Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 5 / 51 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... SonSon
Toplam 760 mesajın 61-75 arasındakiler
[Üye buluşması] Gaziantep 18-20 Mart tarihleri arasında yatılı buluşma

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    lady1260 + 2
    kişi hemen sizide ekliyorum. evet ilk görüşeceğim çok arkadasım olcak çok heyecenlıyım o gün için...

elif_kız;

Melek elbette ki katılmak isterdim,ama şu an henüz kararımı vermiş değilim.Antep'i biliyorum güzel bir şehir,en güzel yerlerden birside hayvanat bahçesi,o kocaman akvaryumlardaki balıklar etkileyici,bu arada ramazan bey,antep fıstığı için pazarlık yapmayıda unutmasın:::İyi eğlenceler katılan arkadaşlara

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Böyle bir organizasyonda bulunmayı çok isterim.Hem sizlerle tanışmak hemde Gaziantep i görmek için. 16 martta hukuki bir mesele için Kastamonuda olmam gerekiyor ordan Gaziantep e geçmeyi planlıyorum.Kastamonudaki problemi halleder umarım Gaziantep e yetişirim.

inşallah istedigniz gibi olur inşallah yetişirsiniz siz aramızda görmek çok güzel olacakk tabiii..

HADİ DOSTLAR ZAMAN ÇOK ÇABUK GEÇİYOR . organizasyonu yapan arkadaşlarımızı son anlara bırakıpta zor durumda bırakmamak için BİR AN ÖNCE kararınızı verirseniz hep beraber güzel GAZİANTEP imizde beraber olacagız . bizler ANTALYA gurubu olarak şimdiden biletlerimizi aldık o günün gelmesini heyecenla bekliyoruz . tabikiii siz dostlarla hep beraber olmak kaydıyla.. eee hadi bir an önce karar verinde hep beraber olalım .... EL ELE GAZİANTEP 'e.... ben KOCA ÇORUMLU olarak inşallah o gün nasipse GAZİANTEP teyim.....

Tolga06 olmasan şaşarım hacı la Yoksa Ankara ekibi olarak bizdemi takılsak

Baklava fıstık baklava fıstık herkesi antebe beklerik

edip kardeş valla süper olur sizlerinde olması serkanım geliyor yapın bi ayarlamada sizlerde gelin. hasret giderelim.

Gelecegi kesin olan arkadaslar isimlerimizi yazın diye bildirse iyi olur bizlere sayıları netleştirmemiz lazım. Teşekkürler arkadaslar hep birlikte süper olacak antepte...

Hüseyin köse + 7 kişi hemen sizide ekliyorm ...

(zakkumm33) emel hanım, proğrama illa 2 gün katılmak zorunlu mu? mesela ben cumartesi akşamı katılmak istiyor ve pazar program bitimine kadar sizlerle beraber olmak istiyorum, mümkün mü?

son anda bir aksilik çıkmazsa bende gelecem ...beni de yazın...

tabii mümkün asmiay arkadaşım cumartesi akşama sıra gecemiz olacak otelde eglencemmiz olacak tabii katılmanız mümkün.ismimi yazın gelecegim derseniz hemen yazarım tabii.

bager_özlem
    medine kaya
    E.Zuhal karaca
    zöhre aka hemen sizleride ekliyorum arkadaşlar....varya süper bir buluşma olacak inşallah

Adana'dan can dostum Mahmut Üzelgök ve eşi Gülhan hanımda gelecek listeye eklerseniz memnun olurum....Şimdiden emeğinze sağlık ve teşekkürler,

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Mahmut Üzelgök ve eşi Gülhan hamını da
    listemize hemen ekliyorm.teşekkür ederiz emrullah bey.inşallah çok güzel olacak herşey sizler gelen dostlarımıza güzel zamanlar geçirtmek yaşatmak amacımız...

Konu Kapatıldı!
Sayfa 5 / 51 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı