yükü ile yapılmaktadır...burada maddi yönden, değil manevi yönden duygu seliyle yapılmaktadır..inşaallah senin tenkitini görürlerde yazmaktan kendilerini geri çekerler.bu başlıklarda destek ve katılım bilğileri olmalı.....
organizasyon okulu bitiripte şirket kurmadık..eksiklerimiz de olacak onlarıda aile bireyleri olarak tamamlıyacazki mutluluğumuz tam olsun..bu iki buluşma tek başına 2 bayan tarafından yapılamaktadır ki...çok destek olmalıyız....şimdiden iki ablamada kendiadıma çok çok teşekkür ediyorum...
ben değil..biz olmalıyız.....sevği selinde boğulmanız dileğim le...bol eğlenceler şimdiden....
beni eklerseniz sevinirim,![]()
çok tşk ederim nurullah abim dostlarla tekrar buluşmak güzel olacak bende yarın firmalara bakacam direk amasyaya varsa bende geliyorummmmmmm![]()
ay ay ay evet ya sonunda sonunda diyoruz gülümseyerekbalımmm amasyada ilki gerçekleştiricek sıcacık yürekler dostlar bi araya gelcekkk Can kurban canlarımaa...herkesi çok özledikk...ALlahım nasip ederse AMASYA GÜM GÜM GÜM AMASYA GÜMGÜMGÜM DİYEREK YOLLARA DÜŞCEZZZZZZZ
BİDENEM,BALIM VE DOSTLARIM ÖZLEDİMMMMMMMMMMM
hasankrmn;
hasan abim canım benim dogru demiş al bendende o kadar gelcek olan gelir gelmeycek olanda köstek olmasın destek olsun dogru söze ne hacettttt![]()
guzel tarıh tam fınaller haftası gıdenlere ıyı eglenceler