+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 5 / 28 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... SonSon
Toplam 420 mesajın 61-75 arasındakiler
Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: ATOM KARINCA Mesajı Gör
    denizlide çok güzel festivaller oluyor, onlardan birine kendimizi davet ettirebilsek ne güzel olur, hem bu durumda wc, sponsorluk vs birçok konu kendiliğinden hallolmuş olur hemşom sen bunu da bir düşün.
    ah be ayşem keşke herşey ordan göründüğü gibi kolay olsa işin özü zor bi ara anlatırım onların neden zor olduğunu okiş

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: MURATGUVEN Mesajı Gör
    Yok kıymet böyle bir ihtimali düşünme hiç iyi bir fikir değil
    evet iyi bi fikir dğeil anca umut kırıklığı olur...

Kıymet inşallah bu sorunda çabucak çözülür. ama bir mekan üzürınde durmayada bilirsiniz bizlere uygun başka mekanlarda vardır başka yerlerıde düşüne bilirsiniz yeterki bize uygun olsun : ) denizliler bır gun oturup bu mekan işini konuşa bilirler daha çabuk sonuça ulaşılmaz mı : )

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Sizde bir şahin tepesi var, bütün bütün kuzuları kömürde çevirip dilim dilim tabaklara kesiyorlardı. Hayvan sevgisi ve doğa sevgisi eşliğinde... Oyyyy

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Jem Mesajı Gör
    Sizde bir şahin tepesi var, bütün bütün kuzuları kömürde çevirip dilim dilim tabaklara kesiyorlardı. Hayvan sevgisi ve doğa sevgisi eşliğinde... Oyyyy

oyyyyy oy oy oyyy

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Jem Mesajı Gör
    hahah jem abi hayvan sevgine bayıldım ya şahin tepesi uzak kalır daha merkezi herkese uygun bir alan olması için çabalamaktayız

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: cemre Mesajı Gör
    Kıymet inşallah bu sorunda çabucak çözülür. ama bir mekan üzürınde durmayada bilirsiniz bizlere uygun başka mekanlarda vardır başka yerlerıde düşüne bilirsiniz yeterki bize uygun olsun : ) denizliler bır gun oturup bu mekan işini konuşa bilirler daha çabuk sonuça ulaşılmaz mı : )
    düşünüyorum tatlım biara mekan araştırmasına bi gidim ben nereler uygun neler yapılabilir tespit edim

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: murat01_80 Mesajı Gör
    e yapında geleeeeeeeeekkkkk
    yapıcaz inşallah

gelin tabii yaa sizsiz olur mu hiçç =)

Kıymet birgun çayını içmeye gelicem mekanını biliyorum =) :d

önce siz mersıne sonra bız denızlıye nasıll?kıymet sende gel emi..

Kıymet birgun çayını içmeye gelicem mekanını biliyorum =) :d[/QUOTE]
    gel tatlım belediyenin kapısı herzaman açık sizlere tabi benim kalbimin kapılarıda gelirken elin boş gelme poça börek yap gel dermişim hahaha aynını ayşeye atomiğimede demiştim çünkü ben çay ve yanında dostluktan güzel sohbetten başka bişey ikram edemiyorumda

murat pazarlık yapıyosun ama

kıymet tamam mesaj alınmıştır eli boş gelmicem : ))

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: murat01_80 Mesajı Gör
    önce siz mersıne sonra bız denızlıye nasıll?kıymet sende gel emi..
    gelelim gelmesinede pek uzak be kardeşim sizin orda engelliler meclisi varmı bakim varsa onlarla irtibatta olup organizasyonlar düzenleyebiliriz biz geliriz siz gelirsiniz gelir gideriz böyle

mesela su an sarayköyde bir festival var sarayköyün kurutluşu 24 mayıs konserde varmış sanırım önümüzdeki ay buldan da varmış eğer olur ise buldana toplanıp gidebiliriz

eylülde olursa gelirim çünkü eylülde fethiyede olacagım

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    kıymet o kadar yol gittigine degiyor ordakı ortamı görünce emin ol : ) sen gitmek iste gözünü kapatıp aç yol geçiverıyor cidden

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 5 / 28 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı