[Üye buluşması] 2 Aralık 2010 dünya engelliler günü üye buluşması etkinliğine davet
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 03.12-2010 19:17
Ankara ziyaretim benim için tamda beklediğim güzellikteydi,herkese çoooooook teşekürler hapiniz sağ olun varolun....
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.12-2010 10:28
Merhaba Arkadaşlar,
İlk öncelikle bütün engelli arkadaşlarımızın Dünya Engelliler gününü kutluyorum. Bir kaç yorumdan da anladığım üzere Organisazyon gayet güzel ve keyifli geçmiş. Emeği geçen herkese burdan sonsuz teşekkür ediyorum.
Yalnız, yapılan etkinliğin neden hafta ortası birgün tercih edildiği ve yapıldığı konusunda açıklamalar yapılmış ama çalışan arkadaşlarımız düşünülmemiş. Bir çok arkadaşımız
ve içlerinde de ben olmak kaydıyla herkes işindeydi. Gerçekten çok katılmak istedim bir şeyleri dile getirmek için ama mümkün olmadı. Bunuda ayrıca belirtmek istedim.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.12-2010 16:18
sayın dostlar bu buluşma sitemizin üstlenip yapmış olduğu bir düzenleme değil di...biz bu buluşma sayfasında değil duyurularda yayınlaya bildik...fakat SAĞOLSUN;BÜLENT KÜÇÜKASLAN beyin izni ile , FÜSUN AYDIN ablamın destekleri ile,bu sayfaya taşıyıp daha çok kişiye ulaşmaktı gayem...çok şükür oda oldu..kendilerine teşekkür ederim..
böyle çok amaçlı buluşmaların da buradan yayınlanması için de yetkili birimlerden yardım bekliyorum..
ben 2 aralık günü, organizasyon yapmaktan jubile yaparak ayrılmak isteğimi toplum önünde belirttim...tek başına vede tekerlekli sandalyeli olarak çok zor oluyor....yoruluyorum..ilaçlarım da çok etkiliyor..arabamla eve giderken uyumuşum..eşim yanım da olmasaydı...bende zor durumda olabilirdim...
GELEN GELMEYEN ,BİZLE OLMAK İSTEYEN BÜTÜN KALBLERE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM...
sayğılarım la,
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.12-2010 17:13
ömcelikle merhabalar diyerek başiayayım Sayın Nuruiiah abi daha ömce Kayseride yapmış olduğunuz buluşma organizasyonuna katılan Arkadaşlarım sizin takdire şayan çalışmalarınızdan bahsetmişlerdi ben o organizasyona katılamamıştım ama Ankara Engelliler Buluşması vesilesiyle sizleri tanıma fırsatı buldum çokfazla biraraya gelip sohpet imkanımız olmasada sizin bu ORganizasyon için gecenizigündüzünüze katıp çalıştığınız yorgun ve bitkin olduğunuz herhalinizden belliydi Pıroğram çokgüzeldi güzel vakit geçirdik Emeğinize Yüreğinize sağlık Hakkınızı Hellal edin Başka Organizasyonlarda buluşmak Dileğiyle
Saygılarımızla
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.12-2010 13:07
Gülpembe teşekkür ederim...sayğı bizden ,lakin hiç bir iş tek başına olmaz..mutlaka birliktelik lazım..bu da demek ki "biz" olmakla oluşuyor...sağolasın yakın ilğine..ben artık bu işlerden "jubile " yapıp burakmak istiyorum...yoruluyorum bu ankara metropol trafiğin de
yaşlandım artık...siz gençler uğraşın ben ihtiyar sefasını sürem olamz mı....
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.01-2011 13:42
Valla nurallah abi , Ankara'da olsam seve seve yaparım , Sizinle de tanışmak istiyorum
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.01-2011 13:46
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.01-2011 15:37
Mersin de olsam , her ay düzenli bir şekilde toplantı yaparım zaten
, İlçe deyim
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları